Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (89)
Raspunsuri - Pagina 15
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreea_and Andy g la noi metoda de adormit copilul e aceeasi si ziua si noaptea, adica dansat cu ea in brate pe anumite melodii care ii plac (Robbie Williams, Duffy, Shakira etc), apoi cum adoarme, pusa la san unde mai suge asa prin somn vreo 20-30minute. Deja mai am putin si concurez la dansez pt tine la cat ma batzai in fiecare zi, macar de-as slabi… |
fff tare!!!!

parca te vad
Noah adoarme repede pt ca papa mult si cade imediat dupa, se joaca pana la epuizare si apoi trage pe dreapta.
Seara la 22h00 adoarme langa mine, alaptandu-l intinsa in pat, cu muzica in surdina.
Nu mai mentionez ca doarme afara in carucior si in masina in scoica pt ca, zic eu, astea sunt universal valabile
Pe scurt, cand nu doarme e cercetas sau papa. Sau invers. Merge si reciproca
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
-----------------------------------------------------------------------
Welcome, my son!!!
laureta spune:
Ceva interesant , o fi BIO?
http://www.fermadelapte.ro/
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
andy.p spune:
Cosmy am luat de la Primii Pasi.
Unde sunt??
E bine
Sa vina papa!!
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
mamidestefan spune:

Despre fier chiar nu mai stiu ce sa cred ..eu stiam ca constipa ...medicul ni l-a recomandat de la 6 luni..si m-a avertizat ca poate sa dea diaree...
Am zis ca glumeste ...dar dupa 2 doze de fier ..Izabella nu numai ca a dat in diaree...dar s-a si dereglat...a inceput sa faca kk noaptea ...de 2-3 ori...ceea ce nu se mai intimpla de cind avea 2 luni...Eu am intrerup imediat fierul....dar ea parca nu se mai regleaza...nici nu stiu ce sa mai fac ...sa o ajut putin sa se regleze...ca mi-e mila de ea sa o tot schimb noaptea...sau sa doarma asa citeva ore ..si sa se trezeasca rosie la fundic.
Despre cereale ..eu sunt o mamica ce mi-am schimbat radical optica in 2 ani de zile ...si am mai scris-o ...
la Stefan am inceput cu cereale...la Izabella nici nu vreau sa aud de cereale ..
de ce ????????...
fiecare copil e diferit..si ar trebui diversificat in conformitate cu "probleme" lui : greutate, constipatie, pb calciu, etc
dar si in functie de cum a evoluat...daca e alaptat sau nu ...
A ignora total probleme copilasului..de dragul de a vedea copilul mincind ..inseamna a-i agrava problemele ...
lasati-i in pace fetelor ...pina la 1 an de zile vor minca ei ...atita timp cit accepta laptele ...nu-i nici o graba
pe toate ..si sper sa nu supar pe nimeni 
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella
EvaF spune:
| citat din mesajul lui babytza Bey astia au luat-o razna rau...pe antena e acum o emisiune cu licitatie in diret pentru virginitatea pustoaicei Alina....unde naiba o sa ajungem ????? ![]() |
Babytza, eu as pune altfel intrebarea. Mai ajungem?
sau ne autodistrugem pe parcurs? vai de noi, ooofff
Laura, sa il stapaniti sanatoase!!!

Va urez o seara frumoasa tuturor!!! Mi-a sosoit acasa jumatatea mea mai buna
Pup.
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
-----------------------------------------------------------------------
Welcome, my son!!!
laureta spune:
Andy pupam galusca grasunica, i sta foaaarte bine in scaunul de masa roz bonbon
Io is in cautare de carut usooooor ca asta de la Graco ma omoara pe scari. Exista carut 1-2 kile asea?
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
Boo spune:
| citat din mesajul lui laureta Ceva interesant , o fi BIO? ![]() http://www.fermadelapte.ro/ |
este ferma unor prieteni de-ai mei. eu de aici vreau sa iau lapte cand incep sa-i dau branza de vaci. mi se pare mult mai ok decat sa-i dau din ala super fiert UHT din care cine stie ce a mai ramas.
mi-au povestit cum se mulge, cum se stocheaza, ce mananca vacile si eu zic ca e sigur ! as BIO as it gets
mi-au spus ca daca vreau sa vad cu ochii mei pot sa vin sa vizitez. vor sa faca si o mini gradina zoologica pentru copii asa ca se poate merge acolo direct.
CosmyB. spune:
Laura ce frumos sta Alexia in scaunel
E foarte frumos. Sa-l stapaneasca sanatoasa
si sa pape mult mult
Cat ai dat pe el? Eu l-am gasit la 260 lei pe net.
Pozici
Mamica
de
Maya
anamona spune:
cosmy
am cautat si eu pe net coperta. da, seamana un piculet dar nu e ea:)
apropo de transpiratie, voua ce v-a mai spus pediatra? v-a mentinut doza marita de vigantol? noua ne-a dat din nou 2 picaturi si i-a scos calciul.
btw desi ma simt extrem de mandra atunci cand thea este admirata, nu prea sunt ok cu reclamele cu bebelusi odata datorita expunerii si in al doilea rand cred ca ar fi traumatizant pentru copil....poate mai tarziu nu stiu ce as face....cert e ca fiind fetita nu as vrea sa o educ in spiritul barbie, sa ajunga sa viseze doar la frumusete.
babytza, cu f mare placere....chiar comentam cu mama ce ar fi fost daca nu il grabeam pe tata sa faca comanda duminica....as fi luat probabil la 55 de lire.
tare sunt curioasa ce adaos iti dau....
sa stii ca mi-am luat si slingul fix...pot sa iti spun ca e mult mai comod decat cel cu inel. sta si mai bine pe umar iar greutatea se simte mai usor decat la cel cu inel.
singurul lucru la care trebuie sa fii atenta e marimea - trebuie sa fie aia care trebuie, nici mai mare nici mai mica...trebuie sa il probezi.