Licurici de ianuarie-februarie 2009 (8)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Bebelusi eu cand reusesc sa il tin 2 ore intre mese zic ca dau chef... Nu il pot pacali cu nimic daca ii e foame. Doar afara daca umblam sta mai mult in rest... E oricum micut asa ca nici nu ma stresez. Bine ca ia in greutate si e cuminte, in rest sa manance cat vrea ca doar maica'sa nu are alta treaba decat sa produca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Eli, banuiam eu!! Prea semanati..

Aalina , multumim de intebare...mai bine insa nu a trecut deloc. Inca mai avem de terinat un tratament cu un gel. Sper ca pana la botezul Sabinei sa-i treaca de tot.

Patricia, pai nasii trebuie sa cumpere asa: trusoul de botez (panza de mir, prosop mare, prosop mic, fasa, sticluta cu ulei mir, 3 lumanari mici pt preot, un sapun pentru preot), o cutie/gentuta de transportat trusoul la biserica, hainutele pentru botez, hainutele de a doua zi dupa baie, lumanarea de botez. In plus tu trebuie sa ai la tine sau acasa pregatit un recipient mic (o cutiuta) in care sa pastrezi motul pe care il taie preotul la botez din parul lui bebe.

Anca, ma bucur sa mai auzim de tine. Cum asa repede la munca?? De ce? Daca mai vrei sa stai te lasa dar fara plata? Si cu alaptatul cum faci?

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Anuc, da...e greu . Dar nu avem ce face. Cel putin 6 luni este ff strict regimul, apoi mai refacem analizele si mai vedem...

Bebelusi, Aalina, si Sabina si-a facut singura program dar dupa 2 luni. Pana atunci era haotica rau la alaptat. Acum are la 3 ore, chiar si la 4 in timpul zilei iar noaptea doarme 6-7 ore linistita fara papa. Si vreau sa va spun ca face abdomene la greu ...cand o pun pe spate chiar si un pic inclinata ridica din cap si din umeri la greu...vrea sa se ridice. Degeaba ii spun ca are doar 3 luni si nu are voie inca

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Buna fetele!

io cam obositadesi cat de cat dormim.La noi s-a trezit mama ca se scumpeste bautura de maine si baga nene liste de alcool pt tata si prietena lui Cosmin sa conduca masina...ehehe organizarea lui peste.Pai si aia si aia si cum botezul e doar p barba noastra sa ne orientam.Bautura o aducem noi, au acceptat la restaurant.

vbesti de program , noi nu avem.San la cerere domne.Si ceeereee non stop.Vreau afara ...bate ceva vantalau in Buc da' io tot vreau.

Ce mai ziceti Cami? cum e treaba? Ciufik?Copiii vaccinati?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

pn am scris eu a scris si Ciufik...ura, bravo Andreea si Andrei.nu prea dam vibrocil, ophtamesne mai degraba.Voi sunteti mai mari, dar Antonia are doar 6 sapt si tuse productiva, aici e buba.(tuse productiva la copil sub 2 luni=afectare pulmonara interstitiala), ca doar o patiram si noi.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Irina de unde stii ca se scumpeste bautura de maine?

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

'neatza
Sa va pove' ce mama denaturata sunt,am fost aseara pana la sat cu masina,si bebe statea la mine in bratze,pe o paturica,si la un moment dat ii zic sotului: scoate te rog patura de sub ea,ca e cald aici,si cand o ridic in bratze,cand ii dau cu capul de capota masina,de saraca de ea a inceput sa urle,ca din gura de sarpe,nu va mai spun de a iesit din gura sotzului,de m-au spalat toate apele
Bebelusi,eu stiu ca lacrimile incep de la 3 saptamani de viatza,Alecsandra la 1 luna plangea cu lacrimi,e adevarat nu siroaie,dar are,chiar si la vaccinul de 2 luni,tot cu lacrimi a plans

mamica de Alecsandra
filmuletele noastre
mami si tati:http://picasaweb.google.com/ttenzika/ExportedVideos?authkey=Gv1sRgCNbSwPjgj870Aw#5314436898010221810
Povestea nasterii:http://picasaweb.google.com/ttenzika/ExportedVideos?authkey=Gv1sRgCNbSwPjgj870Aw#5314439140786058706
http://picasaweb.google.com/ttenzika/BebeAlecsandra02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Nu stiu cand i-au aparut astuia lacrimile ca v-am zis ca el nu prea plange dar a fost suficient sa o vad pe prima ca de atunci sa anticipez ora de masa Oricum el mananca de parca se gandeste ca nu cumva sa il trec la regim de criza.

Irina spor la cumparaturi!

Cufik sanatate multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Ziua buna!

Am dormit ca boierii cam de la 12.30 la 5.30 si apoi de la 6 la 9.30. Cum era reclama aia de pe vremuri nici nu mai stiu la ce... "Titan Ice - Alta viata!"

