Licurici de ianuarie-februarie 2009 (8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli spune:

mi-a zis doctorita de familie ca vit d facuta intramuscular e mai buna decat cea data oral

poze botez aici http://family.webshots.com/album/570747712gmVSEc

baita de a 2-a zi http://family.webshots.com/album/570749194hWSOlv

O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

'seara fetele,
Intram si noi la raport,si raportam asa:
1- o plimbare pe o vreme superba,fara caciulitza si doar un body cu totul,fara paturica,de am zis ca face soacra-mea infartdar..no comment nimic
2-azi m-am cantarit si.....56kg,exact ca si acum un an
3-
Alina1976,supeb materialul,multumim
Micola,Mierebine ca a-ti trecut cu bine peste vaccin
Ingrid,imi pare rau sa aud vesti proaste,da doamne sa fie bine
Eli,pentru prevenirea rahitismului,noua ne-a spus asa neonatoloaga:pana la varsta de 1 an,cate 2 picaturi de vigantol zilnic
Offf..Cami_Antonia,si de la tine vesti proaste,sa va faceti bine
Lisa79,ce fatuca mare ai,sa stii ca am auzit si eu ca crema Johnson nu mai e ca inainte,pacat ca a ramas doar cu renumele,noi folosim gama Nivea,sa treceti cu bine urmatoarele ore,dupa vaccin
Ada,ce superbe poze,adica fetitze

si acum va cert gagici:
Am intrebat sambata,daca stie careva ceva despre dintzi,din pacate nu mi-a rspuns nimenideoarece Alecsandrei cred ca incep sa ii dea,are 2 pete albe pe gingia de jos,,saliva,si in loc sa suga musca

Bebelusi,superba rochie

mamica de Alecsandra
filmuletele noastre
mami si tati:http://picasaweb.google.com/ttenzika/ExportedVideos?authkey=Gv1sRgCNbSwPjgj870Aw#5314436898010221810
Povestea nasterii:http://picasaweb.google.com/ttenzika/ExportedVideos?authkey=Gv1sRgCNbSwPjgj870Aw#5314439140786058706
http://picasaweb.google.com/ttenzika/BebeAlecsandra02#

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.C

ce pozici frumoase am vazut Ada si Eli ffff frumosi bebeii!!sa va traiasca si sa va bucurati!

Eli tu cum mai te simti?Dar Stefan?sper ca bine..

multumim.
eu ma simt mai bine, nu mai am dureri.
dar nici pofta demancare nu mai am. traiesc mai mult cu covrigei.
Stef e ok, jucaus nevoie mare. azi la plimbare s-a catarat, a alergat, cercetat gandaceii si placile de beton sparte
a fost cumintel, cred ca ii lipsisera iesirile cu surioara si mama.
acum incerc sa il conving ca e timpul sa facem nani.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ttenzika

Am intrebat sambata,daca stie careva ceva despre dintzi,din pacate nu mi-a rspuns nimenideoarece Alecsandrei cred ca incep sa ii dea,are 2 pete albe pe gingia de jos,,saliva,si in loc sa suga musca

Florence are pete albe pe gingie de la nastere. cred ca acolo iivor iesi dintii, dar nici un semn pana acum. de salviat nu saliveaza, de muscat da, cand e nervoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

eli ce pozici frumoase am vazut Ai niste copii minunati, printesica a fost fff cuminte si i-a priit botezul, Stef e un dulce
ttenzika am mai auzit de dintzi la copii asa mici. De salivat saliveaza si Karina, la greu.
IrinaC, ttenzika multumim de aprecieri

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

asa rapid pe seara si eu la raport.
Eli, parerea mea ar fi sa ramai la ce zic medicii din Jp.... ca se vede ca aici au alte idei. si oricum voi stati doar cateva luni aici. bine ca sunteti ok acum (adica lasa injectiile cu vit D, polipi la Stef, etc)
Patricia super rochia dar colierul m-a dat pe spateeee!! (eu sunt oricum lesinata dupa zdranganele). este o mare maestra!
Camelia, sanatate piticei!
si sper ca toti vaccinatii de azi sa nu aiba absolut niciun efect advers.
pupic tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ttentzica, eu am povestit mai demult ca si Aidan are aceleasi simptome, gingie umflata, punct alb, roade tot ce prinde, saliveaza...este posibil sa iasa dinti la copii asa mici, exista cazuri cand s-au nascut copii cu dintisori, asa ca.....dinti la doua luni nu e foarte intalnit, dar e posibil.

Bebelusi arati foarte bine si Vladut e un frumusel!
Ada, Karina e o scumpa, cum sta ea in scaunelul ei cumintica!
Eli sa va traiasca micuta crestina!

Am stabilit si noi botezul pe 25 aprilie.

Aidan a facut mult mai urat acum fata de primul vaccin. Nu are febra, dar are accese de plans foarte dese, din senin, de abia a adormit...ma duc sa ii mai bag termometrul o data in ureche
.

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Multumim Miere . Pupam pe Aidan si sa-i treaca intepatura de la vaccin
Licurici vaccinati, sa aveti o noapte usoara

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Eli,

tu esti in hainutza cu carouri?

il vad pe Stefan tare suparat:(

vroia in brate si el, mititelul!?

Asa il observ si eu pe Teo ca se uita lung cand ma vede in brate cu Andu... intotdeauna incerc sa evit sau sa mai fie cineva in preajma care sa-l ia in brate si pe el sau care sa-l ia pe Andu sa-l pot iubi eu pe el
..e tare delicat cand sunt doi..

ma credeti ca atunci cand sunt cu Andu in brate si el vine de afara, cand suna la usa ..il pun repede pe pici in cosuletz sa nu ma vada cu bebe in brate...

azi imi zicea.... jucandu-se si el pe langa broscuta (playgymul lui Andu) ca e si el bebe, dragul mamei ...are si el dreptate

in fine...sa va zic ce m-a intrebat azi de dimineatza cand bea apica...
'mami, unde se duce apica ata?'

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Am vazut niste pozici de bebei tare frumosi

Lisa, tare frumos creste Anuta! Las' ca se va duce si dermatita aia repede

Multi pupici la bebeii vaccinati azi, sa aiba cat mai putine "side-effects"

Ttenzika, felicitari pentru kilogramele pierdute !

I-am luat un babygym la asta micu', sper sa-i placa:

http://www.mothercare.com/Fisher-Price-Rainforest-1-2-3-Musical/dp/B00126F31C/sr=1-9/qid=1238441289/ref=sr_1_9/203-7906863-6171136?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=60446031&mcb=core

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput