*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (233)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

, da n-am timp.

Am citi capitolul asta, sunt in urma cu o sapt si nici gand sa recuperz.

Noi avem 2 maselute si parca mancam mai bine.

Tre sa ma duc la vaccin inca nu l-am facut.
Sotu a iesit din spital.
Eu sunt supraincarcata si aglomerata la servici si tot asa.
Am reusit sa achiztionez biletele de vacante, abia astept sa vina.

Nu stiu ce sa mai zic......

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Oana, Clau, eu am avut multa vreme pb asta cu Thea. Singurul lucru eficient si garantat 100$, probat pe obrajii Theei cu mare succes, a fost Bepanthenul. In 3-4 zile deja obrajorii aratau mult mai bine si am decis sa-l folosesc cu regularitate seara, dupa baita. Si e f bine asa.

Eu nu ma simt bine, mi-a fost f rau in seara asta, nu stiu de ce si nici nu vreau sa stiu, pe moment. Acum sunt un pic mai bine, dar ma bag in pat, poate imi revin si eu si mai fac vreo scrisorica...

V-am pupat, sa vb si voi mai mult, sa am ce citi dimineata, la cafea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna seara!
Am fost la vaccin cu Surubul, am facut Priorixul.
Am facut spume ca am asteptat juma' de ora, Seb a urlat non stop pentru ca nu i-a placut de doctor( ala pupazoi de care v-am mai zis!), nu a putut fi masurat sau cantarit...iar la intepat l-am tinut eu, doctorul, Ilinca, asistenta si Ionel si tot sarea in sus ....

Deci nu ma pot lauda nici cu kilele si nici cu centimetrii lui ci doar cu muschii!

Cand am iesit din cabinet a inceput sa rada!

Ma duc sa spal Ilincosul....sper sa reevin in week-end cu povesti!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna randunici?
Ce mai faceti? Sanatosi toti...toate?

Hai sa va zic una intamplare hazlie ce am patit-o noi ieri. Mergem intr-un magazin sa ne uitam de ceva "parchet" si altele de genul asta si dupa ii zic eu lui sotzu' Hai sa ne oprim la un suc... ca la comanda asta micu se pune pe urlat. Jur ca intelege TOT ce vorbim noi fara a ma adresa lui direct. Ok zic, hai ca e Mall-ul in drum mergem si mai pierdem vremea(ca si asa aveam destula) ca stiu ca la Mall ii place. Ok...in drum prin magazine ne oprim sa ne luam un suc,eu imi iau o limonada cu cirese, sotul un pepsi si ne oprim acolo pe o bancuta de piele(ca o canapea luuuuunga). Asta micu' incepe show-ul. Ii dau sippy cup-ul cu apple juice si appa(al lui) el vrea limonada(a noastra). Ii dau cu paiul 2-3 gurite (stie sa bea cu paiul) si se stramba si gata se lasa convins ca nu e bun. Mai stam noi...mai comentam...discutam si langa noi se aseaza un baiat(18-20ani) mancand dintr-o punga...ceva. Asta mic incepe AAAAA AAAA EEE HEEE aaallloo. si incearca sa ne arata ca "nenea papa ceva" Ne facem ca nu-l vedem si incepe si mai tare heeeee...eeeee...aaaa pa pa pa pa pa pa ....se agita saracutul in carucior cu ochii maaaaaari tinta la punga baiatului.
Eu il intreb ce e mama? Setica??? POOOC intre ochi cu sippy cup-ul( no nu vezi mai ca ma doare-n cot de apa ta).
In 2 minute s-a dezlegat de curele. A invatat sa scoata un picior, apoi celalat si se ridica in picioare in carut, apoi se intoarce pe burta si luneca incet in jos. Si-a executat trucul si merge el asa departe si il admira mai bine pe nenea cu mancarea. Asta saracul nu oservase ce are in cap plodul meu si manca linistit. adrian se apropie tacticos de el si asa la 2 pasi pune mainile la spate si incepe aaaa...eeeee...papaaa si arata spre punga. :))) Baiatul se opreste din mancate si incepe sa zambeasca. Eu fug si-l recuperez inainte de a apuca pe nesimtite punga omului:))) din mana. Mai sta asta mic nervos si da de 2 ori ocolul la un rond de flori(aici sunt plante in interiorul mall-urilo) si iar se apropie tacticos de baiat...
heee eee aaa pa pa paaa eeee uuu... Daca il vedeati cum statea cu mainile amandoua la spate ca si scolarii si zbiera papa mureati de ra:)). Il iau de acolo si a doua oara la care micutul meu intelege ca aia e punga lui nenea si adio papa. Si se pune doedata sa vorbeasca.
Vorbea asa de repede ...repede...cuvinte de-ale lui si dupa 4-5 cuvinte scotea un PA PA urmat de un plescait din gura(ce sa mai zic ca stie si sa fluiere...nu-i venea lui tac-su a crede cand l-a auzit prima data)iara 4-5 cuvinte si din nou pa pa pa ...pleosc pleosc pleosc...
Si tragea de maini ba de mine ba de tacsu... Moment in care baiatul incepe sa rada cu pofta si se ofera sa ii dea din punga buclucasa...papa.
Noi eram pe jos de ras. Tac-su s-a dus sa cumpere si el papa-bun. Adrian s-a asezat pe bancuta langa mine si cam 3-5 minute cat a durat operatiunea cumparare a tinut ochii TINTA la taica-su si facea incet in soapta pa-pa-pa-pa...pleosc pleosc
pa-pa-pa-pa ..pleosc pleosc...
http://d2.biggestmenu.com/00/00/2b/c63d9a33c6e35be0_m.jpg
asta o fost marea "pofta"
Si nu are nici macar 13 luni...oare cate ne mai asteapta?

