Pepenasi de iul-aug08 (103) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

fetili multumim de aprecieri

i s-a dezumflat binisor buza. acum a papat si ma indrept si eu la nani. am vb cu popa si vine sa sfinteasca luni asa ca pls dati-mi si mie ceva idei ce sa pun pe masa de post. ma gandeam la ceva rosii, salata de vinete, saleuri cu masline si ciuperci si cam atat ca suntem putini si popa nu sta la masa. o fi ok sau mai trebuie ceva? as face si o negresa

noapte buna

-------

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Poti sa iei si pateu vrgetal, branza tofu (cea cu ardei e f buna), rosii, castraveti. Poti face o salate de legume cu branza tofu, iese f buna. Eu mai faceam de post sarmale cu orez si cu ciuperci si soia granule (dar putine).

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ankuta_1982

Multam de aprecieri Cristina_26, si da are intoleranta la gluten si la lactoza si nu prea se gasesc produse fara lapte si fara gluten, adica sa nu le aiba pe amandoua, asa ca mancam ce putem.
Pupici

ankuta

Ati facut analize si are boala chiliaca?(nu stiu daca asa se scrie) Offf asta chiar e ff greu, pt ca toata viata va trebui sa evite glutenul . Exista lapte praf si de soia, precum si lapte pt adulti, branza de soia, etc.

BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

la mine nu a mers faza cu 9 luni,intru cu chinuri in hainele de dinainte de sarcina,dar tot am 4+ si se vede!!!

Maria si-a facut un nou prieten: FEBRA...se pare ca in weekend mandra face febra,avand in vedere ca pe 8 martie febra 38.5,20martie 39.5 si azi 27 martie 38.5...asha ca eu nu mai inteleg nimik,antibiotic i-am dat..oare tre sa o bag pe injectabil,dar cand ma gandesc la branula ma ia cu nervii ca eu una nu o suport!!

vazut si eu pozele,avem niste pepenasi dulci si zemoshi...cand i-am nascut semanau intre ei,acum sunt atat de diferitzi

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Mcoca spor la cumparaturi!

Pentru toate mamele!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AnnaBaby
Iriss ce fel de colac trebuie pt un copil de un an, vad ca spuneai ceva de colac de bebe...[/green]

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Uite ce colac de copii am gasit eu pe e-bay.

Colacul Yvonnei era un chinezesc, de 10 lei, era colac normal, dar la fund avea un fel de chilotel, prin care ieseau doar picioarele. Nu stiu daca ati priceput descriera. Il mai am si acum, dar nu mi s-a parut extrem de practic, pt ca trebuia totusi sa tii copilul sa nu cada din ala. Pt ca acel chilot era drept, eu l-as fi facut ca si un chilot, ca cel de la jumere, adica sa fie lasat in jos. A priceput cineva ceva?

Asta pe care l-am gasit mi se pare mai interesat, dar destul de scump, vedem pana la vara ce luam, poate mai gasesc altele pe net.

BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Offf noruca mea! Poate apar dintisorii

Cuscra ce recomanzi pentru punctele negre din zona T ?

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Caprioara
Iriss, merci de idee cu cutia cu minuni ! La Kaliakra cate nopti te costa 850 eur? Si e la superior sau la alalalt? Parcarea te mai costa ceva? Faci asigurare storno?

pup you all,

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Nu stiu exact ce Kaliakra este, nu scrie daca este sup si nici altul sup nu este in oferta, dar o sa intreb. Pretul era 2 pers cu Ai, 7 nopti. Nu m-=am gandit ca parcarea ar fi separat si nici nu cred ca scrie asta.
Nu stiu ce e asig storno?!

Azi Dav a facut 38.9, nu am mai fost la kineto si ii dau antibiotic, ca e mucios de mult si nu ii trece. Si azi noapte a avut febra 38.3, nu mare,d ar era mucios si marait. Si acum e fff marait, nu a dormit.

De mancare, ii dau ca pt noi, inainte sa pun sare si piper ii scot separat pt el, de ex, a mancat pilaf cu legume (eu fac cu multe leg), ciorba de loboda (doar cu galbenus, nu s-a omorat), tocanita de cartofi, supa crema de broccoli cu pui, spaghete cu carne de vita. Pt el, condimente pun doar ierburi uscate: oregano, busuioc, mara, aptrunjel, etc. Am obos ca mananca mai bine mancarea "de oameni mari", asa ca ii fac d-asta.

Astazi m-am hotarat, fac friptura cu cartofi prajiti, mi s-a facut de mult pofta si cu o salata maaare cu ridhichi, ceapa, marar (castrav am uitat sa iau).
Si am mai cumparat 2 znopuri de spanac, dar cred ca imi voi blestema zilele pana il fac

Mayitrei, nu te mai stresa cu cazatura fetei, isi va reveni si crede-ma ca vor urma multe, chiar daca tu esti mega precauta. Yvo a cazut din scaunul de masa cu mine alaturi si iti dau cuvantul de onoare ca nu am apucat sa ma misc sa o prind.

BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Maitreyi, guacamole, ciuperci umplute cu piure de cartofi :).

Iriss, da, despre sejururile cumparate de la tour-operatori vorbeam. Alea sunt ultra negociate si in gen mult mai ieftine decat daca cumperi tu de unu singur ...

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Flo, merci.

Hai ma Xena, unde naiba sunt cele 4 kg, nu se vede. Si sa-ti zic ce mi s-a tot spus mie, ca organismul isi face o rezerva cat timp alaptezi, care se va "topi" imediat ce termini. Deci la tine, clar asta e. La mine nu si-a mai pastrat ca aveam deja rezerva :))))).

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

la multi ani sarbatoritilor zilei

anca pai hai sa ne organizam si noi ca vad ca azi e mai cald. poate scapam si noi de iarna si ne videm

fetili multumim de idei de mancaruri de post cred ca am sa adaptez si "shuba" marinei

am intrat si noi in categoria "ma-ma" putin adaptat azi dimineata vroia in brate si ma striga "ma-aaam" am gasit in carrefour o gama noua de biscuiti, bio, de la 6 luni, si tocmaia terminat de mozolit unul. si ea si scaunul de masa necesita o spalare

-------

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput