Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 95
Raspunsuri - Pagina 20
coca1978 spune:
Buna sant noua pe forum si as dori sa stiu Ce tratament homeopat da dr TUTUNARU dupa dipherelin
am si eu doua operatii laparo cu diagnostic de endometrioza urmate de tratament cu dipherilin 3 fiole
adrianaady spune:
Buna fete dragi!
Elly iti tinem pumni azi iubita , sa vii cu vesti bune 
Magdita nu am dorinta mai mare pe lume decit sa am un copilas sanatos.Ma bucur ca te simti bine, fara mari greturi si dureri. Ai grija de tine si maninca bine sa creasca samburelul 
Felix sper sa nu ma insele instinctele de data asta si sa fie cu ochisori. Stiu ca suna prosteste dar luna asta am simtit mai mult ca oricind ca se apropie momentul, am avut asa un sentiment minunat, am incercat asa cum zicea Mada si Magdita sa am sufletul deschis si sa am incredere in D-zeu pe care chiar l-am simtit linga mine in fiecare moment. Azi a z28 si imi bate inima in piep asa de tare , am niste emotii de nu va pot descrie in cuvinte. Aseara chiar am visat ca imi vazusem la ecografie samburelul , avea 3mm parca si am simtit cea mai mare fericire posibila chiar daca era in vis. Sunt nebuna nu?
Test nu fac inca , astept pina simbata dimineatza.
Lilisor un pupic sa treaca raceala draga mea 
Sarah ce vesti mai ai de la monitorizare? 
Tamy bafta multa si tie, se apropie si momentul tau, sunt sigura ca totul va fi bine 
Raisa cele mai bune sfaturi ti le da scumpa de felix, e o "doctorita"
ai grija de tine
Tinuta e f trist cu atita avorturi, atitea femei ramin insarcinata si nici macar nu isi doresc, iar altele lupta ani intregi ...dar D-zeu e sus si el judeca 
Csana ai grija cu chistul 
Casamihaela stiu cum este iubita sa te lupti cu sistemul asta de doi lei, si cu anumiti doctori ce fac parte din el. Acum vreo doua saptamini am avut si eu parte de nervi din cauza lor. Sper ca ai rezolvat 
Naida cum spunea si fetele nu este bine cu aceste mici pete de sange, sa nu fie altceva mai grav, mai bine du-te la un doctor. Si mare dreptate are soacra ta, nimic nu este intimplator si mare este puterea lui D-zeu 
Hai ca m=am lungit si eu...
casamihaela spune:
momentan nu am rezolvat astept sa vina socru.
dar stiti care e partea cea mai enervanta ca aceasta dr de familie a facut parte din familia socrilor mei iar daca nu mai sunt rude cel putin sunt cunostinte foarte bune si tocmai ea ar trebui sa inteleaga prin ce trec eu ca nici ea nu a putut sa faca copii si a infiat.dar se pare ca a uitat.
magdita spune:
Aditu
, tinem pumnii si pumnisorii
stransi, stransi ca visul tau sa se adevereasca
.Doamne ajuta.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat
6+!![]()
Minunea mea ![]()

naida87 spune:
magdita...durerile m-au lasat.Acum au ramas doar petele de sange.am vb cu doctorita si mi-au zis ca s-ar putea sa fie CM, dar avand in vedere ca endometrul a fost atat de mic luna asta, nu prea are de unde sa curga mai mult.In plus, mai e posibilitatea sa se fi dezlipit foliculul ala inchistat....
Bine, bunica-mea imi zicea azi ca ea cand a ramas insarcinata cu mama mea, la fel i-a curs sange mult timp...dar mai putin ca la ciclu...Nu imi fac sperante, ca oricum, testul e negativ, dar macar am aflat ca nu-i grav.
Abia astept sa ma duc la cluj sa vad ce imi zice si dr micu.poate, da DD si el va fi cel care ma va scoate din infertilitate.
Sunt optimista.Sper sa nu ma dezamageasca.
casamihaela, vezi ca cica trimiterile alea vechi cica trebuiesc vizate ce casa de asigurari de sanatate de care apartii.Si mie mi-a trebuit la iasi, si mamei la cluj.Dar daca interventia are loc in aceasi oras din care esti si tu..nu-ti mai trebuie

Sa ne ajute DD pe toate sa devenim mamici, ca sunt sigura ca nimeni pe lumea asta nu merita mai mult ca noi!

naida87 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui coca1978 Buna sant noua pe forum si as dori sa stiu Ce tratament homeopat da dr TUTUNARU dupa dipherelin am si eu doua operatii laparo cu diagnostic de endometrioza urmate de tratament cu dipherilin 3 fiole |
din cate stiu eu, dr tutunaru o sa te trimita la dr vladutu, la homeopatie....ea iti va prescrie un tratament.
naida87 spune:
vai, fetelor, ce am uitat....

elly elly elly elly elly elly elly
Suntem alaturi de tine, elly!
coca1978 spune:
magdita felicitari pentru sarcina mam intalnit cu tine la tutu luni 30 03 cand ai avut confirmarea pentru sarcina eu astept in continuare menstra dupa 76 zile de la ultima fiola tutu mia spus ca am ovulat deja si sa astept ca trebuie sa vina daca nu am ramas deja
la eco nu sa vazut nimic si testul e negativ
poate am si eu norocul tau
mada23 spune:
buna si de la noi
(scriu de az dimineata mesajul asta...
foarte tare....)
Elly...

sa vii cu vesti bune 
Ady...
Doamne ajuta sa fie asa, dar nu trebuie sa ai emotii, daca DD considera ca e timpul, va fi,daca nu e, primeste cu inima deschisa, El stie mai bine cand e momentul, mi-au trebuit 5 ani sa inteleg ca rabdarea trebuie sa fie cuvantul de ordine si ca nu eu fac regulile. Asa ca iubita relaxxxxxxx, nu e luna asta sigur e luna care vine, stii daca L-am iubi pe DD asa cum ne iubeste El pe noi sigur am primi tot ce vrem "acum" dar ....
Tamy...
doua perechi de maini sunt impreunate spre rugaciune pentru tine, imi doresc din suflet sa treci peste tot si sa ne dai vestea cea mare 
Magditzu..
multi pe burtika, facem galerie pt luni 

Felizule..
bebe e bine, mofturos dar bine, pupici molipsitori
Aerlilian...
sanatate multa 
tuturor mii de 
madutz 
miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
anaconda2 spune:
Elly , ...cum e
? Te asteptam cu vesti !
Tinuta , poate nu stii regula ...dar cel putin ptr prima data , trebe sa se mearga cu programare .
De-aia e asa balamuc la usa , de-aia iese Tutu pe hol si tzipa la cele fara programare ! Daca o intreaba pe Oana "ai programare??" , ce-o sa-i spuna ? "Pei mi-a zis Tinuta ca merge si fara ...."
Si tu crezi ca doar pana la ora 18 sta
? Afla ca il prinde si ora 21 la cabinet ! , de multe ori tot asa , din cauza celor fara programare , nechemate . Chiar daca se intra in ordinea sosirii , programarea se fac ptr ziua in curs .
Nu se mai face programare in cazul in care iti spune el personal cand sa mai vii .
13 +
www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poza