Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (89)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

in sfirsit tine vremea si cu noi, ne-am plimbat 2 ore juma'te, timp in care cipri a dormit acum isi continua somnul la tzitzi.
babytza, felicitari pt bilant! a recuperat bine soricelul.
eva, foarte zglobiu Noah, imi place:))) si alexa tot asa s-a destrabalat si continua si in zilele noastre, pe jos. asa s-a jucat mereu, si nu e bolnavicioasa deloc. face mici episoade de guturai, max 5 intr-un an, si nu a facut niciodata tratamente complicate, injectii...e f calita.
andy_g, puiul meu adoarme doar daca e f obosit in patul mare cu mine in brate si cu feonul pe o treapa mica. dupa ce-l simt ca a adormit bine, pun o paturica pe el si-l las singurel.
tzitziri, fruntea sus, David are nevoie de o mamica linistita, calma. eu am noroc cu tati ca e mai tare cu nervii, ma pot baza pe el oricind. exact cum spunea babymom, asa ma incurajez si eu si automat si pe alexa. vb de boala, o personific, fac un mic scenariu, ea - boala personajul negativ, noi personajul pozitiv, un fel de superman care luptam sa invingem raul si chiar functioneaza.
ati vb de premergator, de la ce virsta?

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

Merci de primire, fetelor

Am pus cateva foto cu
grasunelul meu
incepand din dec 2008, ca...cam de pe atunci absentam.

revin, e tare mofturos puiul meu

Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)

Minunea noastra

www.youtube.com/watch?v=OAyOGWxlcWI" target="_blank">Grasunelul rade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Da, fetelor David are primul dintisor sus-lateral, ca sa fie atipic!
Lucutta vezi ca au mai intrebat fetele de ce se da fier, fara analize si ne-a raspuns Baby ca este un program pt profilaxia anemiei....ea explica ca si daca ii ies bune analizele, totusi poate exista o carenta....nu pot sa redau explicatiile ca nu sunt de specialitate (cauta in capitolele mai vechi)
Anca pt rabdarea pe care o ai cu printesa mofturoasa!
Eva e atat de dulce Noah! De aveam fata faceam pe dracu-n patru sa-l cucerim

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Hello, hello!

Multumesc mult pentru raspunsuri, si eu inclin sa cred ca Elsa si-a muscat buza si asa i-a aparut mica pata albastrie. Acum e mult mai bine, vad ca a plait culoarea.
tzitziri, imi pare tare rau sa aflu prin ce ai trecut cu David! Imi inchipui cit de greu ti-a fost! Nu stiu cum te pot imbarbata, e tare greu sa-ti vezi puiul bolnavior!!! Si asta o stiu din proprie experienta. Elsa a facut laringita chiar cu citeva zile inainte de a pleca de la Budapesta (a luat virusul din aer), doctorul spunindu-ne ca daca nu se amelioreaza situatia va trebui sa anulam plecarea. Nu pot sa-ti spun prin ce am trecut, copilul abia respira, eram de-a dreptul zapaciti, nu stiam ce sa mai facem, iar in timpul asta aveam tipii de la firma de mutat care ambalau mobila. Eu am plecat cu copilul la hotel ca nu se mai putea sta in casa, era praf, iar Elsa avea nevoie de aer curat! Noroc ca nu ne-a internat, prin asta nu am trecut, ce-i drept. Insa am stat citeva nopti la hotel in Budapesta si alte citeva aici in Franta, pina a fost mobila instalata! A fost super, super greu! Elsa s-a insanatosit repede, am avut noroc. Eu va tin pumnii sa fie bine, ca David sa nu mai aiba probeleme cu kk. Nici eu nu cred ca e de la cereale, insa niciodata nu poti fi sigura, incaerca sa-i dai numai laptik o perioada si vezi cum ii e. Poate ar fi bine sa amini putin diversificarea. Multi pupici!
Aly, bine ai revenit! ma bucur sa te revad!
Boo, nici Elsa nu face giumbuslucuri prin pat, asa ca mai astept cu somiera...
Caludinna cosuletul ala bio e direct de la producator, aici sint asociatii care fac contracte cu producatori bio, ideea e ca tu platesti intr-un fel productia. Tu platesti pe un trimestru suma in avans, iar producatorul iti livreaza la un punct prestabilit un cosulet cu legume de valoarea pe care ai contractat-o. Asa producatorul stie sigur ca el isi va vinde marfa, pt ca e precomandata, iar tu, ca si client, ai o calitate bio si un pret de producator. cam asta e.

