Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (34)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

eleni vine si bebe tau, anul asta sigur. eu asa simt.

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie

Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

fetelor, sunt tare bucuroasa caci am reusit sa imi iau o carte, pe numele ei ACATISTIER. am gasit si CEASLOVUL, dar nu am mai avut banuti. sper insa ca luna viitoare sa reusesc sa mi-l iau si pe acesta.
am cumparat-o de la un magazin de profil.
as vrea sa merg cu cartea la biserica sa o sfinteasca, ce credeti? se face asa ceva?

VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Alex, hai la mama!
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Doamne ajuta!

sinaxarul de azi....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/martie/martie31.htm

Slava lui Dumnezeu, Maicii Domnului si tuturor Sfintilor! Se pare ca starea Anei-Maria se imbunatateste...acum 1 min. am vorbit cu soacra mea (care este la spital)si mi-a zis ca "e un gram mai bine".... dar acest "gram" conteaza f. mult....va multumesc din suflet celor care va rugati pentru Ana..... Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca aceasta jertfa si milostenie....sa ne rugam in continuare pt. Ana-Maria si Alin....ei au nevoie de rugaciunile noastre....

Doamne miluieste-i si tamaduieste-i pe robii Tai Alin si Ana-Maria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Happymum - bebele meu si Alex al tau sau a ta! Stiu eu... Bine ar fi...
Caciantoni, de-abia astept sa ne anunti ca Ana Maria s-a externat si este bine alaturi de copilas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna ziua fetelor, ma in continuare pt Alin si Ana-Maria. Doamne sper sa ajunga amandoi acasa sanatosi alaturi de familiile lor care au nevoie de ei.

Doamne Ajuta!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

7+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Anka, Cami, Anadomnica: Multumesc pentru sfaturi! Off, imi e tare mila de ea, are o stare de rau permanenta.....nici la munca nu poate veni! Ba vomita, ba se strica la burtika si tot asa...abia asteptam echo de joi sa vedem daca totul e bine!
Caciantoni: Doamne Ajuta ca Ana -Maria sa-si revina cat mai repede!
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marijan90 spune:

Fetelor, revin si eu dupa atata timp si ma rog si eu la Bunul Dumnezeu pentru Ana-Maria si Alin, sa fie bine. Ajuta-i Doamne nu ii parasi.
Am fost saptamana trecuta la ecograf si mi-a spus ca se dezvolta normal copilul, numai ca am cam putin lichid amniotic. Ma mai duc si joi si va rog frumos sa va rugati si pentru mine sa fie bine. Nu vreau sa pierd aceasta sarcina, mi-am dorit-o atat de mult. Va multumesc si va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Cate saptamani de sarcina ai?
Fii cu credinta si Dumnezeu o sa-ti asculte rugaciunile. Tu si BB o sa fiti bine. Nu te speria. Inportant e sa te odihnesti si poate cantitatea de lichid o sa se refaca.
O sa ne rugam si pt tine si pt BB tau.

Citat:
citat din mesajul lui marijan90

Fetelor, revin si eu dupa atata timp si ma rog si eu la Bunul Dumnezeu pentru Ana-Maria si Alin, sa fie bine. Ajuta-i Doamne nu ii parasi.
Am fost saptamana trecuta la ecograf si mi-a spus ca se dezvolta normal copilul, numai ca am cam putin lichid amniotic. Ma mai duc si joi si va rog frumos sa va rugati si pentru mine sa fie bine. Nu vreau sa pierd aceasta sarcina, mi-am dorit-o atat de mult. Va multumesc si va pup

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii

..............................................

Nimic nu este intamplator!
..............................................

Mergi la inceput

marijan felicitari. sunt alaturi de tine cu ganduri bune. Doamne ajuta!

_
Alex, hai la mama!
Au nevoie de ajutor ACUM

Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

nu stiu daca v-am spus aici ca parintele, atunci cand am stat de vorba cu el, mi-a daruit o carticica: VIATA, MINUNILE SI ACATISTUL SFANTULUI IERARH ATANASIE. am inceput sa citesc carticica.
m-am oprit la minunile sfantului:

Multe femei, in special in Siberia, care nu puteau sa aiba copii, il invocau in rugaciune pe Sfantul Atanasie. Sfantul li se infatisa si le indemna la pocainta si la rugaciune. Veneau apoi in manastire, cercetau moastele sfantului si, dupa scurt timp, aduceau pe lume copii.
...
Sfantul continua pana astazi sa faca minuni in diverse locuri fata de cei care cer ajutorul si mila lui. Multe minuni a savarsit in ziua in care se praznuieste pomenirea lui, adica la 2 mai.
...
O minune care se petrece si astazi este aceasta: o data sau de doua ori pe an, Sfantului i se schimba sfintitele vesminte arhieresti. Picioarele sale sunt incaltate, cu aceasta ocazie, cu niste ciorapi grosi din lana. Preotii care sunt de fata dau marturie ca, de fiecare data, talpile acestor ciorapi sunt tocite si gaurite, desi celelalte odajdii sunt neatinse. Sfantul "merge" in continuare spre ajutorarea celor ce il cheama in rugaciune.

Am scris si aici, caci vad cu tristete ca dincolo, la subiectul de pe Sufletul credintei nue ste activitate.

_
Alex, hai la mama!
Au nevoie de ajutor ACUM

Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput