Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 95
Raspunsuri - Pagina 17
casamihaela spune:
neata fetele.
sunt tare nervoasa si suparata in dimineata asta.
sa dus socru meu ieri dupa amiaza la dr de familie sa imi ia trimitere pentru operatie si surpriza nu are sa ii dea ca vezi domne sau schimbat si ca nu are tipul nou si sa mai revenim.
dar a mai zis ca mai are 50 din cele vechi dar ea are 2000 de pacienti asa ca imi face impresia ca asteapta probabil(sa ii dau ceva pentru ea).
asa ca nu am incotro daca nu vin curand" cele noi"sa o iau contra cost.asa de rau am ajuns sa platim si pentru o trimitere.
0
0 sa ii dau
madlen spune:
Buna fetelor!
Eu cam rarut pe aici, mai ales pentru ca puiutii imi ocupa cam tot timpul. Am intrat mai ales pentru a o felicita pe Magdita si a-i ura o sarcina cat mai usoara, la termen si un bebe sanatos! Iar pentru a salva pozele micutului, cel mai bine te inarmezi cu un memory stick!
Si acum pentru incurajarea fetelor din provincie (si nu numai), si eu am facut naveta Cta-Buc timp de 3 ani (luni la rand pentru monitorizari - aprox de 4 ori pe luna din 2 in 2 zile, inseminari, laparo, analize, FIV, iar mai apoi pentru urmarirea sarcinii - controale, analize, amniocenteza, nastere). Dar nu mi-am pierdut speranta iar acum privindu-mi cele doua minuni nu regret absolut nimic si daca ar trebui sa o iau de la capat as face aceleasi eforturi si inca de o mie de ori mai mult pentru ca merita.
Va doresc tuturor sa cunoasteti aceasta imensa bucurie si sa puteti strange la piept puiutii vostri , pentru ca apoi nimic nu va mai conta!
casamihaela spune:
scuze fetelor mam lungit cu pagina foarte mult.nu stiu pe ce am apasat cred ca nu ma-m trezit bine.
magdita spune:
Madlen
, multumesc din suflet pentru urari si sfaturi. Ai mare, mare dreptate in ce spui, intr-adevar sa ajungi sa iti tii in brate minunea merita orice efort.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat
6+!![]()
Minunea mea ![]()

KoraPop spune:
Magdita eu nu prea mai intru pe aici,de aceea imi cer scuze pentru intarziere...FELICITARI din tot sufletul!!!!Ai avut rabdare multa,ai luptat si ai castigat!Sarcina usoara,la termen si bebe sanatos!!!!
Madlen 

Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
crisarh spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui naida87
|

17+
magdita spune:
Korutza
, multumesc mult pentru urari si gandurile bune. Sper din suflet sa traiesti si tu
si toate femeile care isi doresc copii o asemenea bucurie cat mai curand. Iti umple sufletul efectiv, cand ma gandesc la minunea pe care am vazut-o la eco, ma coplesesc emotiile si ma rog mereu la DD sa aiba grija de minunea daruita de El.
Crisarh
, Naida
, cred ca asemenea sentimente am avut din pacate fiecare dintre noi, intr-un moment sau altul in aceasta lupta cu infertilitatea. Ultima data cand am plans din cauza asta a fost cand am aflat anul trecut in toamna ca fratele meu va avea un bebe. A fost o mare surpriza si pentru ei, pentru ca nu era nimic planificat, pur si simplu s-a intamplat. Si nu am plans de invidie, sa nu ma intelegeti gresit, si pentru ca eram nefericita de neimplinirea mea. Sora mea avea deja un baietel, care luna asta implineste 3 anisori
, si fratele meu urma sa aiba primul copil. Iar eu, care sunt cea mai mare dintre ei, si lupt pentru un copil de 5 ani, dinainte ca vreunul dintre ei sa aiba sau sa-si doreasca copii, ramasesem ultima. Asa am simtit atunci si sper sa ma ierte Dumnezeu pentru asta. Insa uite cum le aranjeaza Dumnezeu pe toate : nici nu mi-as fi inchipuit vreodata ca as putea naste in acelasi an cu cumnata mea, si cu ajutorul Celui de Sus, asa se va intampla.
Doamne ajuta tuturor si cat mai multe vesti II, haideti ca trag piciorul bine ![]()
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat
6+!![]()
Minunea mea ![]()

tinuta78 spune:
asa este magduta, mai devreme sau mai tarziu toate trecem prin asta.
anul trecut cand am inceput lupta nici nu ma gandeam c-o sa intampin atatea obstacole. Iar cand sora mea a ramas insarcinata..., am plans o zi intreaga, mai ales ca imi venise cm cu cateva zile inainte si sperasem atat sa fie bb.cand am aflat sexul, iar am avut o depresie( eram in aceiasi perioada a lunii cand ni se pare ca totul se sfarseste, ca nu vom avea niciodata propriul bb). mi-a fost mila si de sotul meu care saracul nu stia ce sa-mi mai faca, practic nici eu nu stiu ce sentimente am avut. chiar ma acuz pentru asta si cand merg la preot ii spun ca inima mea e atat de indurerata incat nu ma pot bucura din tot sufletul pentru cei care obtin atat de usou
.
ieri, m-am infuriat atat de tare in masina cand am inteles discutia dinte doi tineri(un el si o ea). Veneau de la Giulesti unde tanara( cam colorata ce-i drept) facuse o intrerupere de sarcina la cerere. Pareau asa fericiti ca scapasera de o asa povara,... ca ea nu avea dureri.... Chiar faceau glume pe seama a ce-i facusera. Mi-au dat lacrimile de furie. Nu mi-a venit sa cred cat de fericiti erau si nu aveau nici macar o urma de regret( vorbeau cum ca injectia care i-au facut-o inainte a omorat copilul si ca apoi i l-au taiat si scos de acolo....exat asa se exprimau). Mi s-a facut rau si la prima statie am coborat. Imi venea sa-i strang de gat pe amandoi.
Sa ne ajute Dumnezeu sa trecem toate cu bine peste incercarile grele ale vietii. sa avem incredere in D-zeu, ca ne va da ceea ce ne dorim cu atata ardoare atunci cand v-a crede EL ca suntem pregatiti pentru aceasta mare responsabilitate.