Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 95
Raspunsuri - Pagina 22
coca1978 spune:
numai da nimeni nici un semn de viata
tamy iti tin pumnii si eu si curaj ca stii pentru ce lupti
alina06st spune:
Buna feteleee!
Eu desigur n-am noutati, ca n-am de ce. Astept rusii. Ca de obicei, ma cam dor sanii si as manca in continuu. Noroc ca sunt la serviciu pana pe la 6 si de cata treaba e, uit de mancare. Ma enerveaza ca am terminat tincturile pe care le-am luat o luna si de 2 zile uit sa imi cumpar. Sunt varza!
Tamy, multa bafta la operatie!
Ely, recuperare rapida si abia te astept cu povesti. Sa stiu si eu la ce sa ma astept in mai. Am citit eu si la celelalte fete, dar astept si eperiente recente.
Pup pe toate aspirantele si pe toate gravidutele!
tinuta78 spune:
Neatza fetele,
elly, cum te simti? Recuperare grabnica.
anaconda, sarcina usoara si asteptare cat mai putina la usa dr.tutu
Imi pare rau daca am dat informatii eronate. In cazul meu asa a fost. Am vb cu dr Matei care mi-a zis sa merg pentru prima data fara programare , iar apoi in functie de strategia adoptata de tutu, ne cheama el. Sincer am vazut cateva fete care si-au facut programare cu cateva saptamani inainte ptr o anumita ora si cand au ajuns la usa cabinetului s-au ingrozit de ce au gasit. Sunt sigura ca atata timp cat dl dr nu are o asistenta stabila care sa se ocupe de programari, toate se fac una peste alta in functie de cm al fiecarei fete. Ai dreptate, asa ar fi normal sa se respecte programarea macar cu +30 de minute si tot ar fi ok. La dr la care am fost inainte asa se intampla, avea o asistenta draguta care iesea din 30 in 30 de minute si verifica lista de programari. Erau si acolo, fete fara programare, dar programarile aveau prioritate(ceea ce la tutu, n-am vazut)
.
Nu-i corect, dar asta este, am vazut si gavridute in 8-9 luni care au stat cumintele la rand (
ptr rabdarea lor).
coca1978 spune:
buna la toate fetele .sant foarte stresata ca tutu a spus ca am ovulat deja si ar trebui sa vina rusii dar nu stiu la cat timp.test de sarcina nu vreau sa mai fac sa nu fiu dazamagita.astept
felix76 spune:
Elly, cand te faci binisor asteptam vestile bune de la tine! 
Tamy,
. Refacere rapida!
Aditu, tu ce ne spui azi? Hai da-ne si tu veste de 2 liniute!
Magditu, Mada
burticoasele!
Lilisor, te simti mai bine?
Sarah, ce faci? Cum mai stai cu endometrul?
Coca, rusii teoretic, vin la 14 zile de la ovulatie.
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
casamihaela spune:
of Naida87 multumesc de informatie chiar nu stiam. stiam ca trebuie doar adeverinta de salariat vizata.
am intradevar trimitere din cea veche asa ca azi ma duc sa o rezolv si pe asta.
ce mas face fara voi fetelor? ca astia schimba regurile de pe o zi pe alta.
Elly recuperare usoara.
Tamaryllis bafta si recuperare usoara.va
pe toate.
magdita spune:
Fetele mele,
Avem capitol nou aici.

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat
6+!![]()
Minunea mea ![]()

naida87 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui casamihaela of Naida87 multumesc de informatie chiar nu stiam. stiam ca trebuie doar adeverinta de salariat vizata. am intradevar trimitere din cea veche asa ca azi ma duc sa o rezolv si pe asta. ce mas face fara voi fetelor? ca astia schimba regurile de pe o zi pe alta. Elly recuperare usoara. Tamaryllis bafta si recuperare usoara.va pe toate. |
la noi asa a fost...dar decat sa ajungi acolo si sa te trimita inapoi, mai bien iti iei masuri din timp