Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (34)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sissica spune:

DOAMNE,PUNE MANA TA SI IA SUFERINTA ROBILOR TAI ANA MARIA
SI ,DARUIESTE-LE SANATATEA DE CARE AU ATATA NEVOIE,SA POATA SA-TI CANTE ALELUIA!

DOAMNE da-mi putere sa ma pot obisnui cu ceea ce nu pot schimba,
da-mi curajul sa lupt cu ceea ce pot schimba si
da-mi intelepciunea de a le deosebi una de alta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna seara feteleeeeee

va mai amintiti de mine???
am revenit in schema ... va pup pe toate

urez bine au venit celor noi

urez sanatate si multa minune pt ALIN SI ANA MARIA

magditaaaaaaaaa cat ma bucur pt reusita ta ...

noi sunterm racite la cele 6 saptamani de viata ... luam antibiotic ... dar avem incredere ca ne vom face repede bine ...

botezul in vom face dupa paste pe 10 mai cu ajutorul lui Dumnezeu

va pup pe toate

greata la gravide trece cu lapte rece seara si cu somn cu 2 perne la cap ... mie personal imi trecea mereu doar cu mere acre ...

mvb

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sissica spune:

DOAMNE,PUNE MANA TA SI IA SUFERINTA ROBILOR TAI ALINSI
ANA MARIASI DARUIESTE-LE SANATATEA DE CARE AU ATATA NEVOIE,SA POATA SA-TI CANTE ALELUIA!

DOAMNE da-mi putere sa ma pot obisnui cu ceea ce nu pot schimba,
da-mi curajul sa lupt cu ceea ce pot schimba si
da-mi intelepciunea de a le deosebi una de alta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Cami Antonia, bine ai venit! Ne prinde bine vizita unei mamici cu experienta deja!
Sanatate multa bebelinei!

Another day goes by

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

cami_antonia - bine ai mai trecut pe la noi. Multa sanatate micutei Antonia! Multumim si de sfaturi cu privire la greturi - am sa incerc si eu.

Doamne ajuta!
9+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna fetele mele,

Vin si eu cu vesti bune : am un bebe de 6s si e maricel deja : 0,30 cm, cu alte cuvinte 3 mm . Mi-au dat lacrimile cand l-am vazut, am fost emotionata tare, mi-a dat dr.T poza si am pupat-o. Saptamana viitoare merg din nou si speram sa vedem si activitatea cardiaca . Suntem super fericiti si incantati, inca nu ne vine sa credem aceasta minune, mai ales ca nu am niciun fel de simptom, ma simt absolut normal si natural . Am fost atat de ametita ca am uitat sa ii dau si cd-ul sa il am in format electronic, dar data viitoare sigur nu uita sotul, ca eu nu garantez .
Pup toate fetele si va urez sa traiti cat mai repede aceasta minune .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat 6+!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Buna dimineata, fetelor
Doamne, ce mari minuni faci! Sa le dea DD in continuare sanatate si forta sa lupte pt viata Anei-Maria si lui Alin
Eu am fost ieri la ecografie si nu pot sa spun decat ca va doresc tuturor sa traiti sentimentele pe care le-am trait eu. Este ceva extraordinar sa vezi un puisor care misca in burtica ta. L-am vazut din profil, l-am vazut cum misca manutele, apoi cum s-a intors cu spatele. Stateam pe pat la dr si-mi curgeau lacrimile, este ceva nemaipomenit. Va doresc din toata inima mea sa treceti toate prin aceasta experienta. Si poate ca in fata lui DD va conta un pic si rugaciunea pacatoasei de mine.
Va pup pe toate si va doresc post usor si ravna la rugaciune. Sa nu incetam niciodata sa speram

"Un om, ca si un popor, atata pretuieste, cat a inteles din Evanghelie si cat poate sa urmeze invataturii lui Iisus"- S. Mehedinti
13+
Vine puisorul!!!
Cat am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Anaomaria, m-au emotionat atat de mult cuvintele tale! Eu stiu cat de mult visez la clipele pe care le-ai descris si sper in continuare ca poate ma va ierta Bunul Dumnezeu si imi va da si mie sansa sa fiu mama. Si nu numai mie, ci tuturor celor care isi doresc lucrul asta.

Magdita, ma bucur mult ca ne aduci vesti bune. Sa ne tii la curent in continuare!

pentru toate fetili

Another day goes by

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

anamaria felicitari! sarcina usoara in continuare.

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie

Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

magdita bravo pentru vestile bune. numai bine in continuare.
anadomnica

camiiiiiiiiiiii la printesica sa se faca bine repede... mititica... antibiotice deja.... uite aici:
ca sa aveti forte multe. sanatate.

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie

Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput