Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (89)
Raspunsuri - Pagina 14
andy.p spune:
Ne-am intors de prin plimbari,cu ocazia asta am luat si scaunul de masa,voi pune poze mai incolo...Alexia e super incantata,e la inaltime,ii place,rade,a si mancat morcovul cu dovlecelul acolo![]()
andreea_And ma bucur ca ati trecut peste vaccin cu bine
Piolicamult curaj si vei vedea ca va fi bine

Nikolici ma bucur ca faceti progrese,bravo
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreea_and Salutare bobocime ![]() Noi azi am facut vaccinul, mititica a inceput sa planga dinainte, cred ca a simtit. Bine ca am scapat de intepaturi pana la 1 an, acum stau si o pandesc sa nu faca febra. Bilant la 6 luni jumate 8200g si 70cm. Tocmai ii luasem un jumper de la Litaf si am intrebat-o pe dr daca e ok, mi-a zis ca nu recomanda pana la 9 luni nici jumper nici premergator, mai ales la fetite, mi-a explicat ca poate face displazie (parca ) de sold care va fi vizibila mai incolo, chiar si la 30ani. A zis ca de-abia cand se poate ridica singurica in picioare e pregatita. Asa ca mi-a dat sotul in cap cu jumperul ca l-am innebunit sa-i ia de vreo luna si acum nu-l putem folosi.Comanda mea de la babypoint a sosit cam in 6 zile, prin posta, am primit aviz si a fost sotul s-o ridice. Adresa mea este in Ilfov. Cereale eu nu ii dau inca, mi-a zis dr ca ii pot da ocazional, in deplasari, dar ca nu e nevoie deocamdata. La fel voi proceda si cu borcanelele, cat ar fi ele de bio, fructele si legumele alea nu rezista atat fara conservanti. Cat ii pot face eu papa si mananca bine refuz sa bag alte chimicale in ea. Multa sanatate puiutilor bolnaviori, ma bucur ca David a venit acasa, fug sa recuperez si revin sper pana se trezeste Mina. Mami de Mina Alexandra (7.09.2008) |
Andreea, doar avem acelasi medic.

Idem ne-a zis si noua si, ca atare, nu mai stiu daca sa ii iau premergator sau nu. Era asa convingatoare, si sotzul meu a cedat. Sa vedem, poate dupa 8 luni incolo. Toate, toate mi le-a zis la fel si mie

Felicitari pt bilant si tin pumnii sa nu fie reactii dupa vaccin dar nu vor fi!!!

Laura

Aly, te pupam si pe tine si pe papacios. restul pozelor unde-s?

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
-----------------------------------------------------------------------
Welcome, my son!!!
piolica spune:
| citat din mesajul lui EvaF Piolica, oofff, ooofff, multa sanatate. Imi pare rau. Sper sa fie usoara interventia. Nu stiu cum e cu laparscopia ca sa iti dau un raspuns. ![]() Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008) ----------------------------------------------------------------------- Welcome, my son!!! |
eu sper sa fie bine, incerc sa aflu cit mai multe ca sa fiu cit de cit pregatita, iar maine o sa il sun pe doctor sa stabilim ce si cum.
merci pt mesaj. pup. pupa-l pe micutul tau care se baga peste tot, chiar ca e argint viu.

Mamica fericita de bebelina Elsa
CosmyB. spune:
Am venit si noi de afara, am papat si a cazut lata
cu toate ca a domit si afara. E frig, dar nu mai e vant si in plus de asta chiar nu mai puteam sta in casa.
Aly ce dragalas e grasunelul tau
Cat cantareste acum?
Piolica tinem pumnii pentru interventie
totul o sa fie bine. Prietena mea care s-a operat in Italia, a stat parca 2 zile in spital, nu mai stiu exact, am vb cu ea la tel exact dupa interventie si era ok . Curaj 
Nikolici eu ma rezum la cereale numai dimineta, combinate cu mar, o lingurita pun. Maya e ok cu kk face de 2 ori pe zi, cred ca morcovul "aburit" era la noi vina cu kk tare
De cate zile papati cereale?
Nu cred ca e vreo problema sa schimbi cerealele, daca nu-i plac cele noi, revi la Burtica Sanatoasa.
Joy am vazut o poza cu Sofia "Someone save me" e MORTALA ![]()
![]()
![]()
Pozici
Mamica
de
Maya
piolica spune:
| citat din mesajul lui tzitziri Piolica , am o prietena (mai spuneam de ea pe aici - cea cu cele 3 sarcini pierdute cand va ceream sfatul) care a facut acum cateva saptamani laparoscopie la Giulesti.Anestezie generala, a scos chistul, a verificat si trompe cat se putea plus ca a mai descoperit un mic fibrom cred pe uter....ala a fost problema si operatia a durat 2 ore din cauza asta.Dar si-a revenit destul de repede, nu are decat niste mici incizii si nu au fost probleme. Asa ca .....curaj ![]() Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) |
multumesc mult pentru incurajari, nu mi-e frica, insa vreau sa fiu pregatita, sa stiu ce ma asteapta. la mine cezariana a venit super nepoftita si nu am stiut nimic, nimic, nimic, pt ca eram ferm convinsa ca voi naste natural, asa ca am tras tare dupa, toate simptomele luindu-ma prin surprindere. (iar acum m-am hotarit sa stiu de la bun inceput la ce sa ma astept). marea mea grija e Elsa, eu o sa fiu ok, nu-mi fac griji.

andreea_and spune:
Felicitari micilor crestini Ania si Vlad! Vazut poze cu Ania si mami, foarte frumoase si elegante amandoua! Poze cu Vlad unde vad?
Vazut si poze cu Thea si Anamona, e tare dulce fetita ta, asa delicata si finuta, ca si mami, de altfel.
Piolica bafta la operatie si multa sanatate. Imi pare rau ca nu s-a putut rezolva cu pilule.
Alina
ma bucur sa te “vad” din nou. Ce face trupa?
Andy g
la noi metoda de adormit copilul e aceeasi si ziua si noaptea, adica dansat cu ea in brate pe anumite melodii care ii plac (Robbie Williams, Duffy, Shakira etc), apoi cum adoarme, pusa la san unde mai suge asa prin somn vreo 20-30minute. Deja mai am putin si concurez la dansez pt tine la cat ma batzai in fiecare zi, macar de-as slabi…
Laura wow ce grasunica e Alexia, ne-a intrecut cu mult si ea e mai mica, sa-ti traiasca!
Eva tare dulce e Luca cum umbla el peste tot si mi se pare mie sau are totusi privirea lui tati? Dr Herdea e super (multu de recomandare
) si intr-adevar argumentele ei ne-au convins si pe noi.
Hunilor pretiosi si Evei! Sper ca n-am omis pe nimeni.
Da Oana, cred ca ar fi fost mai bine sa nu intreb de fata cu el, dar n-am avut incotro. Dar acum ca mi-a explicat riscurile ma bucur totusi ca am intrebat, era mai rau daca aflam dupa ce il foloseam, atunci chiar ca mi-o luam, la figurat of course
.
Mami de Mina Alexandra (7.09.2008)
CosmyB. spune:
andreea_and felicitari pentru bilant
stati foarte bine
sa nu faca micuta febra 
Laura
ce scaun ai luat?
Ada pe unde esti? Pazesti nazdravanul? ![]()
Pozici
Mamica
de
Maya
piolica spune:
laura, cosmyb, andreea_and, multumesc si voua pt incurajari. 
babytza spune:
Andreea felicitari pentru bilant !!!! Pupici multi si sa nu facem febra la noapte 
Bey astia au luat-o razna rau...pe antena e acum o emisiune cu licitatie in diret pentru virginitatea pustoaicei Alina....unde naiba o sa ajungem ????? 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
CosmyB. spune:
Anamona am tot uitat sa-ti spun: am luat revista "Mami" de pe luna martie si pe coperta e o fetita cu rochita, seamana fff bine cu frumoasa ta Theea 

LE: Babytza Cum e soricelul? Tinem pumnii sa nu faca febra 

Pozici
Mamica
de
Maya