FIV 219
Raspunsuri - Pagina 21
mami_vreau spune:
iana pai daca te internezi de joi sigur ne vedem! eu am crezut ca te internezi vineri! ne vedem joi!
Laura
ingeras26a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mami_vreau ingeras ai facut ieri injectia? cum a fost? yarrina nu cred ca exista un interval de timp exact! Depinde foarte mult si de tine dar si de medicul tau! Totusi eu pot sa iti spun ca in noiembrie (la sfarsitul lunii) am facut laparoscopie si atunci am aflat ca nu exista alta cale decat FIV! Din decembrie am inceput sa fac analizele pentru dosar si in martie am facut FIV-ul... In principiu puteam incepe si in februarie daca nu ar fi aparut un chistulet! Exista fete care s-au miscat mai repede ca mine dar si unele la care a durat mai mult! Asa ca e o chestie un pic subiectiva! Laura |
Mami, am facut-o, ma simt ff bine, nu am reactii adverse. In schimb, cred ca de la histeroscopie m-am ales cu o candida de toata frumusetea

cand faci beta?

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
mami_vreau spune:
Buna ingeras! Ma bucur ca nu ai reactii adverse! De candida las' ca scapi tu cu niste ovule! Eu fac testul joi! Asta daca nu vin rusii pana atunci!
Laura
ingeras26a spune:
| citat din mesajul lui iazminn Fetelor care ati facut de curand FIV la Giulesti, ati obtinut avizul pshologic? Ati vb cu pshiholoaga? Cum e? Este obligatoriu acest aviz? Merci frumos! |
este obligatoriu, o sa incerce sa te convinga ca tu de fapt nu-ti doresti copilul, ca de ce il vrei? de ce esti "disperata" sa mai faci inca unul (cazul meu), "nu esti fericita asa"?
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
ingeras26a spune:
| citat din mesajul lui mami_vreau Buna ingeras! Ma bucur ca nu ai reactii adverse! De candida las' ca scapi tu cu niste ovule! Eu fac testul joi! Asta daca nu vin rusii pana atunci! Laura |
simptomele sunt super! bafta multa, multa! sa dea Dzeu sa ai bb:)
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
KoraPop spune:
iana bafta multa la laparo,sa scapi cu bine si de hopul asta!
mami vreau poti sa faci bhcg in ziua 11 de la ET ( ziua ET = ZIUA 0 ),la BIOS d exemplu iti recolteaza dimineata,le dai adresa de e-mail si iti trimit rezultatul in e-mail pe la ora 14-15.Joi vei fi ziua 14 dupa ET,nu?Eu nu as avea atata rabdare.Oricum tin pumnii familiei mami-tati vreau 
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
M Oana spune:
Ingeras fetele mai cu experienta m-au invatat si pe mine ca exista BioClin la Helpnet, un gel contra candidei, fffffff renumit mai ales in tari straine, ca la noi farmacistele habar nu aveau ca il au in farmacie si pentru ce e, noroc ca am sapat eu printre rafturi si l-am gasit. E cam scumput, 34 RON, dar e permis in sarcina, e din categoria homeopate, e bun la multe si chiar merita incercat, eu am fost extrem de multumita si crede-ma ca am incercat muuuuuuuuulte solutii. Eu am dat in candida si de la inseminari si de la statul la ecografii prin cabinete, flora vaginala se razvrateste si ea la toate procedurile.
Blanche vorbeai cumva de saptamana 12?

