Pepenasi de iul-aug08 (103) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 10
flo1980 spune:
eu i-am dat pe la 10 fructe, adica para, banana, 1 biscuit si branza calcica.
acum o sa-i dau piure de cartofi cu pui, ca asta am facut pt. cel mare dar fara pui 
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
ooka spune:
Flo, multam
.
Pai taratzele aveau gust de taratze, nu's de nebaut. Poti sa incerci, efectul se vede in vreo 3 zile.
Io am dat asa: piure strecurat
din carne curcan (piept), loboda, cartof, dovlecel, sfecla si pastarnac.
Pt pe la 4 pregatesc un dovlecel aburit, cu branzica facuta cu portocala (iese mai parfumata si probabil si cu gust de porto, ca bagi cam 50-70ml portocala la 250 ml lapte) si cu galbenus.
Pt la 8, piure mar cu para de la borcan
.
mami de Sofi
Marina_1609 spune:
eu am facut o supica din: pui, morcov, putina ceapa, dovlecel si rosie. si pana fu gata, ea a adormit
Astept sa se trezeasca lesinata de foame si sa manance 3 portii![]()
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-
Emma INVINGE cancerul!
Mami Marina - Gospodina
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi
anaxena spune:
m-a lovit inspiratia: conopida,ardei rosu,ciuperci,suc de rosii si un pic de unt
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
anaxena spune:
multzumesc pt ajutor,eu deja fugisem la alimentara!!!dar sa notez ca sa nu mai intru in pana de inspiratie
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
anaxena spune:
eu nu arat poza cu burta ca mi-e ca va speriatzi!!
a dat cineva kiwi intreg la copil??ca eu sunt pe cale sa-i infig in gura
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
Maria,povestea nashterii
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaxena eu nu arat poza cu burta ca mi-e ca va speriatzi!! a dat cineva kiwi intreg la copil??ca eu sunt pe cale sa-i infig in gura Ana-Maria de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!! Maria,povestea nashterii |
eu i-am dat, dar fara samburi...I-a placut la nebunie...
Cristina, mami de Mihaita

anaxena spune:
asha i-am dat si eu dar mai ramasese dintr-un kiwi fix 2 lingurite..
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
Maria,povestea nashterii