Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (34)
Raspunsuri - Pagina 14
anka_daria77 spune:
Luca
draga mea curaj si credinta ca Doamne Doamne ne ajuta da din cand in cand trebuie sa-i dam si noi o mana de ajutor prin gandirea noastra pozitiva. El ne vrea sanatosi ca sa putem aduce pe lume copii sanatosi si sa facem lucruri bune. Asa ca fruntea sus, curaj si multa liniste. Nu te mai framanta ca linistea sufleteasca ajuta mult. Asta iti spune toata lumea
.

Doamne ajuta! 
magdita spune:
Luca
, iubita mea, cum ti-am spus si ieri, sunt cu tot sufletul alaturi de tine. Incearca sa iti pastrezi cumpatul si sa nu intri in panica sau sa fii doborata de deznadejde, sunt sigura ca va fi bine cu tine, o sa faci examenul hispatologic si colposcopia si va fi bine. Trebuie sa crezi asta cu toata fiinta ta, nu te lasa doborata de deznadejde. Va fi bine. Te pup dulce, dulce 
si ma rog la Bunul Dumnezeu sa primesti numai vesti bune de-acum inainte
.

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat
6+!![]()
Minunea mea ![]()

mvb spune:
Luca draga mea, tot citesc mesajele tale si ale fetelor si nu stiu cum sa intervin si ce sa-ti spun. Scrii f frumos in subsolul mesajelor ca trebuie sa ne conturam in minte o reusita viitoare. Asta pot sa-ti spun, incerca sa gandesti doar pozitiv si ai sa vezi ca totul va fi bine.
Dumnezeu si rugaciunile tale te vor scoate din perioada asta dificila.
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii 
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................
ellenii spune:
Luca, imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin incercarea asta. Nu stiu ce sa-ti spun sa iti alin nelinistile.
Si eu am o colega care a descoperit prin toamna, in urma conizatiei (parca asa se numeste) ca are probleme. I s-a facut biopsia. Nu stiu mai multe sa iti spun pentru ca si eu evit sa ating subiectul asta. Cert e ca ea descoperise cu mai mlt timp in urma o rana pe col, amanase tratamentul si s-a intamplat asta. Si ea se va opera, dar nu prea stiu in ce consta operatia. Stiu ca la un moment dat medicul ii spusese ca daca mai vrea un copil sa se grabeasca sa-l faca.
Te pup si-ti urez multa sanatate! Nu-ti pierde speranta!

Another day goes by 
marijan90 spune:
LUCA,nu dispera o sa vezi ca o sa fie bine. Cu rugaciune si credinta o sa vezi ca nu o sa mai ai de ce sa iti faci griji. Am o prietena care si ei ii iesise la Papanicolau tot cam asa ceva si dr. i-a spus sa faca intai un copil si pe urma sa o opereze. Dupa cateva luni a ramas insarcinata, a nascut si acum trebuie sa isi repete analizele sa vada daca mai este cazul de operatie. Asa ca ai incredere in Dumnezeu ca totul o sa fie bine.
MVB, m-ai intrebat cate saptamani am? Am 8 sapatamani si jumatate. Sper din suflet sa fie bine. Maine ma duc sa vad cum sunt. Tineti-mi pumnii. Va pup

