Licurici de ianuarie-februarie 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 19
ada_coman spune:
Dark frumos babygym-ul, sa-l foloseasca cu placere Mister Mister 

Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
ada_coman spune:
lisa79 a crescut frumos Ana, bravoooo.
Trece ea si dermatita, sa stii ca am mai auzit pareri contra despre produsele Jhonson. 

Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Alina1976 spune:
Dark 
, merci mult! Esti o scumpa! SI eu caut pe net retete fara lapte.
Bebelusi, in primul rand multumesc mult de ajutor!
. Am vorbit cu Manuela si a fost ff draguta. Am gasit deja cateva site-uri cu masini de facut lapte de soia. Maine o comand.
In al doilea rand, esti MORTALA! FF frumoasa rochia si vreau sa-ti zic ca m-a frapat asemanarea cu mama ta! Esti bucatica rupta din ea.
Iar de bebe...ce sa mai zic. Scump foc. 

Ada, ff frumoase fetele tale. Adorabile!
Nu-i asa ca e super fain sa fi mama de doua printese?! ![]()

Cami, OFFF
. Imi pare rau sa aud ca sunteti tot asa...e greu sa ai bebe bolnavior....sper treaca repede 
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Alina1976 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinuk in fine...sa va zic ce m-a intrebat azi de dimineatza cand bea apica... 'mami, unde se duce apica ata?' ![]() Alinuk mamik de Andu mik si Teo voinik ................................................... |
SUPER tare!! Cateodata ne zic cate unele de-ti sta mintea in loc! Au o logicaaaa de te miri de unde D'omle la varsta asta...
Pup Teo istet

SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Alina1976 spune:
Eli, bebe Florence o bombonica dulce! Am admirat si mamica si nasica...frumusele foc amandoua...nu cumva sunt rude?! ![]()

SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Alina1976 spune:
Lisa, apropo de dermatita. Eu sunt mama cu vechime in problema dermatitei
. Ana de cand s-a nascut ne-a facut dermatita atopica si ne-am luptat cu ea mereu...si acum face si are deja 2 ani jumate. Am testat tot ce se poate de pe piata si singura gama de creme si geluri de dus care a dat roade a fost A-DERMA (facut de Ducray). Bebelusul cu dermatita nu trebuie sa faca bai cu apa prea calda, pielea trebuie sa fie in permanenta hidratata, da-i cu creme f. grase si hidratante. Incearca sa nu o speli cu gel de dus...exista o solutie care se pune in apa din cadita si apoi se spala bebelusul in ea (este f emolienta). Si peste cateva luni, fa-i tabelul pediatric cu toti alergenii si vezi daca e alergica la ceva. Nu sta ca mine pana la 2 ani si jumate. E posibil ca si Ana ta sa aiba un fond alergic. Este vreunul dintre voi alergic la ceva?
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
lisa79 spune:
nu Alina,nu avem la nimic alergie. pielea uscata la Ana e doar pe picioare. incercam cu produsele astea noi sa vedem daca functioneaza. multumesc de informatii
multumim de aprecieri.

Ana a inceput cu febra(37.5C),luata in ureche.sa vedem daca mai creste. oof
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
anca_ spune:
Buna mamici,
Sper ca va mai amintiti de mine..nu am intrat de ceva timp, am fost f ocupati in ultimele saptamani. N-am apucat sa citesc nimic din urma, sper ca toate sunteti bine si bebeii la fel.
Noi suntem bine, la controlul de 2 luni Andy avea 5700g si 62 cm. Mananca bine, doarme bine noaptea, de la 10pm pana la 6am, apoi mananca si iar somn pana la 9. Sunt f multumita. Saptaman viitoare vine si mama din Romania, si abia astept. Dar, din pacate peste 2 saptamani ma intorc la serviciu, si mi se rupe sufletul cand ma gandesc ca il las pe bebe acasa si nu mai petrec toata ziua cu el. Sunt mai linistita ca macar il las cu mama, dar tot e greu.
Pe 2 mai avem botezul si am inceput oarecum pregatirile, am inceput cu lista de invitati si cu hainele pt botez.
Lisa, am auzit mesajul de la tine pe tel, n-am apucat sa te sun ieri, sper sa am mai mult timp azi-maine, desi Alex e in vacanta saptamana asta si avem o multime de activitati de facut
. Oricum ma bucur ca ii am pe amandoi baietii acasa ![]()
Aalina spune:
'neata
Imi pare rau sa aud de atatia bebei cu probleme. Sanatate multa Cami, Anuc, Ingrid.
Sper sa treaca cu bine si cei care au facut vaccin.
Am vazut pozici frumoase de Ada si Eli.
Ada ai facut tortul? A iesit?
Noi suntem la fel. Ziua suntem cumintei, avem crizele de colici mai rar si ne linistim la san. Insa noaptea dupa un somn bun pana la 12-1 incepem sa ne trezim din ora in ora pana la 6 cand suntem bec. Asta e...o trece cumva.
Zilele astea a fost mai cald si am stat afara in sfarsit mai mult.
O zi buna sa aveti. Uitati si o