Licurici de ianuarie-februarie 2009 (8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Irina.C, esti o scumpa, merci, m-ai mai linistit . Sa stii ca mie mise pare ca fata de la nastere dreptul a ramas la fel de umflat si stangul mai putin umflat. Oricum chirurgul m-a chemat la control peste o luna. O fi posibil sa zica ca mi-l taie inainte de 1 an? Si oare cum se face, cu anestezie, de care?Bebelusi, si slaba, si fara burta.......... Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

bebelusi esti fenomenala ... ce slabaaaaaaa

iar bebe e un scump ...

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Ingrid doar dc se umfla e rosu, da semne de infectie se opereaza inainte de 1 an(ca indicatii medicale).Si la noi unul e mai mare ca celalat si sunt in regresie fata de nastere.Eu nici nu am consultat chirurgul.

Cami se da asa: 50-80 mg/kccorp/zi la 8 ore.Deci cate kg are copilul?

Calculez pt 5kg cu doza minima: 5 ori 50=250 mg sau pt maxim 80 ori 5=400mg .Flaconul de amoxi are 125mg/5ml sau 250mg/ml.Vezi de care ai, presupun ca cel de 125mg/5ml.

Asadar in 5ml de suspensie are 250mg amoxi
xml sunt continuti in 250mg minim---400mg mxin

deci pt doza minima rezultatul este de 5 ml pe toata ziua --1.7 ml la 8 ore
pt doza maxima rezultatul este de 400 ori 5 impartit la 250--8 ml pe toata ziua---deci 2.7 ml la 8 ore

Eu as da o medie de 2.5 ml la 8 ore.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Am reusit! Ia uitati ce mari ne-am facut

http://community.webshots.com/album/570752263GFytsj?vhost=community

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Hello fetele,

Azi m-a capiat asta mic, parca ar vrea sa-mi arate cine este seful.

De dimineata a fost mai cuminte, insa dupa ce ne-am intors de la plimbarica m-a tinut intr-un plans si maraiala continua. Ca sa nu mai zic ca a mancat din 2 in 2 ore, putin ce-i drept da' des.

Oare la cate ore este OK sa-i dai copilului formula? E OK din 2 in 2 ore? Sau nu apuca sa se digere?

Cat priveste lapticul de la mami, devine specie pe cale de disparitie in conditiile in care piciulica nici la buda nu ma lasa, ce sa mai zic de mancare sau baut.

Am cumparat si noi astazi vaccinul pt 2 luni, ne-am mai scapat de niste bani. Aaaa, si by the way, avem 5 kg la 1 luna si jumatate

In rest, am vazut bebei dulcici si o mamica frumoasa foc, Bebelusi te invidiez pentru silueta .

Imi pare bine ca s-a facut frumos afara sa mai iesim si noi cu piticii la plimbare. IrinaC o idee excelenta cu Gradina Botanica, poate dau si eu o fugutza cu masina pana acolo intr-o zi.

Multi pupici , fug sa facem baita printului

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

poze de la botez aici http://family.webshots.com/album/570747712gmVSEc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

am venit si noi de la doctor, ne prezentam asa: 60 de cm si 6 kg la 2 luni plus o dermatita ,ni s-a recomndat schimbat de gel si crema johnson la gunoi, va trebui sa o dam cu eucerin aqua...asta e. am facut si vaccnele,toate au intepat-o de 3X...offf,dar tare bine s-a comportat pitica mea,a plans un pic,dar nu mult. acum astepatm reactiile adverse.
cu ochisorul,trebuie sa asteptam sa treaca.
pt febra ni s-a dat tylenon pt bebe.

si eu m-am ales cu un sterilet frumos

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Eli...nu mi-e clar unde's pozele de la botez

lnkul e catre tot albumul

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

ce pozici frumoase am vazut Ada si Eli ffff frumosi bebeii!!sa va traiasca si sa va bucurati!

Eli tu cum mai te simti?Dar Stefan?sper ca bine..

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

in josul paginii Alinuk.E ultimul album.

POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput