FIV la Cluj 16
Raspunsuri - Pagina 20
duia76 spune:
Buna fetelor ! Ce s-a intamplat astazi cu voi ca nu ati scris nimic ?
Abia am asteptat sa vin de la serviciu ca sa va citesc si .... nimic , am fost tare dezamagita .
Maddutz eu , daca totul v-a fi in regula voi face FIV cu Prof . Stamatian .
Denisa , hai scrie ca , poate chiar daca nu ma priveste sau nu imi pot da cu parerea m-ai facut foarte curioasa . Ma bucur ca acum esti mai bine , te rog sa stai cat mai mult in pat si sa nu te superi ca intr-o postare anterioara am pus mai multe intrebari cu referire la monitorizari , punctie ...
, dar dupa cum spuneam nu vreau sa fiu luata prin surprindere .
La toate fetele

maddutz spune:
deninsule VREAU!
nu e nevoie sa-mi ceri "voie"
intreaba pur si simplu. daca stiu, raspund, cu cea mai mare placere. daca nu stiu...ma documentez....si poate poate iese ceva. daca nu stiu. zic. ca nimeni nu s-a nascut invatat!
![]()
maddutz spune:
duia76 nu ai PM activat! 
cand preconizezi sa incepi? cum de te-ai hotarat la stamatian? la tine care erau problemele? (daca e voie sa intreb) daca ai spus....imi cer scuze. io-s tare aiurita si uit de la mana pana la gura! 
te-am bombardat cu intrebari ![]()
denissa_k1 spune:
turqoise..cred ca am scris gresit numele...scuze... de ce plangi???
e prima zi a CM de dupa embriotranfer...sau iar gresesc...??? sau e prima zi oricum...ca nu-i bine in nici un caz cand vin rusii, sau uratii parca, cum le spuneti voi aici pe form...oricum ...de ce-ti plang ochisorii turqoise....????
Duia, nu-i nici o suparare pentru nici o intrebare, daca stiu, iti raspund cu draga inima, ca vezi tu, la randul meu stresez si eu pe altii (altele )![]()
Deci, Madutz, urmatoarele ti se adreseaza tie, deci atentie: in mod normal, daca eu nu as fi facut nici o interventie luna asta ar fi trebuit sa-mi vina rusii(sau uratii?) pe data de 1-2 aprilie...mie mi s-a facut embriotranferul mai tarziu de a 14 zi a CM,...cam in ultima spt a CM, deci in mod ormal daca eu nu am ramas insarcinatas, nu ar trebui sa-mi vina ciclul normal pe 1-2 aprilie, pentru ce tre sa astept 2 spt ??? ca daca nu-s inarcinata mie imi vine ciclul normal acum pe 2apr!!!!la termen cum s-ar zice....iar daca nu-mi vine acum pe 2(la termen) ...as trage eu concluzia ca-s insarcinata...!!!deci cu alte cuvinte,...mi s-ar parea norml....ca daca trec de 1-2 aprilie...sa scurtez timpul de asteptare si de stres...asta ar fi un motiv pentru care ma intereseaza aceasta data....daca mai ramane valabila sau nu ......asta e argumentul pro///
argumentul hai sa-i zic" naspa" cu toate ca suna neplacut ....adica celalalt agument pentru care intreb de acest aspect....e ca eu am niste dureri...slabe asemanatoare venirii rusilorazi la ora pranzului cand am fost la baie mi s-a parut ca chilotul ,..si apele de spalare aveau o nuanta putin rosiatica,,,,motiv pentru care mi-e frica sa ma mai duc la baie ....si vreau sa ma duc la baie adica imi vine sa ma duc si ma tinnnn ....hmm

ca mi-e frica sa nu dau de rusi, ca in cazula asta as prefera sa mai stau 2 spt..sa astept ce se intampla .
.Deci care reper e cel de referinta??? : la 2 spt de la embriotransfer (stii sigur daca da sau nu...) sau daca-ti vine CM LA 2 ZILE DE LA EMBRIOTRANSFER...adica la termenul care ar fi fost ....daca nu as fi facut FIV.????
Va rog ajutati-ma cu un raspuns, ca sa am curaj sa ma duc la baie ca ma tin de la pranz....![]()
![]()
![]()
maddutz spune:
daca gandesc limpede la ora asta, ciclul ar trebui sa-ti vina cam la 2 14 zile de la punctie. da doamne sa nu-ti vina! ![]()
trebuie sa astepti cam 10 zile minim de la embriotransfer pentru ca...abia prin ziua 5-7 de la embriotransfer are loc implantarea. si abia apoi incep sa creasca hormonii care pot semnala prezenta sarcinii. oricum, si pregnylul poate da teste fals pozitive pana la maxim 10 zile din momentul in care ti-ai facut injectia.
deci in principiu, cam dupa 10 zile de la embriotransfer poti spera sa ai sanse sa ti se "arate" daca esti sau nu insarcinata. dar un test negativ in ziua 10 nu inseamna lipsa sarcinii. cel mai sigur, poti afla dupa z 12 prin test de sange. oricum, au fost cazuri in care testul s-a pozitivat abia prin ziua 16 (cel de urina)