FIV 219

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Simona si eu tot pacienta Dr.Albu sunt, si pe 9 aprilie merg sa imi scoata trompa dreapta (hidro refacut).
Eu in mai incep trat pentru fiv, adica dupa 1 cm.
Tu tot cu Dr Albu ti-ai scos trompa?

http://tt.lilypie.com/syX1p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

una
Sunt noua pe acest forum si de curand am aflat ca sotul are azoospermie. Si-a facut investigatii amanuntite si cauza este FSH-ul f marit. Inca nu am ajuns la doctor cu rezultatele, luni mergem, dar din ce am citit pe net nu are rost sa ne stresam ani de zile cu tratamente pentru ca el n-o sa scada si mai indicat ar fi sa facem FIV cu ICSI. A facut careva dintre voi asa ceva? Stiti cat dureaza procedurile? Imi puteti recomanda un doctor bun care sa faca asa ceva...indiferent daca in tara sau nu....Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Cocolyso, n-am scos inca trompa, abia luni am aflat ca am hidro. Nu stiu cand, cum si de ce Doamne iarta-ma s-a format asa ceva pt ca la hsg in dec. 2007 trompele erau perfect permeabile. poti sa faci hidro in urma unui avort spontan la 6 saptamani, cum am avut eu acu 1 an? alt motiv chiar nu gasesc.Astept sa-mi vina cm in max 2-3 zile si-l sun pe Albu pt. programare laparo.

Yarrina, ICSI se face si la noi in mai toate clinicile de specialitate, din cate stiu. E posibil ca si eu sa fac fiv cu icsi si nu fiv simplu, pt ca sunt ceva probleme si la noi cu sperma, dar voi sti mai sigur dupa spermograma de saptamana viitoare.

Mergi la inceput

Nici eu nu stiu de unde m-am pricopsit cu hidro.....am incetat sa ma mai intreb pt ca o iau razna.
Fac orice numai bine sa fie, sa vina si bb.
Desi, am observat ca se prinde mai greu la fiv chiar daca ai trompa scoasa, la fetele care au avut hidro.
L-am intrebat pe dr si a spus ca nu e o regula, sunt si fete perfect sanatoase si tot nu se prinde.
Cu Dumnezeu inainte, dar eu anul asta sunt sigura ca voi reusi.
Asta le doresc tuturor fetelor, sa fie un an plin de reusite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coletutza spune:

Simona2,

si eu sunt la Dr Albu, la Medlife,facem o hora...si cu cocolyso.
urmeaza sa fac FIV(va fi cu ICSI).Spune-mi te rog, la ecografie ti-a depistat dr Albu hidrosalpinx-ul?

te pup

Mergi la inceput

Mie la ecografie a vazut ca s-a refacut.
Coletutza tu cand incepi tratamentul?

Mergi la inceput

Da, Coletutza, la eco mi-a descoperit hidro. Mi-a spus ca sansele sa se fi inselat ecograful sunt foarte mici, dar vom sti sigur la laparo.
Din cate am inteles eu de la Albu, sansele nu sunt mai mici daca ai avut hidro, dar scad drastic daca nu scoti trompa afectata...sau pe ambele, daca e cazul... Varsta influenteaza mult mai mult rezultatele. Eu am 30 de ani, by the way...cica am sanse f mari sa se prinda repede...
Doamne ajuta sa scapam toate trei cat mai repede de hora asta.
Ma bucur totusi ca m-am dus la Albu... e sigurul doctor care, asa cum au spus si alte fete, trateaza problemele cu interes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadejda73 spune:

din pacate fiv 2 s-a terminat cu un esec.nu s-a prins nici un embrion din cei trei.nu gasesc nicio explicatie.cand sperantele sunt mari esecul pare si mai greu de suportat.cred ca ne vom indrepta spre adoptie....si poate cand ne vom reveni cu banii vom mai incerca.dar timpul zboara in defavoarea mea.
va multumesc tuturor care scrieti.mi-ati fost de un real ajutor.

coco2255 SPERMOTREND gasesti sigur la farmacia LEDA-Calea Plevnei aproape de maternitatea Giulesti.rezultatele se vor vedea.sotul meu a luat 3 luni inainte de fiv si a fost bine.
mult succes tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coletutza spune:

cocolyso,
ar trebui sa incep la mijlocul lui aprilie, iar la inceputul lui mai punctia si ET...insa astept cm, dupa ultima inj de diphe

Mergi la inceput

Imi pare rau Nadejda..imi imaginez ce e in sufletul tau acum. Eu am facut 9 inseminari, din care 8 nereusite si una reusita dar pierduta la 6 saptamani...stiu cam cum e durerea in urma unor astfel de esecuri. Da-ti un timp sa-ti revii si pe urma fa alte planuri.
unde ai facut fiv? ti-au spus posibile motive ale nereusitei?

Mergi la inceput