Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 95
Raspunsuri - Pagina 21
magdita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui coca1978 magdita felicitari pentru sarcina mam intalnit cu tine la tutu luni 30 03 cand ai avut confirmarea pentru sarcina eu astept in continuare menstra dupa 76 zile de la ultima fiola tutu mia spus ca am ovulat deja si sa astept ca trebuie sa vina daca nu am ramas deja la eco nu sa vazut nimic si testul e negativpoate am si eu norocul tau |
Buna scumpa,
Ma bucur ca te-ai logat si ai inceput sa scrii aici. Iti urez sa ai norocul meu si sa nu-ti mai vina deloc din cauza de
.Legat de tratamentul homeopat, dr.T o recomanda pe dr.Vladutu, cum ti-au zis si fetele, eu am un numar de telefon al dumneaei, dar nu stiu daca mai este valabil. Sa incerci sa scrii cat mai repede 10 mesaje aici, ca sa scapi de moderare si sa vorbesti cu noi in timp real.

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!Doamne ajuta tuturor

..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat
6+!Minunea mea

coca1978 spune:
cred ca ar fi trebuit sa ami spuna sa merg la homeopat mai ales ca am facut si chisturi la saniiam descoperit in timpul tratamentului cu dipherelin tutu mia dat mastodynon picaturi
coca1978 spune:
am ancredere in tutu dar e cam mutu trebuie sa ai pe foaie intrebarile ca altfel nu iti spune prea multe eu dupa primul laparo si dipherelin am ramas insarcinata dupa doua luni dar am facut prostia sa nu merg la el pentru tratamentul lui minune si sa oprit sarcina din evolutie . regret acum .
tamaryllis spune:
Mada 
Maine sunt pe metereze!
Ely, sper ca esti bine! te asteptam cu vesti!
2009 este anul in care voi reusi!
magdita spune:
Tamy
, suntem alaturi de tine 

.
Elly
, recuperare usoara si te asteptam cu vesti cand poti sa intri pe forum
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat
6+!![]()
Minunea mea ![]()

adrianaady spune:
Tamy iti tin si eu pumnii si ma voi ruga sa fie totul bine, si te asteptam cu vesti

Elly asteptam sa ne spui cum a fost iubita
tamaryllis spune:
Fetelor, pt prima data, T m-a recunoscut! Cred ca l-am stresat data trecuta cu scosul trompelor, cand i-am zis ca imi fac un semn pe frunte, sa nu cumva sa uite ![]()
Multumesc inca o data pt sustinere!

Ely, 

2009 este anul in care voi reusi!
11_dye spune:
Tamy, bafta maine! 
Nu-l subestima pe T, intotdeauna tine minte cazurile deosebite, si fetele mai sociabile!
Elly, esti bine? 

Va imbratisez pe toate
coca1978 spune:
tamaryllis am si eu o prietena care prin laparo ia gasit lichid in trompe hidrosalpinix nu stiu exact cum se numeste si nu i sa spus ca trebuie sa isi clipseze trompele sau sa le scoata si iau facut fiv si nu a reusit .este adevarat ca trebuiesc scoase sa aiba sanse prin fiv . laparoscopia nu a facuto cu tutunaru .urmeaza sa faca al doilea fiv tot asa