Incep ziua prin a ura LA MULTI ANI la licuricii sarbatoriti azi: Alexandru al Kristinutzei, Victor al lui Crisspoliss (2 luni) si lui Mister Mister al subsemnatei, care implineste azi 3 lunisoare . La Multi Ani, bebici mici si scumpi

Sanatate multa la puiutii bolnaviori si "easy time" la cei proaspat vaccinati

Ttenzika, bine ca a trecut totul cu bine si nu s-a intamplat ceva chiar grav de tot, mai mult sperietura ce a fost... nu va mai suiti in masina cu bebe in brate... neaparat in scaunel de masina potrivit (si aveti grija sa fie bine instalat, ca si noi era sa o patim asa ... si de-atunci verificam sa fie centura prinsa corect). Nu numai ca e ilegal sa fie bebe tinut in brate in masina (aici pe chestia asta ramai si fara permis si fara bebe), ci e foarte periculos, la o frana brusca nu-l poti tine si... nici nu vreau sa ma gandesc ce se poate intampla... sau ajunge sa dati peste un zapacit pe drum care sa intre in voi Scuza-ma ca insist atat de mult, dar acum cativa ani o fata de pe DC a avut accident cu masina, ea si sotul au avut centuri de siguranta si au fost OK...dar copilasul lor, care nu era in scaunel...nu a scapat

Eli, te cred ca va e dor de tati si de Jp...mai ales de tati, nu? Va veni si el in Romania mai incolo sau il veti reintalni acasa?
Bebe mic e alaptat exclusiv de la nastere, doar la san si la cerere. Ziua, cand vrea el... de obicei cam la 2-3 ore, dar daca vrea mai repede, nici un bai, deschidem "milk bar-ul", noaptea ultima masa si-o ia dupa 11.30-12 si se trezeste o data, cam intre 5 si 6 dimineata, ca apoi sa doarma pana la 8-9 sau cam pe acolo. Eu sunt multumita cum papa baiatul mic

Bebelusi, sa stii ca arati tare bine, esti foarte subtirica Cand Mister Mister plange, uneori ii mai dau si lacrimile... cand e taaare suparat... de exemplu dupa vaccin.

Anca, pacat ca trebuie sa te intorci asa de repede la munca... ufff... ma gandesc ce greu trebuie sa-ti fie... eu nici nu vreau sa ma gandesc inca la octombrie...Unde lucrezi, nu sunt posibilitati sa mai stai un pic acasa?

Irina, am citit si eu in ziar ca se scumpesc toate cele de la 1 aprilie... ca parca nu ar costa deja destul

Alina, felicitari pentru gimnasta ta mica si activa

Musiu bebe mic tot nu e prea incantat sa stea pe burtica, desi acum "rezista" mai mult, sper sa-l stimuleze baby-gym-ul. Mai nou, pus pe burtica, sta un pic cu capsorul sus, se uita in jur, apoi pune capul pe paturica, baga degetul in gura si incepe sa dea din fundic si picioare, sa pedaleze si sa bombane...apoi ridica iar capul...si o ia de la capat cu degetul, pedalatul si bombanitul pana se supara si incepe sa planga.

Acu' se pare ca iar trebuie sa deschid "milk baru-ul"

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

bebelusi, eu ti-as zice cum e cu botezul, dar e atat de diferit, de la zona la zona... La mine au trebuit mult mai putine decat ce zice Alina aici:

"Patricia, pai nasii trebuie sa cumpere asa: trusoul de botez (panza de mir, prosop mare, prosop mic, fasa, sticluta cu ulei mir, 3 lumanari mici pt preot, un sapun pentru preot), o cutie/gentuta de transportat trusoul la biserica, hainutele pentru botez, hainutele de a doua zi dupa baie, lumanarea de botez. In plus tu trebuie sa ai la tine sau acasa pregatit un recipient mic (o cutiuta) in care sa pastrezi motul pe care il taie preotul la botez din parul lui bebe."

In plus, eu n-am auzit, pana acum, de baita de a doua zi.

Nasa a cumparat asa:
- costumul de botez (de la A la Z - exclusiv hainute)
- lumanarea de botez
- un prosop maricel pentru bebe
- o paturica pufoasa
- o canta
- o panglica lata, alba
Si busuioc am avut eu.

Aici nu se baga cu totul copiii in ligheanul ala mare, se toarna pe cap apa sfintita.

Parutul taiat l-a pus preotul intr-un pliculet. Pe Daria am dus-o gata imbracata.

Preotul n-a cerut nici prosop pentru el, nici sapun, nici lumanari, nici macar o suma fixa.

(Si tocmai mi-am amintit ca n-am mers dupa certificatul de botez).

Nu m-a intrebat ce religie am (e diferita de a fetei) si nici daca sunt casatorita cu tatal ei.

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput