Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 95
Raspunsuri - Pagina 19
naida87 spune:
Buna seara, fetelor! Desi as fi vrut sa vin macar cu vestea ca mi-a venit..cum am zis ieri(parca), azi retrag. Nu stiu ce se intampla, dar sangerez intr-una de cateva zile, de vineri mai exact, cateva picaturi pe zi.Tin doar protej-slip..si nici ala nu prea e necesar.Am vorbit cu doctorita si mi-a zis ca doua zile sa iau "portie" dubla de duphaston.Asa am sa fac.In plus, am niste dureri in burta, de-mi vine sa musc din birou.
Nouatatea e ca m-am programat la sibiu, la dr micu.as vrea sa incerc un fiv, daca vrea si dr, bineinteles.M-am gandit ca daca e sa fie, raman insarcinata.Si daca dupa sarcina, ne ajuta DD sa raman din nou, pe cale naturala, il pastrez. Ca dupa cate am trecut in ultimii ani, nu as mai fi in stare sa renunt la un copil, daca ar fi sa raman.Dar, dupa cate am citit, se pare ca cei care POT avea, fac glume pe seama chiuretajului.E trist!E incorect!
magdita, iti spun din nou ca ma bucur enorm pentru tine, si crede-ma ca ti-o spun din suflet! Se pare ca soacra-mea a avut dreptate cand a zis ca lucrurile in viata nu se intampla fara un motiv.Uita-te la tine acum!Si uita-te la poza bb-ului.Nu-i asa ca soacra-mea are dreptate?
casamihaela, cred ca e cazul sa iti schimbi medicul de famile daca sa pune problema.ar oricum, am inteles a ei sunt intr-un fel de grev zilele astea, ca nci dr mea nu era la cabinet sa ii dea mamei trimitere la oncologie....
felix76 spune:
Buna seara tutunici,
Magditu, cum sa nu fiu cu tine in fiecare secunda? Sunt asa de fericita pentru tine ca esti cu burtica!

Jorjilic 
Lilisor, de ce nu mergi tu la farmacie sa-ti iei un Oscilococcinum? Face sa treaca muhii si e homeopat, se da inclusiv la bebei! Un pupic virtual de la mine
pentru o fata care sigur se va face bine!
Sarah, ce-ti zise Tutu? A crescut endometrul? Are vreo explicatie la ceea ce ti se intampla? Ca eu una nu pricep nimic: uite endometru nu e endometru...
Aditu, sper din suflet sa fie cu ochisori luna asta, sa stearga toata durerea de pana acum!
Mada, mai intra si pi la noi cand nu trece Mosu Ene pe la gene
. Da-ne vesti de bebe.
Elly, imi pare rau ca te-au sangerat asistentele! Tin pumni stransi pentru maine!
Tamy, si pentru tine mai e unpicut! Refacere rapida si usoara si apoi pe baricade unguresti! 
Crisarh, ce ma bucur ca mai apari din cand in cand! Ce faci? Cum te simti? 
Raisa, eu iau asa:
- l-arginina 1000 mg/zi din prima zi de cm pana pe la ovulatie, cam 12-13 zile,
- royal jelly o fiola pe zi, luat la fel ca l-arginina
- omega 369 din seminte de in, una pe zi. Din asta iau continuu de vreo 6 luni. Am inceput initial cu omega 3 din ulei de somon 1000 mg/zi si acum continui cu 369 pt ca e mai complet.
- gynex, cate 3 picaturi de 3 ori pe zi. Am inceput din z2 de ciclu, am luat 3 saptamani si am facut pauza o saptamana apoi am reluat. Pentru gynex cred ca ar fi bine sa consulti un homeopat pentru ca este produs homeopatic...Poti sa-l comanzi pe net pentru ca in farmacii nu cred ca vei gasi.
Tinuta, multi nu inteleg ca a aduce pe lume un copil sanatos este un miracol. Si eu am fost odata la Elias la monitorizare cand Tutunaru i-a facut echo unei asistente din spital, care presupunea ca e gravi. Si era intr-adevar, l-a rugat sa-i faca avort. Imi venea sa-i zic sa i-l scoata ei si sa-l puna la mine in burtica. Cred ca nu numai eu voiam asta ci toate fetele care eram acolo la monito pentru a ramane gravi...Tutunaru a refuzat sa-i faca avort, i-a zis sa se duca la altcineva ca el nu face asa ceva.
Csana, mladitele de zmeur si coacaz negru fac sa dispara ca prin minune chisturile. Anul trecut ma pricopsisem si eu in urma nenorocirii aleia de clomifen citrat, cu 3 care s-au transformat in 5. Insa, mladitele recomandate de fetele de la "naturiste si homeopate", le-au spart doar intr-o saptamana cand la echo s-a vazut ovarul curat.
Casamihaela, poate nu vei avea nevoie de trimiterea aia. Off te apuca nervii cand vezi atata birocratie cand tu esti cu cutitu la os!
Naida, mie nu-mi suna a bine sangerarea aia a ta cu picatura alaturi de durerile de burta "de iti vine sa musti din birou"! Cred ca ar fi bine sa mergi la urgenta, s-ar putea sa fie o extrauterina si nu-i de gluma cu asta...
Mamaaaa cat am scris ![]()
Noapte buna va doresc!
Felix
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
aerlilian spune:
Oana ,pe prima pagina vei gasi foarte multe informatii legate de pasii ce trebuie urmati si totodata despre strategia lui T.Si...bine ai venit printre noi!
Felixuc,Oscilo iau de trei zile si parca mai bine-i hraneste pe muci...Ce virus idiot bantuie...Nu mor eu din asta,va trece!
Csana , asa cum ti-a spus si Felix,cauza chistului este clomifenul.Si...da-i cu zmeur ca e bine!
bebe2008 spune:
Buna seara fetelor!
Am intrat in primul rand sa o
pe Magdi si sa-i doresc o sarcina usoara, la termen si un bebe sanatos si dulce, asa cum este ea

Ana, felicitari si tie! Sarcina usoara si o fetita sanatoasa iti doresc

Celorlalte fete le doresc multa sanatate si cat mai repede

tamaryllis spune:
Fetelor, intru pe fuga....nu am reusit sa citesc tot, dar recuperez cand ma intorc acasa.
Multumesc mult dragelor pt urari! Maine merg la analize si poimaine la operatie. Am emotii destul de mari...parca ar fi prima data.
Ely, bafta!
Magditu, imi pare bine ca esti bine!
Felix
Am devenit farmacii ambulante. Dar vom reusi, va spun sigur! Pt ca suntem hotarate!
Va pup pe toate!
2009 este anul in care voi reusi!
magdita spune:
Neata iubitele mele,
Tamy, Elly
, ne gandimm la voi si va asteptam cu vesti bune !
Feli

Bebe2008
, multumesc mult pentru gandurile bune iubita 

.
Naida
, asa este, nimic nu e intamplator si toate se intampla cu un motiv. Soacra are mare dreptate.
Nici mie nu-mi suna a bine durerile alea de burtica. Ai grija de tine.
Lali
, ce mai faci scumpa noastra ?
Lilisor
, sanatate multa
.
Aditu
, hai, ne faci o bucurie ?
Oana
, bne ai venit printre noi. Bafta la programare.
Happyella
, multumesc pentru urari, sper sa ti le intorc in curand.
Despre mine, ma simt absolut normal, am avut ieri dimineata niste dureri usoare de spate, atat. In rest mananc, ca am pofta de mancare, am fost ieri la preot si am primit dezlegare sa nu mai tin post. Iar aseara am mancat branzica si peste
. In rest, nu ma doare nimic, nu am greturi de dimineata, decat o problema cu mirosurile, mai ales de tutun sau de motorina
. Am renuntat si la cafea de vreo saptamana. Cam atat
.
Pup fetele si va urez o zi minunata 
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat
6+!![]()
Minunea mea ![]()

tinuta78 spune:
Oana 2006 poti merge la cabinet fara programare. Dl doctor este zilnic pana la 6-7 (depinde de garzi). Oricum programarea o faci degeaba, primul venit primul servit
.
Sa nu te impacientezi daca vei gasi la rand 9-10 persoane inaintea ta, intr-o ora-doua scapi.
bafta multa 
casamihaela spune:
multumesc fetelor pentru informati.o sa vad ce pot face, mai incerc la medicul de familie. chiar acum a plecat socru meu dar a sunat inainte si iau spus ca au venit doar retetele nu si trimiteri. probabil ca cei de sus au considerat ca trimiterile nu sunt chiar asa de importante si ca se poate si fara ele.
o sa incerce sa ii ceara din acelea vechi daca mai are si daca vrea.
Elly iti tin pumni sa vi cu un rezultat bun si recuperare usoara.
Tamaryllis bafta la laparo sa veniti sa povestiti ca ma intereseaza si pe mine. cand puteti binenteles.va pup pe toate si cat mai multe fete cu 2 liniute.