Cit despre culcat ziua, de cele mai multe ori adoarme afara, insa daca ii e somn si vrea sa doarma o pun in patut si adoarme. Nu o legan, nu o tin in brate, nu-i fac nimic. Cind e foarte obosita, plinge putin pina adoarme, asa ca ma duc la ea des si-i spun ceva frumos, o mangai pe frunte, ii fac un mic masaj la picioruse dupa care o las sa adoarma. Asa cum spunea si Nausica, adormitul in masina sau in carucior este cel mai cool!
Elsa a adormit azi la prinz aproape instantaneu, am pus-o in patut, i-am dat drumul la o muzica cu sunete din natura si poc, a adormit!

Vestea proasta e ca m-a sunat ginecologul meu, trebuie sa-mi scoata chistul. O sa vad daca poate sa vina soacra-mea sa stea cu Elsa, ca eu sa ma pot opera linistita. Asta e, cica-mi face laparoscopie, deci nu ma taie! Asta e bine, insa, din ce am citit eu pe net, se face anestezie generala, care m acam inspaiminta. E nasoala laparoscopia asta???

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

eva vreau in primul rand sa te felicit pt. ca tu, tot timpul esti in cercetari sa vezi ce si cum, ceea ce este un lucru bun.
Insa vreau sa te intreb si eu ceva avand in vedere ca studii se tot fac, fel si fel si pe google gasesti si pro si contra multe chestii avand acelasi subiect.De ce ai ales taman contra cereale?De ce crezi ca doctorii care recomanda aceste cereale gresesc?Ma gandesc ca ei ar trebui sa fie mult mai bine informati fatza noi cei care googalim atat.
Nu vreau sa mi-o iei in nume de rau, caci intr-adevar postul tau de dimineatza pune pe ganduri acele persoane care folosesc cerealele la bebici.Eu una m-am gandit mult si nu doar de azi ci de cand am inceput diversificarea,( avand in vedere constipatia Karinei) daca cerealele sunt chiar ok ca starters.
Am sa mai cercetez si eu ce si cum poate ajung la un numitor comun cu cel al doctorilor.Insa sunt sceptica.

lucutta Karina transpira la fel de mult in special noaptea iar dimineatza gasesc nu numai cearceaful ud ci si salteaua.Cred ca lipsa de Ca isi spune cuvantul clar.Eu chiar stiu ca are lipsa de Ca.

oana sper sa treaca cat mai repede norii negri de pe cerul vostru.

cosmyb doctora mi a zis pt constipatie sa incerc si cerealele cu tapioca.Insa parca nu sunt in pozitia sa schimb gustul cerealelor acum cat suntem la inceput.Poate saptamana viitoare.Sau poate ar trebui sa schimb cerealele de la Nestle.Poate primesc niste recomandari la alte brand uri.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Am uitat sa ma laud si eu cu faptul ca bebicei mele ii place biberonul la nebunie.Nu ma asteptam.Ii dau apa si ar sta non stop cu el in gura.Asa ca ma gandesc sa-i bag cerealele la bibe, exact cum mi-a recomandat doctora, insa nu stiu ce tip de biberon sa iau pentru cereale .Poate ma ajutati si pe mine cu vreun sfat.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

nikolici, eu am tetine pt cereale de la BabyNova. sunt multumita de ele.

blog in scutec

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

www.gruiasfightforsight.com/donatii/" target="_blank">Un copil are nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

anamona multumesc mult. Am trimis acum mail pentru un calcul total.

piolica imi pare rau ca te opereaza pana la urma. Dar nu spuneai sa vedeti mai intai reactia la anticonceptionale ? Parca asa a m retinut. Nu te speria , ca nu e o operatie grea si daca iti face laparoscopic nu vei avea nici semne...Doar 3 gaurici Multa bafta si curaj iti doresc !!!!! Si desigur , sanatate si sa treci usor prin asta !

NIkolici bravi mami pt bibe asa ii vei da usor apica. Daca vrei sa ii dai si cereale tot cu bibe, eu iti recomand bibe cu gatul mare de la chicco. Au o tetina ( cea de nou nascut 0 luni) care este suficient de larga sa poti pune pana la 3 masuri (cea de la laptele praf) de cereale in apa sau laptic.

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

piolica imi pare rau ca te opereaza pana la urma. Dar nu spuneai sa vedeti mai intai reactia la anticonceptionale ? Parca asa a m retinut. Nu te speria , ca nu e o operatie grea si daca iti face laparoscopic nu vei avea nici semne...Doar 3 gaurici Multa bafta si curaj iti doresc !!!!! Si desigur , sanatate si sa treci usor prin asta !

pai se pare ca tratamentul nu va da rezultate, asa ca tb operat! asta e! sint altele mai nasoale pe lumea asta. merci mult pentru incurajari. si eu sper sa fie bine.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Wooow Aly ce papacios e Sebi... mai mai sa iti pape castronelul cu totul Si ce falcutze a facut
Dar zgarcito , numai 8 poze ???????? mai vrem ca nu cred eu ca doar atatea ai facut in 4 luni

Alina

Mergi la inceput