happymum spune:
dragele mele, doar ce am inchis telefonul acum. am reusit sa iau legatura cu Maica stareta Serafima de la manastirea de maici din Marcu.
cipicah multumesc.
mi-a spus ca sunt 8 fetite cu varsta intre 6 si 7 ani, diferenta intre ele fiind de cateva luni. a zis ca nu isi permit sa le dea la scoala anul acesta si ca urmeaza la anul sa fie scolarite.
din discutia cu Maica Stareta am inteles ca mare nevoie au de bani. si cred ca are dreptate, maicutele fiind acolo si stiind mult mai bine decat noi de ce au nevoie fetitele.
ce spuneti? ramane valabil ca pe data de 6 sa mergem fiecare la banca ei/lui si sa depunem cat poate fiecare?
haideti sa facem un pic de bine la niste copilasi!
cipicah tu ai spus ca ar fi o organizatie de binefacere care se ocupa de fetite? maicuta mi-a spus ca este organizatia lor.
o sa iau legatura si cu doamna de la fundatia (va amintiti ca am pomenit de asa ceva) sa vedem poate poate ajuta si dumnealor.
va pup. astept vesti bune!
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA!
http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie
Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea
greta123 spune:
Pentru intrarea in postul mare citeste aceasta rugaciune si vezi cum Dumnezeu raspunde : ,,Doamne,te iubesc si am nevoie de tine, vino in inima mea si binecuvanteaza-ma pe mine, pe familia mea, casa mea, prietenii mei in numele Domnului Nostru Iisus Hristos. Amin.. »
cipicah spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui happymum dragele mele, doar ce am inchis telefonul acum. am reusit sa iau legatura cu Maica stareta Serafima de la manastirea de maici din Marcu. cipicah multumesc. mi-a spus ca sunt 8 fetite cu varsta intre 6 si 7 ani, diferenta intre ele fiind de cateva luni. a zis ca nu isi permit sa le dea la scoala anul acesta si ca urmeaza la anul sa fie scolarite. din discutia cu Maica Stareta am inteles ca mare nevoie au de bani. si cred ca are dreptate, maicutele fiind acolo si stiind mult mai bine decat noi de ce au nevoie fetitele. ce spuneti? ramane valabil ca pe data de 6 sa mergem fiecare la banca ei/lui si sa depunem cat poate fiecare? haideti sa facem un pic de bine la niste copilasi! cipicah tu ai spus ca ar fi o organizatie de binefacere care se ocupa de fetite? maicuta mi-a spus ca este organizatia lor. o sa iau legatura si cu doamna de la fundatia (va amintiti ca am pomenit de asa ceva) sa vedem poate poate ajuta si dumnealor. va pup. astept vesti bune! |
Doamne ajuta,Hapymum!
Aosciatia de binefacere Sf.Iustina este a Sf.Man.Marcus.
Asociatia de binefacere Sf. Iustina cont IBAN RO 53 RNCB 0124 0096 8218 0001 BCR Sf. Gheorghe, jud. Covasna
Eu am trimis niste bani in preajma Craciunului si am procedat astfel : stiind ca au un regim strict privind pretul pomelnicelor, am depus banii in cont,iar foaia de depunere am trimis-o pe adresa manastirii,impreuna cu pomelnicele intocmite, scriind si suma pe ele.
Lili_g spune:
Dragele mele,
Am citit ieri cat am putut din urma...
Luca draga noastra, eu o sa te pomenesc la rugaciune (Iuliana este numele de botez, da?) si tu sa mergi la sfnatul Nectarie si sa rogi si un parinte de acolo sa-ti citeasca rugaciune pentru sanatate, poate o rugaciune de dezlegare, cheama si fa o slujba de sfintire a casei si Domnul o sa-ti aduca liniste si o sa fie bine.
Felicitari noilor mamici. Sa va dea Domnul sanatate, putere si bucurie sfanta.
Eu ma pregatisem sa va scriu despre "problemele" mele, dar am sa o las pe alta data.
Va intreb totusi ceva: am facut o cadere de fier (anemie), am avut 2 sapt foarte stresante. Sunt extrem de obosita, de-abia ma misc fiindca ametesc, am mainile reci, ma simt foarte slabita - sunt oare simptome de la lipsa de fier? Doctorul mi-a dat supliment de fier dar iata in a treia zi nu sunt mai bine...
A avut vreuna dintre voi probleme cu fierul?
Fetele care spun de manastire Marcus. Am cunoscut-o pe maica stareta Serafima anul trecut cand a fost la Toronto. Organizatia de binefacere este a lor. Maica mi-a spus ca iarna ajunge lume putina la manastire si se descurca mai greu.
Deasemenea orice ajutor le este de folos.
Una dintre voi a spus ca a ramas cu un gust amar(sa ma iertati ca am uitat cine). Te-am inteles perfect draga mea, insa eu cred ca daca dam din inima, lui Dumnezeu ii dam si doar El stie cat si ce putem sa dam. Sa te rogi pentru neputinta maicutei aceleia, sunt si ele coplesite de cresterea a 8 copiii. Eu n-am atatia si uneori sunt depasita complet de situatii.
Milostenie insa trebuie sa facem fiindca impletita cu rugaciune si post ne este de mare folos.
Ahhhh...Sa va mai spun ca am descoperit de ce facea fiica-mea eczema...mi-a albit parul de la stress in ultimele 2 luni...de la laptele organic...de sambata l-am scos din alimentatie si i-au disparut bubitele fara ca sa mai ii dau cu nici o crema...
V-am scris cam imprastiat, sa ma iertati...
va imbratisez, post usor cu sanatate si bucurie.
Lili