*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (233)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

'na seara.
Lyvyyy, ieri ma gandeam la tine...sa te strig, sa nu te strig...oare auzi? Dar mi-ai auzit gandulfetele.
Tuchi, zic si io ca Adriuta...ce sa te mai lauzi cu kilograme si centimetri daca atatia oameni abia l-ati putut tine? De curiozitate, sa-mi spui te rog peste vreo saptamana de la Priorix daca-ti pare mai agitat... Bineinteles ca orice pediatru ar zice ca noooo, nu-s reactii adverse; dar dr. Thierry mi-a zis ca doua-trei saptamani sa ma astept sa aiba comportamentul schimbat. Si il are, frate!!
Adriuta -de ce nu l-ai filmat? Muream numai imaginandu-mi-l cu mainile la spate cerand pa-pa
Iulia nu a avut niciodata obrajorii aspri, desi si eu o spal pe fata dupa mese. Uneori i se aspreste pielea pe burtica. O rezolv cu ulei de bebe de la Dalin, e f fain. Daca nu, uleiul de masline e sfant!
Acuma nici eu nu stiu ce sa mai zic...decat ca azi m-a terminat Iulia. Cred ca e pe culmile mamo-dependentei, pt mine e ceva total nou, in contextul "spectrului cresei" (adica amenintarea ruperii cordonului ombilical) ii cedez la cam orice si-s rupta, psihic mai ales-ca ea cel putin doarme noaptea. Ziua insa nu mai pot face ABSOLUT nimic, e calare pe mine permanent. Si cred ca pana va merge la cresa nici nu o sa mai fac altceva decat sa fiu a ei...
Azi e ziua finutului, face 2 ani si sambata suntem invitati la ei. Putem lasa pe duminica intalneala?...Ca io vreeeaauuu
NB

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Sam are febra,nu vrea sa pape lapte,tuseste...

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Sam are febra,nu vrea sa pape lapte,tuseste...

Iar??????????????

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Da mah, slaba activitate, unde sunteti randunici? N-ati culcat inca puiutii?
Aaaaa, mi-am adus aminte ca voiam sa va intreb ceva, vad ca Rebe are pielea putin uscata pe obrajori, nu este de la frig sigur ca am ferit-o de el, cred insa ca-i de la apa cu care o spal pe fetisoara dupa fiecare masa...Ce sa-i dau pe obrajori si ce fac, cum o spal dupa masa sau cu ce o spal?

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Noua ne-a zis pediatra sa-i dam cu apa termala!

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Da mah, slaba activitate, unde sunteti randunici? N-ati culcat inca puiutii?
Aaaaa, mi-am adus aminte ca voiam sa va intreb ceva, vad ca Rebe are pielea putin uscata pe obrajori, nu este de la frig sigur ca am ferit-o de el, cred insa ca-i de la apa cu care o spal pe fetisoara dupa fiecare masa...Ce sa-i dau pe obrajori si ce fac, cum o spal dupa masa sau cu ce o spal?

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Noua ne-a zis pediatra sa-i dam cu apa termala!

Mergi la inceput

Mimooooo, astept linkul ala pt albume foto...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Adriuta, la Mufa iritatia nu e sigur de la cereale, ii dau unele bio care sunt super ok, si le papa demult, inainte de pielea aspra...cred ca e reactie ramasa de la rubeola la noi, ca s-a dus de pe alte parti ale corpului...Adrian chiar ca e hotarat, a fost tare cu papa!

Simo, sper sa treaca repede perioada asta nasoala la Sam...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Hai ca ma bag la somn!
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Buna seara tuturor!

Mai e cumva vreuna din doctorite pe net? Am mare nevoie de un sfat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Nimeni?
Gecko nici tu? Ca-i ziua in emisfera sudica.

Mergi la inceput