Licurici de ianuarie-februarie 2009 (8)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

salutare si de la noi pe ziua de azi

multumiri multeeeeeeee de incurajari si suport moral ...

irinac ne-am trezit tarziu ca am avut o noapte maraita si nu am apucat sa te mai sun ... iata cum stam ... am dat pana acum 5 ml de amoxacilina si de acum cand am citit mesajul de la tine voi da 2,5ml ... ca avem chiar 5 kg .. si a mai aparut ceva ... ma doare in gat ... si am luat si eu cateva pastile de antibiotic ... tot amoxacilina ... sa opresc??? ca nu-mi mai trecea ...

muci am aspirat la greu ... nu am crezut vreodata ca pot fi asa de multi ... febra ne-a ocolit slava domnului ...

ada frumusica foc bebelina

pupi

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

IRINA, heeeeelp! Ma doare rau o masea, nu mai pot! ce pot sa iau analgezic ca MOOOOR!!! Am citit pe prospect la Agocalmin si spune sa nu iau decat daca opresc alaptarea pt 48 ore

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

eu am luat fiolA de 2 ori ... am avut dureri mari de stomac alina si nu am oprit alaptatul

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Gata, am trecut de noapte fara probleme, a dormit ca de obicei de la 11 la 8, s-a trezit, a papat si inapoi la somn. Unul din picioruse e un pic vanat la locul intepaturii, dar banuiesc ca e normal. Nu i-am dat nimic, pt ca nu a avut febra.

Ttenztica, scaun de masina! E foarte grav si iresponsabil sa circulati fara scaun de masina, doar s-a discutat de atatea ori necesitatea lui! In rest a spus Dark tot ce era de spus in privinta asta. E foarte periculos sa circulati fara!

Eu am de gand sa aduc car seat-ul cu mine cand voi merge in Romania, chiar dc stau doar 3 saptamani si probabil voi circula de maxim doua ori cu masina, nu concep saplec la drum fara!

Bebelusi, si Aidan are lacrimi, inainte avea doar la un singur ochi, celalalt avusese problemute cu el, un canal lacrimar infundat. Poate baietelul tau are aceeasi problema si tu nu ti-ai dat seama. La noi s-a rezolvat problema cu masaj si ceai de musestel.

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Alina eu am luat algo de mai multe ori si nu am intrerupt nimic.Imi pare rau sa ti spun , am citit si eu de sd mielodisplazic suna rau dar ei sunt oblig sa scrie tot, dar si in spital am luat.IA 1 fiola ca nu patesti nic,GARANTEZ!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

mey voi ma bagati la idei cu canale lacrimare infundate...

bb nu are lacrimi (si de bazait bazaieee) cand apar lacrimile?

noi ne pregatim de botez, o sa il facem pe 25 aprilie

si nu prea se pune problema de program... mananca cand are chef ziua, noapte primul somn dureza cam 4 ore uneori 5 si apoi se scoala ba la o ora, ba la 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

La multi ani bebeilor nascuti pe 31! Sa fie sanatosi, frumosi si norocosi.

Mai, si noi am zis sa iesim azi la pranz afara desi bate cam tare vantul, dar mi-a facut pustiul 38 temperatura (de la vaccin), era cam blegit si a tot dormitat. N-am mai iesit. acum suntem bine, e vesel, nu mai are febra, sper sa nici nu mai faca. Ma ofica vantul asta de mor.

Bebelusi, eu zic ca nu mai ai nevoie sa dai cele 7 kile jos. Poti sa ramai cu ele f bine.
Filip a plans cu lacrimi la 1 luna, cand am fost cu el la spital ca racise si l-au aspirat acolo. Cand am vazut lacramioarele alea, mi-a venit sa mor!!!

O sa ziceti ca sunt idioata, dar tot imi fac planuri si calcule pentru ziua de joi cand ma duc la dentist si mi se va face anestezie. Ok, arunc primul lapte, dar care e primul lapte? Eu stiam ca tot ce papa mama se duce in laptic cam la 4 ore. Anestezicul s-o transfera mai repede? Daca-i dau sa pape inainte sa plec, la cat timp sa ma mulg ca sa arunc laptele? daca ma mulg la 2-3 ore si anestezicul se transfera abia dupa aia in lapte? am emotii si ptr ca Dl. Papa Tzatza, nu suporta biberonul si cred ca o sa cam faca foamea pana se reumplu sanii...ca sa nu mai zic ca el vrea san si ptr divertisment...nu stiu daca rezista atatea ore fara...

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Fetelor, la mine sunt 27 de grade in casa. E f cald afara, iar idiotii nu au intrerupt caldura....nici nu am robineti la calorifer. Stam cu toate geamurile deschise. Bebe e in body si pantalonasi, dar tot mi se pare f cald ptr el.

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Porumbita, si eu stiu ca lacrimile apar in prima luna, dar poate stie mai bine IRINA.Si noi avem ceva problemutze dar speram sa le rezolvam prin masaj.

In ceea ce priveste programul, Clara vad ca incepe sa si-l faca singurica. Azinoapte a dormit 8 ore(21-5), si am trezit-o eu, ca altfel....iar de mancat, papa la 2, 3, 4...ore.

Fetelor care dati Infacol, ce cantitate ii dati inainte de masa, 1 sau 2 pipete??

Va pupam cu drag.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ma voi ma faceti de fac copilul sa planga sa vad dc are lacrimi...

Mergi la inceput