FIV 219
Raspunsuri - Pagina 13
ingeras26a spune:
M_Oana, multumesc :)
Li-am, toate sarcinile mele de pana acum au fost naturale :) acum fac fiv din lipsa de ... rabdare (mai am doar o trompa).
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
M Oana spune:
Ups, erata: am facut analizele la MedLife pana la urma, deoarece m-am ingrozit de cozile de la Cantacuzino de la donarea de sange si de sistem, de camera de depozitare a sangelui....
Am stat vreo 3 ore la coada, cu incepere de la ora 7, in zori, si am apucat sa vad tot felul de secvente din camera de recoltare si depozitare, care pe mine m-au facut sa ma retrag.....
De fapt, daca tot am stat am facut la ei PAP-ul, secretiile, unde n-am avut motive sa ma plang si cand a fost sa si donez, am bagat-o p-aia cu "vin eu alta data, cand se mai schimba pe ici pe colo cate ceva'.
Dar fetele pe vremea aceea stiu ca m-au certat, ca cica merita experienta........
Aaaa si din cate am inteles, MedLife-ul cica tot la Cantacuzino duce recoltarile, dar macar nu vad eu......
COCO2255 spune:
Buna seara,am nevoie de ajutor,d-na doctor Dracea i-a prescris sotului spermotend,nu il gasesc in farmacii,voi ati auzit de el??
Multumesc.
fireyes spune:
Coco, gasesti si pe net de comandat (daca dai o cautare pe google) sau la farmaciile Dona pe comanda (ori iti spune unde gasesti).
Of, Liam, sper sa ai dreptate... am o teama in mine sa nu se repete istoria... sau mai rau, sa nu fie nici un ovo, ca asta plana si data trecuta...
Oricum, sunt fleasca de emotii... vedem maine, la punctie...
still counting: 1,2,...
Ioanatugs spune:
Fireyes multa bafta maine la punctie, tin pumnii stransi iubita!
http://i687.photobucket.com/albums/vv234/sanjaaro/TugsooBoro.jpg
"Marea taina a existentei noastre nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" Dostoievski
luck spune:
fireyes
iti doresc din suflet multa , multa bafta maine la punctie !!!!
Te asteptam cu vesti bune !!
mami_vreau spune:
Buna fetelor! Hop si eu in vizita! Eu sunt in asteptare in continuare! testul de sange il fac joi! Cred ca voi incerca un test de urina miercuri ca sa ma obisnuiesc cu ideea...
In rest mai nimic interesant la mine! Doar ca ieri am avut o usoara durere de burtica! In continuare merg foaaaaaarte des la toaleta dar asta nu e un semn deoarece asa am patit imediat dupa punctie... poate ca unul dintre medicamente provoaca asta! Va tin la 3.20 in continuare! ![]()
lauraa78 multa bafta la inseminarile viitoare si Doamne ajuta! Poate nu mai ajungi la un alt FIV!
alina_iulia Mult succes marti la testare! iti tin pumnii! Mai ai rabdare! ca a fost prea devreme testul in a patra zi de la ET!
ingeras spor la intepat duminica! si multa bafta!
nadejda73 imi pare tare rau! 
fireyes iti tin pumnii maine la punctie! offff.... te inteleg atat de bine! dar nu trebuie sa iti pierzi speranta! TREBUIE sa fie ok! 

Fetelor va pupacesc dulce pe toate si va urez spor la bebe!
Laura
simona2 spune:
Buna fetelor,
Ma tem ca va trebui sa ma indrept si eu spre fiv, deoarece se pare ca am hidrosalpinx pe trompa stanga.
Pentru cele care stiu...la cat timp dupa laparoscopia pt. extirparea trompei si, posibil, drilling ovarian se poate face FIV. Eu sunt la dr. Albu de la medlife, dar am uitat sa-l intreb lucrul asta.
Multumesc!
KoraPop spune:
lilianaFi nu stiu sa pun link,poate fetele care deschid subiectul o sa puna stirea pe prima pagina si mie mi se pare foarte interesanta si importanta legiferarea cu mama purtatoare!Tu ce mai faci?
fireyes si eu iti tin pumnii stransi!
simona2 dupa 2 cm-uri poti incepe fiv-ul.Bine ca a descoperit dr. acum hidrosalpinxul!Sunt multe fete care au facut fiv-uri avand hidrosalpinx....si bineinteles fara rezultat pozitiv...
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)