FIV 219
Raspunsuri - Pagina 15
denisa220972 spune:
sunt noua pe forum la capitol scris, la citit reusitele si esecurile voastre sunt veche. va urmaresc din spatele
monitorului.
Ptr.yarrinasotul meu sufera de aceeasi problema FSH marit si azoospermie,am facut toate analizele si investigatiile necesare de la testele genetice pana la analize banale.In urma celor 2 ani de investigatie am aflat ca :fibrinogen 736(val.normale 200- 400),HLA -prezent si diagnostic spondilita anchilopoetica.De nerecuperat, sa resemnat si am apelat la donator,destinul
.Am fost la ET.in aceeasi zi cu punctia lui mama_vreau .Asteptam finalul.
KoraPop spune:
nadejda te inteleg foarte bine...a fost primul fiv?Scuza-ma,dar nu am retinut.Nu trebuie sa abandonezi cata vreme exista sanse si aveti material genetic...ovocite/spermatozoizi...
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
lilianaFi spune:
KORA
...eu fac continuu histeroscopii...am 7 la activ...pe 14 aprilie am programare pt alta operatorie...ultima incercare....nu mai scap de sinechi uterine care se refac cu viteza luminii,endometrul e aproape invizibil de subtire ce e ...sindrom ascherman!...de aici indicatie pt maternitatea surogat...
..tu ce planuri mai ai?...sper sa iasa cit mai repede soarele si pe strada noastra...
...ma intreb cind intra in vigoare o lege dupa ce e abrobata...trebuie sa apara in monitorul oficial sau..deja se poate practica....
...nu ma pricep in chestii de acest gen....
D Oana
..poate ne luminezi putin in privinta noii legi a mamei purtatoare...numai bine 
Catalina
...te asteptam cu vesti bune! 
Fireyes sint cu gindul la tine..multa bafta iubita

tuturor si numai bine!!!

LucaLuca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lilianaFi sindrom ascherman!...de aici indicatie pt maternitatea surogat... ...nu ma pricep in chestii de acest gen....D Oana ..poate ne luminezi putin in privinta noii legi a mamei purtatoare...numai bine ![]() |
Liliana, Kora & co, vesti bune: http://www.urbaniulian.ro/2009/04/03/senatorul-urban-iulian-depune-in-parlament-proiectul-de-lege-privind-mamele-purtatoare/
Exista si un site, aparent in constuctie: http://www.mama-purtatoare.com/
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
lilianaFi spune:
Luca Luca multumesc mult pt link-uri...ma bucur pt tine ca ai terminat cu histeroscopiile...numai bine in continuare 
ingeras26a spune:
Nadejda, imi pare tare rau... 
Fireyes, tin pumnii stransi, stransi 

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
mami_vreau spune:
simona, cocolyso, yarrina, coletutza multa bafta fetelor!
nadejda imi pare tare rau de nereusita ta! Stiu ca e greu acum si cuvintele sunt de prisos dar sunt sigura ca timpul te va ajuta sa treci peste acest esec si sper din suflet ca vei lupta in continuare pentru visul tau! 

denisa multa bafta! unde ai facut FIV? poate ne-am vazut la giulesti!
kora esti o fata de milioane! Cand vad cat de atenta, saritoare, grijulie esti cu noi toate nu pot sa nu ma gandesc ca meriti TOT binele din lume! Trebuie sa treci la nivelul urmator, sa le ajuti si pe fetele de la odisee, mandra de burtica ta!!!
It's a deal, ok??? 
liliana cat de greu incercata ai mai fost si tu, fata draga! iti urez multa bafta!!!!
fireyes tin pumnii stransi pentru maine! 
Laura
ellanik spune:
Nadejda te inteleg perfect.In urma cu o luna si eu eram dupa o punctie cu super productie fertilizare suta la suta embrioni fara fragmentatii..insa nefericirea a fost ca am racit crunt si sperantele noastre s-au distrus la bhcg=0,1.Eram aproape siguri...adica nu aveam motive sa nu iasa...si totusi nu a fost sa fie.Incercam in iunie ET cu congelati.Pana atunci imi trag sufletul si incerc sa ma relaxez.
Catalina iti tin pumnii .
Intrebare: Eu am embrionii la MNL.Credeti ca e posibil sa ii transfer la Constanta (se deschide clinica aici si se lucreaza cu Ron-el de la MNL ) pt a face ET acasa?Multumesc!
Oare voi fi si eu vreodata mamica?Siiiiigur ca da!
medut spune:
Ellanik oare de aceea sa nu fi reusit nici eu??? Am avut si eu o raceala cu o tuse groaznica si m-am tot gandit ca asta a fost problema.
Cat despre intrebarea ta, nu stiu ce sa zic.... Teoretic ar trebui sa te lase daca exista bunavointa , dar totul se rezuma la bani in final.