FIV la Cluj 16
Raspunsuri - Pagina 24
uratica spune:
hey turqoazule-unde disparusi asa repede????
hihi-frumos iti sade cu o steluta-in frunte!![]()
mai..gata! le-am gasit!poate astea sunt stelel norocoase de care vorbea madutza!!!!!!superrrrrrrrrr!mi-am gasit steaua norocoasa!de fapt-am doua!de aur!![]()
fetele-
criadema spune:
Imi era dor sa-mi beau
cu voi, o sa beau pentru fiecare zi lipsita cel putin o cafea......mai are cineva rezerve?......, ne-am intors in sfarsit acasa, nu complet refacuti dar oricum bine.....de obicei cand unul se imbolnaveste nu trece mult si si celalalt il urmeaza si cand acesti copii vin dupa 20 de ani de asteptari, scenele de boala sunt groaznic de suportat, a fost o viroza simpla fara complicatii, dar eu de obicei scap de sub control tratamentul, eh!!!!!.......sper ca a trecut....

pentru toate
uratica spune:
ofof maimai-iar m-ati lasat singurica......
da sa-mi raspundeti la intrebari..ok?pleaseeeeeeeeeeee
!
criadema spune:
duia, intradevar faptul ca dr. Stamatian este in acest moment si prefectul judetului Cluj nu mai are timp foarte mult pentru a-si practica meseria de medic.
Cu siguranta nu o sa-l intalnesti la toate vizitele, de cele mai multe ori o sa lipseasca.
Cand eu am facut ultimul fiv in 2006 el era si seful Directiei de sanatate publica si il asteptam ore intregi pentru un consult pentru ca nu am vrut sa merg la altcineva, dar atunci stiam cu precizie ca mai devreme sau mai tarziu trece pe la clinica in fiecare zi, in schimb acum nu se mai intampla asa, e plecat foarte mult timp din Cluj, la Bucuresti sau in strainatate, spun asta in cunostinta de cauza, si eu lucrez in administratia publica.
uratica spune:
mai fetelor-toate stati rau cu moralul?
reveniti-va!!
hai fuguta..trebuie sa animam atmosfera pe aici!asa ca treceti fiecare la raport!trebuie sa ne revenim,sa ne punem pe picioare!hai fetele!!!vedeti-aveti si galerie!![]()

mara-stiu ca ne citesti de acolo din umbra-asa ca
dulci ptr fata frumoasa!te asteptam cu drag inapoi atunci cand simti nevoia!
bruni-eo ti-am zis sa ne iei si pe noi in vacanta!!!vezi??acum suntem toate la pamant!
madule-hai fetita cu optimismul tau si molipseste-ne!!!!!!!
ca altfel pun mana pe bata si sa vezi cum le scot eu pe fetele astea din butoi!ca deja cred ca s-au murat cat au stat acolo!!
bei-pai cum adica??cum plec si eu o zi doua..cum toata lumea se da la fund!!!
hai inapoi fuguta repede pe forum si sa animam aici atmosfera!
ne-am inteles??ca daca nu vin cu 
si cu
peste voi!
uratica spune:
off Doamne-greu e!!
sper sa reusesc si sa nu fi ars friptura degeaba!au venit si vecinii sa ma intrebe ce a luat foc!
si asta doar ca sa deschid alt capitol!!
asa ca fetelor-de nu apareti pe aici vesele si voioase va fi vai de funduletul vostru!
capitolul nou aici..sper![]()
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135640