Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 95
Raspunsuri - Pagina 16
raisa75 spune:
Am primit rez la hormonale z3
estradiol<25 (40,7-220,4)2,
FSH-11,6 (4,5-11)
LH-8,4 (1,70-13,3)
prolactina -24 (2,1-47,6)
din cate stiu eu estradiolul este "responsabil " cu grosimea endometrului, iar eu mereu m-am confruntat cu problema asta.
Stie cineva ce sa mai iau ca sa creasca?
Sarah- imi pre rau pentru endometrul tau, se pare ca avem cam aceleas probleme.
raisa75 spune:
as vrea sa mai intreb pentru sot ce analize hormonale se fac? lui nu i-a recomandat niciun medic analize hormonale
naida87 spune:
raisa, cica sunt licori din plante care fac minuni pentru endometru.Una din ele este branca ursului.Dar du-te la un medic de specialitate sa iti prescrie cantitatile..
Eu am sunat la cluj.sunt programata miercurea viitoare la 17:00 la dr micu! abia astept.am inteles ca dr asta isi face putin timp sa stea de vb cu tine....nu te repede din prima![]()
alina06st spune:
E destul de complicat sa vii asa de departe pana in Bucuresti. Eu cred ca daca gasesti in Clij un medic cu care sa simti ca esti pe aceeasi lungime de unda sa mergi la el. Cum spunea cineva mai devreme, sunt de admirat fetele care strabat sute de km pana la Buc. Eu din fericire sunt aproape, doar la 100 de km si aia, Slava Domnului, pe autostrada.
Felicitari Magdita, nici nu pot sa imi imaginez cat esti de fericita! Sa fiti sanatosi!
felix76 spune:
Magditu 
Jorjic
. Esti mai bine azi, da?
Tamy, Elly bafta la laparo!
Mada, sper din suflet sa fie cum zici tu!
Ce face bebe? Ai vreun feeling, e fetita sau baiat?
Aditu, tu ce mai zici?
Sarah
, daca e folicolul numai de 16 mm, sigur va mai creste pana la ovulatie, la fel ca endometrul.
Lilisor, 

sa te faci repede bine!
Naida, de Micu sunt scrise pe forum multe lucruri bune. Succes!
Raisa, FSH-ul este cam maricut, la fel ca al meu
. Mie mi-a recomandat Zadori, pentru scaderea lui, gynex. L-am cumparat din Ungaria dar, daca te intereseaza, gogaleste si-l gasesti sa-l comanzi. Pentru cresterea endometrului iau l-arginina, omega 3( ma rog, 369) si royal jelly. Si s-a vazut: in Z13 am avut endometrul de peste 10 mm in conditiile in care in Z6 in aceeasi luna, la histeroscopie mi s-a spus ca e cam atrofic...
Sotul poate face FSH, testosteron liber si, foarte important, chlamydia IGG si IGM.
Felix
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
11_dye spune:
Buna dimineata!
Elly, bafta la laparo si curaj, o sa fie bine!
Naida87, ai o ambitie si o determinare de invidiat! Daca de la Bacau la Buc erau ceva km, de la Bacau la Cluj sunt mult mai multi![]()
Succes si sa ne spui si noua care este verdictul dr Micu de la Cluj!
Sanatate mamei tale!
Va imbratisez pe toate

magdita spune:
Neata iubitele mele,
Tamy si Elly, va tinem pumnii la laparo, a va ajute DD sa veniti cu vesti bune 
.
Naida
, si eu te sfatuiesc asa cum te-au sfatuit si fetele : incearca sa te relaxezi cat poti de mult, anul asta ai nunta, care este un eveniment unic in viata oricarui cuplu, incearca sa te bucuri cat mai mult de aceasta perioada pregatitoare. Fii alturi de mama ta, multa, multa sanatate ii doresc si sa scape usor de operatie. Legat de alegerea medicului, este extrem de important sa ai toata increderea in medicul tau si sa aveti o relatie buna. Indiferent de ce alegere faci, asa trebuie sa simti. Te pup si iti tin pumnii sa vii cu vesti bune
.
Feli
, te pup dulce si iti multumesc ca esti alaturi de mine in orice secunda.

Georgi
, mi-e dor sa mai vorbim
, poate pe mess cand ai timp, poate seara la telefon.
.
Lilisor
, si eu tare mult as fi vrut sa ne vedem. Noi venim in Bucuresti din nou luni, sa vedem activitatea cardiaca 
, insa nu stiu cat vom sta la cabinet. Dureaza destul de mult si trebuie sa ne intoarcem si in Craiova in aceeasi seara, ca a doua zi suntem la serviciu amandoi. Poate vom reusi sa ne vedem in timpul acestor vizite la Bucuresti. Sanatate multa iti urez.
Andreea78
, multumesc mult pentru urari. Ma rog la DD in fiecare zi sa aiba grija de minunea din burtica
.
Sarrah
, nu mai fii negativista, fii putin mai optimista : foliculul mai poate creste, si endometrul la fel, nu ai de unde sa stii cand hotaraste DD luna norocoasa
.
Alina
, multumesc mult pentru urari. Asa este, sunt ffff fericita, dar si emotionata in acelasi timp. Ma rog sa fie totul bine cu minunea mea
. De multe ori nu-mi vine sa cred ce povestesc, vorbesc despre mine si sarcina mea, despre bebelusul meu si nu-mi vine sa cred ca e adevarat
.
Madutz
, multumesc pentru sfaturi 

.
11_dye

Raisa
, ascult-o pe Feli, ca e dr.Feli
.
Pup toate fetele, imi cer scuze daca am sarit pe cineva, o zi minunata va urez 

.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat
6+!![]()
Minunea mea ![]()

tinuta78 spune:
neatza fetele,
Vin cu vesti de la dr.T. Se pare ca nu e adeptul IA pe cicluri fara stimulare, cica "sansele sunt mici"
. m-a dezamagit ptr ca nu vroiam sa treaca si luna asta. Speram sa fac laparo (daca nu ovulam) sau IA daca totul era ok. se pare ca foliculul creste , a ajuns in z20 la 19mm, dar endometrul a mai scazut putin(ori n-a vazut dl dr bine) de la 8,8 in z18 la 8,6 in z20. Sanse prea mari natural nu am cu nenorocitii astia de anticorpi
.
fetele care strabat km sa ajunga la monitorizari chiar sunt de admirat.
luna asta am batut recordul la monitorizari ( am facut deja 5 si mai urmeaza
).eu ma plang ca ma trezesc mai devreme din doua in doua zile, dar ele.....ce-ar mai putea spune.Sunteti tari fetele
.
adrianaady spune:
Neatza fete dragi
Magdita inca o data felicitari pt samburel, sper ca luni sa ii auziti si inimioara pt prima oara
Tamy si Elly bafta la laparo, sa veniti cu vesti bune
Sarah vorba fetelor sigur va mai creste si endometrul, nu mai fii asa de pesimista, minunea vine cind nici nu te astepti.
Raisa, felix te-a sfatuit cel mai bine, sotul a facut si prolactina pe linga cele enumerate de dr felix.
Naida fetele au dreptate, esti o tinara f curajoasa si sunt absolut sigura ca vei reusi, dr Micu e un om exceptional
Alina mai e putin si vine iunie, cine stie ce surpriza iti aduce vara anul asta 
Mada, tu ce mai faci? cum te mai simti?
Rocsy tu ce vesti mai ai? ce ai mai facut? 
Lilisor sa te faci bine repede ,ca acum vine Parisul 
Georgic mai scrie pe la noi ca tare ne e drag de tine
Ana ce iti face fetita? si tu cum te mai simti? e mare burtica
Eu sunt in z27, am niste emotii si asa de multe speranate luna asta, sper din suflet sa fie asa cum simt eu. Oricum o sa ma bucur de fiecare ora pina la aflarea verdictului, care sper sa fie cu ochisori.
Nici analizele din z14 nu am fost sa le iau rezultatele, poate nu mai am nevoie
. In rest sunt bine, am avut vreo doua saptamini f frumoase, optimiste si increzatoare.
Va pup pe toate 
Va pup pe toate
elly_me spune:
salutare fetele
Acum m-am intors si eu de la spital
Mi-am facut internarea, mi-a luat sange pt analize
A fost ok
Maine dim la 6.30 incepe distractia![]()
Sunt putin cam suparata.
Mi-a luat o tanti asistenta sange si nu mi-a pus nicun pansament - nimik
Mi-am trans maneca la halat si m-am trezit dupa 15 min - eram plinaaaa de sange pe mana- mi se udase si halatul.
Sa mi se faca rau.

Mai mult sange mi-a curs dupa aceea decat mi-a luat ea.
Aha- pe langa faptul ca mi-a luat intr-o eprubeta care era completata cu alt nume si cand a vazut a aruncat-o si mi-a mai luat inca 3 eprubete

Maine revin cu detalii
Va pupp

Elly
Astept, astept si iar astept .....