Pepenasi de iul-aug08 (103) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Xena, eu vin cu biciu!!!!! Arata poza cu burta!!

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Eu i-am dat spanac cu ficat si iaurt.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

eu i-am dat pe la 10 fructe, adica para, banana, 1 biscuit si branza calcica.

acum o sa-i dau piure de cartofi cu pui, ca asta am facut pt. cel mare dar fara pui

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Flo, multam.

Pai taratzele aveau gust de taratze, nu's de nebaut. Poti sa incerci, efectul se vede in vreo 3 zile.

Io am dat asa: piure strecurat din carne curcan (piept), loboda, cartof, dovlecel, sfecla si pastarnac.

Pt pe la 4 pregatesc un dovlecel aburit, cu branzica facuta cu portocala (iese mai parfumata si probabil si cu gust de porto, ca bagi cam 50-70ml portocala la 250 ml lapte) si cu galbenus.

Pt la 8, piure mar cu para de la borcan.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

eu am facut o supica din: pui, morcov, putina ceapa, dovlecel si rosie. si pana fu gata, ea a adormit Astept sa se trezeasca lesinata de foame si sa manance 3 portii

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

Emma INVINGE cancerul!

Mami Marina - Gospodina

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

m-a lovit inspiratia: conopida,ardei rosu,ciuperci,suc de rosii si un pic de unt

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

multzumesc pt ajutor,eu deja fugisem la alimentara!!!dar sa notez ca sa nu mai intru in pana de inspiratie

www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

eu nu arat poza cu burta ca mi-e ca va speriatzi!!

a dat cineva kiwi intreg la copil??ca eu sunt pe cale sa-i infig in gura

Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

eu nu arat poza cu burta ca mi-e ca va speriatzi!!

a dat cineva kiwi intreg la copil??ca eu sunt pe cale sa-i infig in gura

Maria,povestea nashterii

eu i-am dat, dar fara samburi...I-a placut la nebunie...

Cristina, mami de Mihaita

Mergi la inceput

asha i-am dat si eu dar mai ramasese dintr-un kiwi fix 2 lingurite..

Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput