FIV la Cluj 16
Raspunsuri - Pagina 23
denissa_k1 spune:
fetelooooor, haideti, va uitati pe happy hour live? pe net? cu Crmen Hara? hai ca da raspunsuri,...si am postat si eu.daca voi avea copii sau nu? nu postati si voi?
naida87 spune:
am postat si eu un comment acolo.Dar oare chiar ne va raspunde? eu sunt tare sceptica....
denissa_k1 spune:
nu mi-a intrat nici mie...oricum nu cred in asa ceva ,...dar probabil daca mi-ar fi raspuns si ar fi fost niste coincidente, as fi avut motive sa-mi schimb parerea ...
naida87 spune:
coincidente...ca sa vezi coincidente...mi-a aratat o doamna cartea dnei carmen hara, si tot acea doamna mi-a calculat numarul...ma rog, in functie de ziua nasterii.Si sa vezi ce chestie, ca mi-a iesit ca anul asta e propice pentru graviditate.hahahahaa.....sa vezi si sa nu crezi!![]()
turqoise spune:
neata fetele!
hai ca dau eu iar 

ca vad ca nu se incumeta nici una din voi.cam slabuta activitatea p-aici. unde sunteti??sau e din cauza vremii?ok, poate dormiti inca, nu vreau sa va trezesc.
mara, nu ne mai dai nici un semn de viata??hai te rog, ca mi-e dor de tine
uratica, tu cum stai cu rushii??ati semnat vreun contract pe 9 luni??![]()
maddutz,tu cum mai esti?cum e cu acupunctura?hai da-mi detalii ca si intrusu incepe de luni da el zice ca nu-l doare deloc!aaa...si poate le deschizi la fetele astea capitol nou ca de asta s-au saturat de-aia nu mai prea fac activitate![]()
bruni, ce fain de tine, tu tot intr-o plimbare o tii!!iubesc plimbarile, orice, oriunde numa sa nu stau acasa
.
denisu, tu sa stai linistita, ne-am inteles??ca bebe e pe drum
toate fetele fara exceptie.
naida87, bun venit si sper sa nu stai mult p-aici , poate vin bebe anu asta
, chiar am ramas socata cand am vazut ca ai doar 22 de anisori si ca te lupti cu aceasta problema
, sper sa iti aduca Clujul multe reusite.
uratica spune:
buna fetele mele!
ce mai faceti??eu imi cer scuze ca nu am mai intrat asa des..insa am tot dadacit intrusu..ca tot la fel se simte..de fapt..un picut mai bine..sper ca strumfii craidemei nu sunt tot asa!saracutii de ei..
insa..vad ca lipsesc fetele cu desavarsire de pe-aici!asa ca..le convoc la o conversatie!va rog faceti-va aparitia!
mara-cu tine ce e? ai hotarat sa faci o pauza pe forum? ptr ca si eu am hotarat sa nu ma mai gandesc asa vehement la bebe si sa-i acord psihicului meu o pauza!dar tot aici voi ramane,ptr ca mi-e drag de voi si vreau sa nu ratez nici macar o reusita!eu imi voi acorda o pauza si cred ca voi incerca la anul un fiv..sau daca ma apuca pandaliile-mai devreme!deocamdata nu sunt hotarata!si nici nu ma pot hotari in conditiile de acum!
naida-tu tare ma enervezi cu varsta ta!
bafta multa si sa te duci cat mai repede la odisee!
denisullleee-mama cate probleme cu fiv-ul asta!trebe sa stai bine cu nervii!iar eu inca nu sunt pregatita ptr asa ceva!da eu iti tin pumnii!si sigur va fi cu ochisori!
julia-te rugam invata-ne si pe noi cum se fac copchiii!!si iane cu tine la odisee!
te rugam!!!!!!!!!![]()
madule-fata optimista!ce-mi place e tine!!imi face tare bine buna ta dispozitie!si eu mi-s optimista,insa am momentele mele in care ma duc la fund..insa tu-nu cred,cel putin eu nu te-am vazut niciodata tristuta!asa ca

multe ptr tine!
turqoise,anamy-
apalina,dedus,petruta..uff..fetele-va
pe toate toate fara exceptie!
uratica spune:
aaaaaaa..nu stiam ce imi ce imi lipsea!cafeaua!!
multa fain!
si rusii la mine au venit de mult!deja au trecut!au venit nenorocitii mai repede!dar asta e!mergem inainte!
tu ce ai mai hotarat??
aaa...si apropo de naturiste-am fost si eu la un dr homeopat-si mi-a zis asa..sa iau tinctura de salvie,tinctura de branca ursului si tinctura de marar.....aaa..si mi-a zis neaparat sa iau acid folic!a zis ca contine multe vitamine si intareste sistemul imunitar!