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

clau si la Matei sunt aspri obrajorii..sa nu mai zic cum e pe picioare cred ca de la rubeola, luni mergem la vaccin, sunt curioasa ce ne spune dr...ince4arca cu ulei de masline,catifeleaza pielea..
bubu pai cum sa ma duc, mah singura?..
tuchi, lyvy

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Helou!
Din prima zic virgula ca nu vorbesc cu Mimo, ca nu ma baga in seama

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Euuuuuuu???????? Da' nu stiu ce a zic, zau Ca as zice, zau! Sanatate multa pana una alta si da-le-ncolo de oale

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Lyvyyy bine te-am gasitDaca lipsa de timp e singura care te tine departe de calculator e bine. E bine ca sunteti sanatosi si felicitari printesei pt. vizita zanei maseluta.

Tuchi nu mai ai de ce sa fii curioasa cat cantareste sau cat masoara...imporant e ca are forta sa tina piept "dusmanului". Si zici asa...radea la plecare. asta-i pt. Surubel, te rog sa-l dai mai departe.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Adriuta, hotarat baiat ai ! Bravo lui!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Adriutza, multam de pupic! Il intorc inapoi vorbaretului fomist!

Al meu e gerontofil....s-a hlizit iar la toate babele!

Fug in pat ca sunt cheauna....
Noapte buna!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Noapte buna Alice
Tuchi, o fi pasionat Sebica de geriatrie. Noapte buna

Luny...si restul fetelor cu bebei cu iritatii, roseti, uscaciuni...etc. Doctora lui Adrian mi-a zis ca e f comun ca in primul an-un an jumate de viata sa faca din astea pentru ca pentru organismul lor fiecare aliment este ceva nou dar ca majoritatea devin acceptate si pe la o varsta mai mare nu mai cauzeaza nimic. Si mi-a zis ca e ff suparata pe MODA CEREALELOR din ziua de azi si ca se baga numai tampenii in ele si sa incerc din cele cu cat mai putine ingrediente si procedee de fabricare. Concluzia dupa ce i-am taiat cerealele si i-am dar orez cu lapte, gris cu lapte... etc i-au disparut cele cateva puncte de pe piciorus. Cand ii dau cereale din comert face bubite. S-a convins si sotul ca E ADEVARAt

Mimodr-ul din Romania mi-a zis ca are leucemie si ca e sigur ca este ceva ff grav... moama ce spaima am trassss... se pare ca vitamina prenatala (eu alt Fe nu am luat cand am alaptat) nu era de ajuns si el nu si-a luat destul Fe. acum e super bine.

Asa creste mare puiul

Mergi la inceput