Cand aveam vreo 9 saptamani ma gandeam ca mai e enorm pana la acel prag. Acum mai am 2 zile si intru in saptaman 15 si tot rau imi e, am depasit boratura cu numarul 90, deja ma las sa cad in gol, habar nu am unde e fundul sacului, dar din experienta mea de viata de pana acum stiu ca totul are o limita, iar dupa ce cazi pana la fundul butoiului, urmeaza si urcusul pana se umple paharul si iar se intoarce roata.........![]()
Ala, nici la 4 saptamani, nici la 5 saptamani nu se poate vedea embrionul. In carti spune ca se vede de la 6 saptamani si 4 zile si atunci prima mea eco atunci a fost.La mine a scris pe foaie sac gestational, un fat cu CRL 6,2 mm, cord normal ritmic, BCF 135 batai pe minut, sarcina cu embrion in evolutie.
Deci mai e de asteptat pana sa auzi bataile inimii, ca ele sunt primul semn ca embrionul e acolo si si-a inceput calatoria.
Vezi ca existe niste tabele cu valoarea acestui CRL, daca le gasesc, pun link-ul....... Si vezi ca exista si tabele care iti spun exact in ce zi de sarcina esti dupa betaHCG, mi se pare ca vei gasi si la inceputul capitolului FIV........
BAFTA!
Kora am o prietena buna despre care am mai scris, care dupa FIV a reactionat ca tine. Era la limita varstei de 40 de ani, CM-ul dupa un FIV esuat era pe la 40-50 de zile, a trecut pe homeopate si la 4 luni dupa FIV s-a ales cu 2 gemeni superbi in mod natural.
Eu ma uitam de curand peste foile mele de dupa FIV si am vazut ca la 3 luni de la FIV aveam foliculi pe ambele ovare de 13 mm in ziua 14 si emdometru de 11,5, ceea ce era beton, nu avusesem asa ceva niciodata, deci tratamentul de la FIV lucreaza mult dupa luna cu pricina. Si Monseniorul mi-a confirmat ca a avut multe sarcini naturale obtinute la luni bune dupa FIV, deoarece hormonii isi fac treaba multa vreme dupa administrare, uneori in bine, alteori............

KoraPop spune:
D Oana multumesc...daca vrei sa insunezi cumva ca as fi insarcinata iti reamintesc ca din pacate eu nu am trompele functionale ( laparo cu dr. Tutunaru),deci este imposibil.In plus ieri am facut eco si totul era bine pe acolo,nici un chist,fibrom sau alte nenorociri.Sper sa nu fie din cauza rezervei mele ovariene extrem de reduse....in fine,poate e o dereglare ciudata de primavara si sa speram ca va veni cm-ul si toate vor intra in normal pana incep fiv-ul.Ca pana acum in fiecare luna cm-ul a sosit foarte punctual.Te
si sper pentru tine sa iti treaca starile de rau cat mai repede , sa te poti si tu bucura in sfarsit de minunea pe care ti-a daruit-o DD!
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
ingeras26a spune:
| citat din mesajul lui M Oana Ingeras fetele mai cu experienta m-au invatat si pe mine ca exista BioClin la Helpnet, un gel contra candidei, fffffff renumit mai ales in tari straine, ca la noi farmacistele habar nu aveau ca il au in farmacie si pentru ce e, noroc ca am sapat eu printre rafturi si l-am gasit. E cam scumput, 34 RON, dar e permis in sarcina, e din categoria homeopate, e bun la multe si chiar merita incercat, eu am fost extrem de multumita si crede-ma ca am incercat muuuuuuuuulte solutii. Eu am dat in candida si de la inseminari si de la statul la ecografii prin cabinete, flora vaginala se razvrateste si ea la toate procedurile. |
Foarte tare! ma duc sa-mi iau. Eu nu am facut decat o singura data in cei 30 ani pe care-i am, deci am zis ca-s dusa, fac exact acum, inainte de fiv...mi-am luat ovule, sper sa treaca, dar o sa ma duc sa-mi iau si gel. Nu e scump, pe ovule am dat mai mult. Deci inseamna ca am banuit bine, de la histeroscopie am facut, ca de la altceva, chiar nu aveam de la ce... nu tu medicamente, nu nimic, deci chiar nu pricepeam, asta era singura explicatie...
Sra'na mult!
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
mami_vreau spune:
kora joi sunt in ziua 14 de la punctie (ziua punctiei - ziua 0) si in ziua 12 de la ET (ziua ET - ziua 0)... deci eu cred ca e ok atunci! sincer nici eu nu prea mai am rabdare! dar incerc sa nu ma gndesc la asta!
ingeras sa speram ca sunt de bun augur simptomele! si mai vin si cu altele care nu stiu sincer daca au vreo legatura! arsuri si bufeuri de caldura! singurul simptom care ma ingrijoreaza si care imi da de gandit ca nu e nimic e durerea asta de burta prevestitoare de cm!
oana las' ca acu' mishca bebe si scapi de greturi! stiu ca nu te incurajeaza prea tare vorbele mele pentru ca esti la capatul puterilor dar eu cred ca de acu' zaresti malul! 
Laura