FIV la Cluj 16

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

turqoise abia acum am vazut!
ar trebui sa ne bucuram cand e Z1 asta inseamna ca peste 14 zile, aproximativ, vom avea ovulatie. asta inseamna ca, inca, avem sanse la procreere. natural, fiv, inseminari, nu conteaza. ovarele noastre inca functioneaza! e semn ca suntem femei capabile sa dam viata.
stiu....nu a fost sa fie acum! of, of!
dar ovarele noastre functioneaza. va fi data viitoare! va fi pentru ca ne dorim lucrul asta. ne dorim sa fim mame. ne dorim sa traim starea de maternitate. ne dorim sa ne vedem pruncutul. ne dorim sa auzim ganguritul lui. ne dorim sa-i simtim parfumul dulceag. ne dorim sa-l strangem in brate. ne dorim si...vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

fetele!

Mergi la inceput

nii ca o aparut si uratica. zii repede ce traznai ai facut de ai stat asa cumintica!
dedus tu cum esti?

Mergi la inceput

denisule ce stii de puii lui crina? cum sunt? amandoi au racit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denissa_k1 spune:

madutz,..ok..am inteles ce ai spus tu ...dar eu intreb urmatoarele: ciclul meu mestrual de 28 de zile, e repartizat astfel (pentru luna care a trecut) 2(1zi a CM)deci 2+14(zile de tratament-stimulare)= 16;
16+5 (pana la emriotransfer)= 21 + 3 (care au trecut de la embriotransfer)=24...eu aici vreau sa ajung....mie peste 3-4 zile ar trebui sa-mi vina ciclul normal...iaun reer aceasta data, nu? pentru ce ar trebui sa astept 2 spt? de ce se da termen de reper 2 spt de la embriotransfer....cand mie , la cere embriotransferul s-a facut mai tarziu, c-au crescut mai greu puturosii, mi s-a scurtat timpul de asteptare, mie in cazul asta trebuiau sa-mi spuna: "rezultatele...daca va vine ciclul la o spt de la embriotransf....asta e.." eu stiu ce vreau sa spun...dar ma tem ca nu reusesc sa ma fac inteleasa....

Mergi la inceput

maddutz, unde vreau sa ajung?, la faptul ca am impresia ca-mi vine ciclul normal, la termenul de 28 zile, ca si cand nu ar fi fost nimic nou sub soare luna asta,...si eu am imbatranit intr-o luna cat intr-un an !!!
... De puiutii Crinulinei, nu mai stiu nimic, ultima oara am sunat-o pe sora ei care le pregatea niste pestisor sa le duca la spital, unde erau internati...oricum ...nici nu vreau sa-mi inchipui ce suparati sunt ingerasii c-au fost scosi din micul lor rai, camaruta lor plina de jucarii, care a devenit neincapatoare din pricina lor si unde erau "stapanii inelelor" si a tot ceea ce misca si ce nu misca pe domeniul lor.... Or sa se faca bine, cu siguranta, dar pana atunci,..toti, nici nu vreau sa-mi inchipui prin ce trec!
Am s-o sun maine...

Mergi la inceput

la dr am fost madule-ca mi-a scos intrusu peri albi

Mergi la inceput

denisule m-ai pierdut printre numere!
deci, tu ai facut punctia in data de 23 martie. ciclul ar trebui sa-ti vina mai tarziu de 10-12 zile de la punctie. eu asa vad lucrurile. dupa embriotransfer la dupa 5 - 7 zile, daca iti apare o sangerare si dureri, fara a veni totusi ciclul, s-ar putea sa fie momentul implantarii.
in concluzie...stai linistita! ....daca poti! daca nu...tot la fel! stai linistita!
nu ma bate! stiu, usor de zis, mai greu de facut!
hmmm...mi-ai dat o idee traznet: stiti cerculetele alea pentru bebelasi ce le sunt date pentru a le rontai cand le ies dintisorii? imi voi cumpara unul sa am ce roade la urmatorul fiv in perioada aia crunta de asteptare!

Mergi la inceput

eheee, pai io cu voi, ori fac uremie, ori ud asternuturile, asa ca ma duc la baie, poate nu mi-or fi venit uratii, pe care mi-as dori sa nu-i mai vad ....luuuung timp de acum incolo...
Uratica, da tu ne-ai lansat un pupicel pretios, si crezi ca-i suficient...nuuuu, nu din partea ta la care avem multiple asteptari....aaada m-am prins...cred ca e vreun meci la tv...care te-a tinut departe de noi...dar in cazul asta ar fi disparut la secunda 2 si intrusul meu de langa mine si nu m-ar mai strsa atat..." cu cine vb, ce vb , cui tot scriu atata, el cand are voie la " cioca boca"..????

Mergi la inceput

madu-iti aduc eu de la nepotel!

Mergi la inceput