Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 95
Raspunsuri - Pagina 18
crisarh spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui magdita Buna seara iubitele mele,Va scriu destul de tarziu, dar nu mai am rabdare pana maine sa va dau vestile : am un bebe de 5s si 6 zile, si e maricel deja . Mi-au dat lacrimile cand l-am vazut, am fost emotionata tare, mi-a dat dr.T poza si am pupat-o . Saptamana viitoare merg din nou si speram sa vedem si activitatea cardiaca . Am fost atat de ametita ca am uitat sa ii dau si cd-ul sa il am in format electronic, dar data viitoare sigur nu uita sotul, ca eu nu garantez .Cu siguranta se va intampla minunea !!!Doamne ajuta tuturor ..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?Dumnezeu a raspuns:-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait....ce ai dori ca oamenii sa stie ?Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna""Interviu cu Dumnezeu" - Octavian PalerAnul asta s-a intamplat 6+!![]() ![]() |
Felicitari magdita! sa ai o sarcina buna si sanatoasa! si sa traiti feritici pana la adanci batraneti!

18+
crisarh spune:
| citat din mesajul lui casamihaela neata fetele.sunt tare nervoasa si suparata in dimineata asta.sa dus socru meu ieri dupa amiaza la dr de familie sa imi ia trimitere pentru operatie si surpriza nu are sa ii dea ca vezi domne sau schimbat si ca nu are tipul nou si sa mai revenim. dar a mai zis ca mai are 50 din cele vechi dar ea are 2000 de pacienti asa ca imi face impresia ca asteapta probabil(sa ii dau ceva pentru ea). asa ca nu am incotro daca nu vin curand" cele noi"sa o iau contra cost.asa de rau am ajuns sa platim si pentru o trimitere.0 sa ii dau |
18+
crisarh spune:
| citat din mesajul lui magdita Korutza , multumesc mult pentru urari si gandurile bune. Sper din suflet sa traiesti si tu si toate femeile care isi doresc copii o asemenea bucurie cat mai curand. Iti umple sufletul efectiv, cand ma gandesc la minunea pe care am vazut-o la eco, ma coplesesc emotiile si ma rog mereu la DD sa aiba grija de minunea daruita de El. Crisarh , Naida , cred ca asemenea sentimente am avut din pacate fiecare dintre noi, intr-un moment sau altul in aceasta lupta cu infertilitatea. Ultima data cand am plans din cauza asta a fost cand am aflat anul trecut in toamna ca fratele meu va avea un bebe. A fost o mare surpriza si pentru ei, pentru ca nu era nimic planificat, pur si simplu s-a intamplat. Si nu am plans de invidie, sa nu ma intelegeti gresit, si pentru ca eram nefericita de neimplinirea mea. Sora mea avea deja un baietel, care luna asta implineste 3 anisori , si fratele meu urma sa aiba primul copil. Iar eu, care sunt cea mai mare dintre ei, si lupt pentru un copil de 5 ani, dinainte ca vreunul dintre ei sa aiba sau sa-si doreasca copii, ramasesem ultima. Asa am simtit atunci si sper sa ma ierte Dumnezeu pentru asta. Insa uite cum le aranjeaza Dumnezeu pe toate : nici nu mi-as fi inchipuit vreodata ca as putea naste in acelasi an cu cumnata mea, si cu ajutorul Celui de Sus, asa se va intampla.Doamne ajuta tuturor si cat mai multe vesti II, haideti ca trag piciorul bine .Cu siguranta se va intampla minunea !!!Doamne ajuta tuturor ..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?Dumnezeu a raspuns:-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait....ce ai dori ca oamenii sa stie ?Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna""Interviu cu Dumnezeu" - Octavian PalerAnul asta s-a intamplat 6+!![]() ![]() |

18+
aerlilian spune:
Adrianaady ,la tine ne sunt sperantele zilele acestea!Sa dea Dumnezeu sa nu mai vezi rosu in fata ochilor in urmatoarele noua luni!Ne tii la curent,da?
Felix ,mucii mei sunt prezenti in continuare,se pare ca medicamentele nu-i stopeaza ci-i ajuta sa se inmulteasca!
Magditzule ,tot ne vedem noi la un moment dat,ai sa vezi!Poate cand ne vom vedea voi zari si o urma de burtica...

raisa75 spune:
felix -multumesc mult pentru ajutor voi incepe sa iau aceste produse dar in ce doze si in ce perioada a ciclului?
raisa75 spune:
chiar acum merg la farmacie sa le cumpar, mentionez ca sunt in z9 a cm, e vreo problema daca incep sa le iau de azi?
oana_2006 spune:
buna seara! dupa 2 ani de incercari nereusite am hotarat ca trebuie sa ne vada dr. Tutunaru (pe mine si sot deasemenea). as dori sa stiu cum se procedeaza pt ca vreau si sotul sa faca analize in acest sens.
unde se fac asemenea analize? va multumesc frumos si astept cu nerabdare sfaturile voastre!
anaconda2 spune:
Oana , bine ai venit !
Ca sa ajungi la dr T , suni la nr de programari - 0720099299 .
O sa afli de la prima intalnire ce strategie va urma ptr cazul tau .
13 +
www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poza
happyella spune:
Buna fetele!
felix si mada multumesc de incurajari
...imi dati sperante
sorry daca s-a inteles ca am facut spermograma la dr.Matei... de fapt am fost la Medsana pentru ca e mai aproape de casa... oricum am auzit si citit ce ati scris voi depsre cuplul Tutunaru-Matei si ma bate gandul sa incerc si eu ... mai demult am incercat sa ma programez dar nu am insistat suficient
Mgadita FELICITARI si de la mine... iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos!
viitoare 
http://tt.lilypie.com/lmFyp2.png
csana spune:
seara buna, fetele! dupa ce luna trecuta am avut parte de o IUI nereusita cu dr.T, mai incercam si luna asta. de data asta sunt putin cam desumflata,azi, ziua 10 am doar un folicul de 16,3 si un chist de 45 mm. luna trecuta un-l aveam, si oricum am abia doua luni de la laparo, unde mi-a fost extirpat un chist, si iata ca m-am procopsit cu altul. am facut stimulare cu clomifen, si se pare ca deja nu mai e la fel de eficient ca luna trecuta cand am avut 3 foliculi in ziua 10. aaa...si endometrul de 7,3. cum este? ca nu ma pricep la valori.stiu daoar ca luna trecuta, de trei ori m-a monitorizat si de trei ori mi-a zis ca endometrul este foarte bun, dar, ca bleaga, nu l-am intrEbat dimensiunile. acu, n-a mai facut remarca asta, si ma gandesc ca nu e prea bun... voi ce ziceti?
inca ceva, stie careva daca tinctura de lemn dulce ar putea fi cauza aparitiei chistului?am o saptamana de cand iau aceasta tinctura.

. Am fost atat de ametita ca am uitat sa ii dau si cd-ul sa il am in format electronic, dar data viitoare sigur nu uita sotul, ca eu nu garantez
.Cu siguranta se va intampla minunea
!!!Doamne ajuta tuturor
, si fratele meu urma sa aiba primul copil. Iar eu, care sunt cea mai mare dintre ei, si lupt pentru un copil de 5 ani, dinainte ca vreunul dintre ei sa aiba sau sa-si doreasca copii, ramasesem ultima. Asa am simtit atunci si sper sa ma ierte Dumnezeu pentru asta. Insa uite cum le aranjeaza Dumnezeu pe toate : nici nu mi-as fi inchipuit vreodata ca as putea naste in acelasi an cu cumnata mea, si cu ajutorul Celui de Sus, asa se va intampla.Doamne ajuta tuturor si cat mai multe vesti II, haideti ca trag piciorul bine
.Cu siguranta se va intampla minunea