FIV la Cluj 16
Raspunsuri - Pagina 22
maddutz spune:
denisule, du-te linistita la toaleta. nu e nevoie sa faci glob vezical. si nici nu influenteaza! ar mai putea aparea mici sangerari si in cazul in care ti-au ramas ceva cheaguri de la punctie, pe care sa le elimini abia acum.
denisule gandeste-te ca vei reusi! gandeste pozitiv! 
maddutz spune:
of, of, mai, mai! tot nu l-ai iertat?!
hai, no...ca asa fac toti! 
...ma rog, mare parte! ![]()
turqoise spune:
ciao fetele!
eu v-am pregatit cate o 

sa nu ziceti ca's fata rea si o tulesc la munca
.sa stiti ca's prezenta cu gandu la voi chiar daca nu reusesc sa intru in fiecare zi insa am fff mult de lucru
ce sa'i faci?tre sa fac fata crizei.
denisu, esti o scumpa dar te rog eu nu te mai stresa atata, fii optimista , gandeste doar la cele bune, poarta-te like a
.
la mine se pare ca sunt totusi ceva schimbari de la vitex ca a venit cm la 29zile,si durerile sunt suportabile.abia astept sa termine si intrusu tratamentu sa dam proba
.
toate fetele.
naida87 spune:
buna ziua fetelor!va citesc de ceva vreme, dara cum m-am decis sa scriu si eu, in speranta ca poate ma primiti si pe mine intre voi.
Nici nu stiu de unde sa incep.Am 22 de ani, dar doctorii imi zic ca am menopauza precoce. De unde-i asta, nu stiu, pentru ca eu am avut CM si in decembrie, si in ianuarie, si cred ca azi e Z1.As dori sa merg si eu la cluj la o consultatie si eventual, sa ma programeze pentru fiv, ca nu mai a rabdare.De cateva luni tot ma monitorizez si nimic.Spermograma sotului e foarte bune, numai FSH-ul meu e groaznic(60).Imi puteti recomanda pe cineva?un doctor bun care sa nu se grabeasca sa puna un diagnosc dupa hartii?Va rog din suflet.
Aaaa..si vroiam sa va mai intreb, de ce e 800euro fiv-ul daca la bucuresti e 3000?
bendeljulia spune:
Buna fetelor!
Va citesc in fiecare zi, dar noutati nu prea am. Ma simt destul de bine, un pic de greata, ma mai dor sanii, sper sa fie bine.
denisa, tin pumnii pentru tine, hai, nu ma lasa singura.Stai cat poti de linistita, n-am crezut ca poate conta atata. Cand am facut IA a 4-a, am avut toate simptomele posibile, am crezut ca iese socoteala,atunci am si plans. A 5-a oara am zis, nu am nimic de pierdut, numai de castigat. Chiar ca eram linistita,si daca va spun ca m-am dus la schi cu copiii, o sa ziceti ca sunt nebuna.La inceput n-am avut nu stiu ce simptome, mi-a iesit testul la 13 zile dupa IA.
Asa ca RELAX, si totul o sa fie bine.

!
ce o sa io aplic!