Licurici de ianuarie-februarie 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 20
eli spune:
buna dimineata! multumim pt ca ne-ati vizionat pozele si pt laude![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alina1976 Eli, bebe Florence o bombonica dulce! Am admirat si mamica si nasica...frumusele foc amandoua...nu cumva sunt rude?! ![]() |
Nasa lui Florence e unica mea sora. E mai mica cu 5 ani decat mine si e prima data cand boteaza. Si la Stefan si-a dorit sa ii fie nasa, mai ales ca sunt amandoi lei, la 1 zi diferenta si era si baietel (la noi se zice ca pt o femeiei primul copil botezat e bine sa fie baiat). Circumstantele nu au fost favorabile insa.
Alinuk, eu sunt cea cu paltonasul in carouri. Stef a fost cam zvapaiat si suparacios la biserica. Iauntru ii era frica pt ca era intunecos si ecoul era ff puternic. Afara, vroia si atentie si-si pierduse si paharul cu suc. La masa a fost bine pt el caci Florence a dormit incontinuu si am putut sa ii acord 100%atentie. A adormit pe un pat facut din 2 scaune lipite.

Alina, imipare tare rau pt alergia Anei. Va tin pumniisa fie totul bine. Succes la gasit retete.
Roxi, ce bine ca mai dai un semn. Cum mai e cu conjunctivita? Eva, tot se mai trezeste noaptea?
dark, fain babygim-ul. sa-l foloseasca sanatos.
am mai vazut la cineva baby gym, tare dragut. bb-ei, spor la jucat!!!
si noiavem in Jp, aici nu-i mai cumpar pt cat mai stam. daca va zic ca si mie si lui Stef ne e un dor tare tare mare de tati si de Jp, ne credeti?
Mamici de bb-ei alaptati, de la 3 luni veti incerca sa le faceti un program al meselor. Eului Flor, atat ziua cat si noaptea ii dau la cerere.
Ieri de ex s-a culcat pe la 22 si, trezit la 4, ppat bine, adormit, dar dupa 15 min trezit iar, dupa alte 30 iar. Doar la san am reusit sa o calmez.
A facut oki. o zi frumoasa. pupicei!

O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE
Anuc spune:
Irina, acum am recitit ce am scris ref la kilogramele acumulate de bebele lui Ingrid, si am vazut ca am bulibasit tot
. Filip a implinit 2 luni, nu 3 cum am scris eu aiurea. Ma miram ca bebele lui Ingrid a luat 3 kile in doua luni.
De Sterimar cu cupru n-a auzit nici farmacista, dar o exista daca zice doctora.,....mai cautam...
Mai, parca e un facut..cand ma loghez pe DC sa citesc si eu din urma, se trezeste Filip. Are ochii cat cepele acum si ma cheama...
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
Aalina spune:
Eli eu i-as face program lui Fabian dar imi e teama ca nu am cu cine. El nu plange deloc daca nu e vorba de mancare. Are un gen de tipat cu care ma chiama daca s-a plictisit sau nu sunt in zona, se scanceste daca trebuie schimbat si cam atat. Insa daca cumva cand ii e foame nu ma execut urgent e potopul. Asa lacrimi ii curg si asa jale e pe el ca nu il pot linisti sub nici o forma cu nimic. Nu m-am incadrat intr-o seara in timp cu baita si nu mai reuseam sa il imbracam ca sa il pot linisti cumva. Pana la urma l-am pus la san jumate imbracat jumate in prosop.
Sper doar daca vom sta mai mult afara sa isi mai lungeasca perioada de pauza ziua. Acum mananca daca suntem acasa cel mai tarziu la 2 ore.
Dark sa folositi sanatosi achizitia.
Alina offf ce rau imi pare ca aveti probleme cu Ana. Cu ochiul ce ati mai facut?
bebelusi spune:
Fetelor va multumesc, sunteti niste dragute.
Eu asa arat din prima saptamana dupa ce am nascut, dar 7 kg tot le am in plus si tot nu ma prea incap multe perechi de pantaloni dinainte de sarcina. mA bucur ca va place rochita.
Cami imi pare asa rau prin ce treci, multa sanatate va doresc. M-am speriat si eu putrin ieri ca mi s-a parut ca a vomitat cam des si cam toata ziua ceea ce nu ni s-a intamplat pana acum.
Ada sunt superbe amandoua, Karina s-a facut asa mare si e asa de grasuna...nu mai vorbesc de Daria ca e superba cu parul ala carliontat. 

