Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (89)
Raspunsuri - Pagina 11
anca81 spune:
Carla n-a mancat nik
. Morcov si dovlecel i-am facut, am zis sa readuc morcovul in meniu. Scuipat tot afara. Am pus si iaurt - nada. Nici dimineata, nici la pranz...
Eva, mare smecheras ai tu acolo, il faci DJ?
Mamici de mofturosi, ce legume as mai putea sa incerc? Si in ce combinatii?
Mamica fericita de
Carla Alexandra (13.08.2008) 
Piti mic se face mare
aly_c20 spune:
fetelor, s a schimbat parola pe bobocei2008?
incerc sa ma loghez si nu mi da voie.
imi trimiteti pm cu user si parola, poate le am uitat eu![]()
Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
Minunea noastra
www.youtube.com/watch?v=OAyOGWxlcWI" target="_blank">Grasunelul rade
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri Eva, si pe mine ma amuza ca peste tot se gaseste cum se incepe, cu cat, cu ce si in ce fel dar dupa aia discutia ramane cam in ceata Adica nici mie nu imi e clar unde ne oprim....nu ca noi am fi aproape de a inlocui vreo masa |
W Sears zice ca e important sa nu ii dam la inceput mai mult de 200ml de papa ca sa nu il obisnuim prost, ca e important cum il educam. Dar apoi o lasa moarta. O sa ma uit in What To Expect, ca aia e structurata pe luni, luna 1, 2, 3, 4, etc...poate ma luminez.
Daca are vreo mamica ceva clar, o schema clara ceva cu gramaje, suntem si noi amatori...

Laura, am uitat sa te felicit. Alexia are 9500 gr. Wow, mamico, sunteti CAMPIOANE DETASATE!!!

Sper ca am retinut corect.
Sanziana, felicitari pt dintisor. I-a dat sus? Bravo lui, a spart canoanele!!!

Andy_g, l-am vazut pe frumosul Andrei, ce bine iti seamana!!!

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
-----------------------------------------------------------------------
Welcome, my son!!!
anamona spune:
| citat din mesajul lui babytza Anamona te rog mult sa imi mai dai simie link de la firma de unde sa comand caruciorul ca nu mai stiu unde l-am salvat Mersic ![]() |
citesc de la mama
nextvision.ro
carucior redus la tesco e acum 54GBP!!!! dar out of stock. eu l-am luat duminica cu 109 gbp
http://direct.tesco.com/q/N.1999962$4294963806/Nr.99.aspx
am mai vazut saptamana trecuta la mothercare cu 120 gbp
LUCUTTA spune:
Lumi esti o scumpa,multumesc frumos 

Cosmy
O sa intreb si eu dr sa vedem ce zice.
Fetele voi a-ti dat Fe la bbi de la 4 luni?dr. a zis sa-i dau pana la 4 pic/zi dar eu am decis sa nu-i dau pana la 6 luni si oricum asa fara nici o analiza ...poate nu are nevoie.Eu am considerat ca e prea devreme la 4 luni.
Ce ziceti?
anamona spune:
babytza spune-le ca la mothercare e 95 lire.
super pret
uite link
http://www.mothercare.com/Maclaren-Quest-Mod-Charcoal-Orange/dp/B0012AZT44/sr=1-4/qid=1238073736/ref=sr_1_4/275-5962131-9456600?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44333031&mcb=core
revin pe seara, dupa ce reecuperez (sunt la p6) ca a venit sotzul sa ma duca acasa.
sunt tare curioasa la faza cu cerealele ca si eu vroiam sa ii dau la inceput...dar nu mai am timp sa citesc
va pup
a.
claudinna spune:
Ange, cum mai e Crina??
blog in scutec
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
www.gruiasfightforsight.com/donatii/" target="_blank">Un copil are nevoie de noi!
EvaF spune:
| citat din mesajul lui LUCUTTA Fetele voi a-ti dat Fe la bbi de la 4 luni?dr. a zis sa-i dau pana la 4 pic/zi dar eu am decis sa nu-i dau pana la 6 luni si oricum asa fara nici o analiza ...poate nu are nevoie.Eu am considerat ca e prea devreme la 4 luni. Ce ziceti? |
Lucutta, mie doctorita lui Noah mi-a zis sa nu imi treaca prin cap sa ii dau Fe unui copil care se prezinta ca al meu, fara probleme de greutate, care e dezoltat armonios. Ca recomanda fier unde sunt evidente carente si la un an, la control, daca se prezinta la fel nu ii da deloc. Daca se prezinta mai slabutz, obosit, nervos, (cica nervozitatea e si ea un semn de lipsa de Fe), de-abia atunci la 1 an recomanda sa se faca hemoleucograma completa si daca se depisteaza carente recomanda Fe. Doar asa. Pana atunci ia natural din alimente si din lapte matern.
Asadar...frunza verde loboda, curge apa=n beci.
Nu stiu ce sa zic, daca medicul tau ti-a ecomandat ar fi culmea sa iti zic eu nu. Dar, iti pot spune ca Fe se cam depune pe unde nu trebuie, daca e in exces, nu se elimina complet prin urina, transpiratie etc precum alte vitamine pe care le iei cu pumnul si nu e pericol.
Hai ca te-am ajutat mai mult de-o gramada.
Te-as sfatui sa vorbesti serios cu medicul sa vezi, sa te faca sa pricepi, de ce crede ca are carente de Fe Sergiu si care sunt simptomele.
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
-----------------------------------------------------------------------
Welcome, my son!!!
kid2003 spune:
Giulianna bravo ca ati reusit cu broccoli, e super ca ii place!
Sanziana felicitari pentru dintisor! Precoc si baiatul tau, 5 luni jumate si primul dintisor! Si sus, de obicei apar jos, deh, cu personalitate baiatul.
Lucutta neaparat da prin blender branzica alaturi de fructe, e cam innecacioasa daca nu e bine pasata...
O sa ma bag si eu la un gugalit mic despre cereale...dar nu cred ca imi voi scoate vreodata din cap ca sunt net superioare nutritiv fructelor astora exotice, gen mango, papaya si avocado (sau legumelor gen cartof dulce) care sunt culese crude si coapte artificial, "ajutate" cu tot felul de injectii si sprayuri...
Macar au fibra vegetala de buna calitate.
Hai
sper sa nu supar pe nimeni, dar nici nu vreau ca mamicile care au inceput sa dea cereale puilor sa se panicheze si sa se opreasca gandindu-se ca fac ceva gresit...Au nevoie si de fibre vegetale din cereale, de ce nu?
Nu ne certam, doar ca fiecare alege ce crede ca e mai bun pentru puiul ei si trebuie sa credem cu tarie in instinctul nostru de mamici grijulii!
Sper sa aiba dreptate Musette si sa fie controlati la sange producatorii de mancare pentru copii (astia mari, din vest, nu vorbesc de Hame sau alte prostii)...pentru ca eu asa sper si am inca incredere in eticheta BIO aplicata in Europa De Vest...Nu cred ca si-ar pune dosul la bataie si sa omita ingrediente pe cutie, ca disimulate nu's, eu nu vad nimic disimulat pe cutiile mele (antenutele bipaie la "dextroza", "maltodexroza", "vanilina" , "arome" dar de astea m-am ferit).
LUCUTTA spune:
Eva deci am facut bine.De multe ori cand am o problema si vreau sa intreb dr sotul zice de ce o mai intrebi daca tot ca tine faci?asa ca bine am facut si in acest caz.
Mersi.
Kid asa am sa fac .Mersi.
Ne "auzim " maine ca s-a trezit Sergiulica.

Mersic