FIV 219

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Iertare, iertare, ca am disparut... la punctie, au reusit cu chiu cu vai sa gaseasca 2 ovocite (va povestesc mai detaliat alta data aventurile cu punctia), au rezultat 2 embrioni. azi (la 72 ore) mai era unul, care momentan e la purtator, in aeroport:)
mi-e teama de cele 2 saptamani care mai sunt... sper sa fie bine in final, ca asta e cam ultima sansa cu fiv... dar, partea buna de data asta, e ca imi este ingaduit macar sa mai sper 2 saptamani...

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Eu acum citeam din urma, Liam, sper sa fii bine, in domeniul asta nu prea am info... ai mare grija de tine si de buburuz~!

Mami vreau, tinem pumnii pt test +

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miro_bv spune:

Pentru cele care au facut FIV...la cate zile de la ET vi s-a spus ca puteti face testul Bhcg. 14 zile nu vi se pare totusi cam mult ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Fire ce noroc ca te-am vazut!Ce ma bucur ca ai scris!Fire optimista si cumintica,da iubita?Doamne ajuta!Ma bucur mult ca ai un luptator la purtator!Ii doresc sa se lipeasca bine de tine si sa se transforme intr-un samburel dulcel cu inimioara in doua saptamani!
Drum bun-zbor usor spre casa,sa ajungeti cu bine!

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medut spune:

Fire iti tin pumnii!!!! Daca ai putea sa stai linistita vreo 2 saptamani, ar fi minunat.

Fetele care ati facut sau faceti tratament cu puregon, imi spuneti si mie concentratia? Imi trebuie ca sa iau nou pret si sa acutalizeze Luca pe http://..

Daca mai vreti sa stiti preturi la medicamente care nu sunt pe link-ul de mai sus va rog sa imi scrieti ( daca se poate cu concentratia)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Fireyes felicitari iubita pentru embrionasul luptator si multa bafta sa fie si lipicios de mami! Ma bucur mult pentru voi si va doresc sa reusiti!

"Marea taina a existentei noastre nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" Dostoievski
baietii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

Am fost la eco. Se vede doar sacul, are 3,5 mm si e inconjurat de hemoragie. Deocamdata nu se vede daca contine si embrion sau nu. Si arata de 4 saptamani. Eu nu ma prea pricep, dar la beta de 1508 nu ar fi trebuit sa se vada si embrionul? Nu ar fi trebuit sa aiba 5 saptamani? Ce parere aveti? Eu in continuare stau la pat si ma rog sa fie bine, desi mi-am cam pierdut speranta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

ala77 o sa se vada si embrionul mai tarziu, cu siguranta. La inceput se vede doar o pata, toate fetele au povestit acelasi lucru, iar masuratorile dr. nu se potrivesc intotdeauna cu calculele noastre. E important sa stai linistita si sa nu te stresezi singura cu prea multe intrebari acum. Atata timp cat beta HCG creste, nu trebuie sa-ti faci griji. La mine de ex. cand beta HCG nu a mai crescut am stiut ca s-a terminat totul si nu a veam nici macar o pata, nici un semn ca ceva nu ar fi in regula. Faptul ca sangerezi nu e o regula ca bebe nu e bine.

"Marea taina a existentei noastre nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" Dostoievski
baietii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

Ioanatugs esti o draguta! Oricum, urmatorul beta vineri, urmatoarea eco, daca totul e ok, peste doua saptamani. Pana atunci, repaus la pat si rugaciuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Fetelor care ati facut de curand FIV la Giulesti, ati obtinut avizul pshologic? Ati vb cu pshiholoaga? Cum e? Este obligatoriu acest aviz? Merci frumos!

Mergi la inceput