FIV 219
Raspunsuri - Pagina 20
cristal1995 spune:
miro_bv: la 14 zile de la punctie este ok, nu de la ET cum probabil ti-au recomandat.
Fire: iubita, sa stea samburelul cu tine toata viata! 
Iana_mari: bafta multa la laparo.
ala: felicitari pentru saculet. Sa te ajute DD sa fie bine pana la capat
Va pupic pe toate
Aly
KoraPop spune:
Fireyes in sfarsit!In primul rand iti doresc multa bafta,sa reusesti si tu ca si DORIS si alte fete cu un singur luptator!Foliculii aceia mari de care vorbeam noi erau chisturi asa cum am spus nu-i asa?Lasa,important e ca ai un bebe micut in burtica!Avea 8 celule la 72 de ore?Ce zicea dr., era frumusel,fara fragmentatii?Doamne ajuta!Si da, o sa fie ultimul fiv pentru tine pentru ca o sa reusesti acum!
cristal
ce mai faci?
ala Doamne ajuta!Au fost multe fete pe aici care au avut sangerari,dar daca au fost cumintele,au stat in pat,au luat tratament si au luptat pana la urma a fost bine!Nu iti pierde speranta si asa cum ai spus rugaciunile la DD iti vor fi de ajutor,ai sa vezi!
Eu am probleme cu o dereglare a cm-ului nu se stie din ce cauza.Dr. Cocei a spus ca in nici un caz nu poate fi de la progynova,iar altceva nu am luat.Ieri,zi 35(!) mi-a facut eco si totul arata ok pe acolo,endometrul era "pigmentat cu progesteron" ( asta e expresia dansei) asa ca ar trebui sa isi dea drumul menstra,habar nu am ce se intampla.Mi-a dat sa iau 5 zile duphaston ( asa cum ma si asteptam) si apoi sa intrerup si dupa 4 zile ar trebui sa apara cm-ul,asta daca nu apare chiar in timpul tratamentului cu duphaston si atunci va trebui sa il intrerup.Sper sa fie doar o dereglare pasagera si atat.....Of....Mie imi venea mereu la maxim 30 zile,in general la 28,nu pricep ce se intampla acum...Tin minte ca am mai patit asa ceva o data acum vreo 3-4 ani cand mi-a venit la 36 zile,in rest a venit mereu punctual...of,of si iar of!
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
iana_mari spune:
Blanche,Ioanatugs,Cristal -va multumesc fetelor si ce-mi doriti mie sa vi se implineasca si voua

.
Fireyes felicitari pt. embrionas
.
Miro_bv te asteptam cu un test pozitiv .Poti sa-ti faci testul in ziua 11-12 de la et.

miro_bv spune:
Multumesc mult ptr incurajari, cred ca in WE o sa fac un test de sarcina...sper sa ma pot abtine pana atunci
.
Daca cineva mai vrea informatii...am facut FIV cu dna dr Protopopescu la noua clinica Genesys din Baneasa. Dansa s-a purtat impecabil pe tot parcursul monitorizarilor si procedurii.
Mult succes fetelor care sunt in focuri...
mami_vreau spune:
ala bhcg este ok! capul sus! sunt sigura ca in curand vei vedea si embrionul, nu te ingrijora! 
blanche saru'mana de urari! Sa dea Dumnezeu sa vin cu test pozitiv!
ioana si tie iti multumesc! Zici tu ca sunt bune semnele? Sa speram! Dar ce ma fac eu cu durerea asta de burta care imi arata ca se apropie rusii??? 

dana_ionela multa bafta! Eu nu stiu ce sa iti raspund dar sunt sigura ca fetele care sunt mai in tema o vor face! 
micro_bv bine ai venit si multa bafta! si mie mi-au spus sa fac testul in ziua 14 dupa punctie! tu cand ai avut ET si la cate zile dupa punctie l-ai facut? cati embrioni si trensferat? eu joi trebuie sa fac testul de sange! asta daca nu apare vreo surpriza neplacuta pana atunci!
fireyes ma bucur tare mult pentru puiutul la purtator! Sa dea Dumnezeu sa fie puternic si lipicios! 

medut eu am facut stimulare cu puregon... eu am avut de facut doza de 150 zilnic! dar fiolele au 300 UI... cel putin atat au cele pe care le-am folosit eu! probabil exista si de alte concentratii! 
iazmin avizul psihologului este obligatoriu pentru dosarul de la giulesti! si trebuie sa fie neaparat obtinut de la medicul de la giulesti (este o ea de fapt)! eu asa stiu! dar nu te speria deoarece va fi o discutie lejera si sunt sigura ca nu vei intampina nici o problema! 
iana_mari iti tin pumnii la laparoscopie!
kora poate se ravrateste si cm-ul tau un pic inainte de concediul de 9 luni!
sunt sigura ca dupa utro sau poate chiar inainte o sa apara! poate si din cauza emotiilor si stresului ai avut parte de aceasta dereglare! dar va fi bine! 
Laura
iana_mari spune:
Mami vreau multumesc iubita ,cand faci testul, poate pana plec imi dai o veste buna.

miro_bv spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mami_vreau [brmicro_bv bine ai venit si multa bafta! si mie mi-au spus sa fac testul in ziua 14 dupa punctie! tu cand ai avut ET si la cate zile dupa punctie l-ai facut? cati embrioni si trensferat? eu joi trebuie sa fac testul de sange! asta daca nu apare vreo surpriza neplacuta pana atunci! |
buna mami_vreau...ET l-am avut lunea trecuta, pe 30 Mar, la 3 zile si vreo 2 ore dupa punctie. Recolta a fost buna, 12 embrioni din 18 ovocite recoltate (chiar mai bine decat speram). Am transferat doar 2 embrionasi de 8 respectiv 6 celule, fiind la primul FIV si avand < 35 ani...n-am vrut sa risc cu mai mult.
Testul de sange mi-a spus sa il fac luni in 13 aprilie, deci la exact 2 sapt dupa ET. Dna dr. spunea ca pana atunci e posibil sa iasa fals negativ.
mami_vreau spune:
iana joi il fac, intr-adevar! si pana seara aflu rezultatul asa ca te anunt!
fetele care ati facut teste de sarcina la giulesti, cum e? iti iau ei sange dimineata si te suna in timpul zilei?
Laura
iana_mari spune:
Mami_vreau ,joi sunt si eu internata la giulesti pt. laparascopia de vineri.Poate ne intalnim, eu o sa fiu sus la sterilitate.
Iti trimit PM.