Eli parca era un ingeras imbracata asa in alb 
Eli dar la baita de ce o acopereati???
Lisa sa stii ca si pe mine m-a pus sa schimb cosmeticele cand am avut dermatita, dar sa stii ca nu a avut efect. Noua si acum ne mai apare pe alocuri cate o probonita doua, dam cu crema si a doua zi dispare. Deci nu a facut alergie la cosmetice, ci la altceva.
Ttenzika felicitari pentru kg
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Aalina spune:
Vaiii bebelusi am uitat de rochita ta super si mai ales de cum arati
Pai cred si eu ca iti da mana sa ne inebunesti cu retete
Bravo!!!!
Fetelor si-a montat careva sterilet? De care?
bebelusi spune:
Ttenzika referitor la dintisori, eu am auzit un caz la TV in care i-au dat copilului dintii de la 2 luni, deci se poate.
Eli eu ii dau la cerere san dar are un program deja pe care si l-a facut singur.Mananca la 5.00, 09.00, 12.00, 03.00, 07.00, 10.30. Cam asa mancam noi.
Aalina lacrimi?????Noi nu avem inca lacrimi. De la ce varsta au lacrimi????Aalina eu l-am obisnuit sa manance la 3 ore, iar noapte la 6-7 ore. Daca cere mai devreme incerc sa ma mai joc cu el, sa aman cat pot de mult. Asa l-am obisnuit si nu mai am treaba. Incearca
bebelusi spune:
Fetelor oare cate mai suntem care alaptam exclusiv la san ca am impresia ca suntem pe cale de disparitie asa-i? Eu nu i-am dat nici macar o data lapte praf de cand am iesit din spital, desi era cat pe-aci sa cedez.
Fetele care au avut botezul nu imi spuneti si mie ce trebuie cumparat pentru botez in afara de hainute pentru bebe??(pe care le ia nasa)?
Anuc spune:
Bebelusi, super rochita...mai mamico, tu sigur ai fost gravi? esti slaba raaaaaau....vreau si euuuuu....pai cum sa nu-ti permiti sa faci toate dulciurile pamantului?
Foarte frumos si colierul...
Noi n-am facut nicio reactie la vaccin. E adevarat ca dupa 2 ore i-am pus jumatet de supozitor antitermic. Sfatul drei a fost sa-i mai pun la 8 ore, pana azi, dar am prins curaj de la voi si nu i-am mai pus. A fost super ok.
Anuc spune:
Cami, multa sanatate, mi-e mila de voi ca stim cum e....offfff....sper sa u faceti febra. Noi am scapat...bine, au ramas mucii de dimineata, dar suntem bine.
Ada, Bebelusi,Eli, ce frumuseti aveti si voi! Sa va traiasca! Eli, felicitari pentru micuta crestina!
Lisa, si noi avem trimitere pentru dermatita, vineri mergem la control la dermatologie.
Alinuk, si eu fac la fel. Cand vine Ioana, il pun urgent pe bebe in patut si sar s-o imbratisez pe ea. Iar ea, trece val vartej pe langa mine si fuge la bebe, ca-i e dor de el...![]()
Ma mai abtin sa-l smotocesc pe Filip cand sunt cu Ioana (desi pe ea o pupacesc toata ziua), dar cand il schimb de ex, ii vorbesc lui bebe foarte afectuos si Ioana incepe: nu-i asa mami ca si pe mine ma iubesti? nu-i asa ca si eu sunt cuminte foc? si eu sunt frumusetea ta, nu? Evident ca-l las pe Filip in puta goala si o imbratisez pe ea, ca sa nu avem gelozii mai mari.
Alina, ma tot gandesc la alergia Anei..offff....problema e ca foarte putine produse pentru copii nu contin lapte sau ou si trebuie sa aveti grija la orice papa..
Rad de una singura. Filip e pe burta. S-a zbenguit pana acum, a dat din toate cele, iar acum a adormit intr-o pozitie ciudata, de zici ca i s-au teminat bateriile.
Nu mai pot dupa el cand adoarme singurel in patut. E foarte cuminte si bun.
Ciufik spune:
helau!
N-am intrat 2 zile si am avut ceva de recuperat.
So:
Andre_ea - medident (pe c coposu, in spate la unirii). mie in sarcina nu au vrut sa imi faca radiografie, asa ca ma pregatesc de adevarate "renovari" dupa 6 luni ale lui andrei.
Alina - imi pare rau de problemele Anutzei mititica
.
Irina -
multumim de intrebare, suntem mai bine, mult mai bine chiar. Am fost ieri la pediatru, am scazut 200gr in ultima sapt
, e drept ca a regurgitat mai mult de cand cu mucii astia, dar ne-a cantarit si pe alt cantar, asa ca pana vineri cand mergem iar, stau calma. Mi-a dat sa-i dau Vibrocil, dar pe prospect cica nu e indicat copiilor sub 1 an, stii ceva de el?. Deocamdata nu i-am dat ca evolutia e spre bine.
Cami - imi pare rau de Antonia. Poate ar fi bine sa nu te grabesti cu antibioticul. Cica e o viroza care se manifesta prin muci, fara febra si care trece. Noua ni s-a recomandat: aspirare,ser fiziologic mult si des, pus in umidificator picaturi aromate de brad, menta si eucalipt si stat f mult la aer. Sanatate multa!
Bebelushi - arati f bine.
Selene -
iarta-ma ca nu apuc mereu sa raspund.
Ledi - dar ce culoare avem la nume. Sa stapaniti sanatosi noua casa.
Naty - cum mai sunteti?
Bee - ce mai face Alexia?
Mai citesc si revin.