Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 95

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Sarah imi pare rau draga mea...dar e semn bun ca ai vazut samburelul magditei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casamihaela spune:

Magdita bravo tie tino tot asa.
Raisa75,11Dye multumesc pentru raspunsuri sunteti dragute. dar problema la mine la servici e ca ridic si car greutati toata ziua si nu stiu daca o sa ma simt bine si cel mai important nu te menajeaza nimeni.
Elly bafta la laparo si un rezultat cat mai bun.nici mie nu mi-e frica de operatie si nici dupa, dar mi-e tare frica de ce o sa gaseasca si daca nu o sa poata face ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aaandreea78 spune:

Felicitari Magdita...............
Sa ai osarcina usoara si un bebe sanatos.

Ce feeling bun am avut, ce zi frumoasa am astazi, cand am citit ca ai reusit.............
Doamne ajuta la toata lumea sa se intample minunea.
"Minunea mea face 1 an" si asta va doresc la toate..............

Andreea - mamica fericita de Radu(cu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

buna ziua fetelor!

magdita...desfa o sicla de sampanie....sau ai si baut-o deja?la o minune asa mare...felicitari din nou!sa ne tii la curent cu evolutia!

sarrah,din cate stiu eu, importanta e calitatea endometrului, si nu marimea lui.cat despre folicul...daca eu l-am avut de 26mm si nu s-a spart a fost mai bine?

elly, bafta la laparo!iti tinem pumnii!

M-ai incurajat ieri spunandu-mi ca dr vladutu te-a ajutat.Asa ca de azi, am reinceput sa iau bombonelele prescrise de ea.Poate, da DD!oricum, joi e programata mama la endocrinologie, si ma duc si eu cu ea....poate imi zice ceva nou.

Oricum...cred ca sangerarea aia de care va zicea era "preludiul" CM. Ca azi vad ca e deschisa la culoare si parca un pic mai mult de 3 picaturi cat a fost pana acum...nici nu stiu daca sa ma bucur...

Mergi la inceput

dei sunt un paket de nervi! dupa indelungi incercari, mi-a raspuns si stimatul domn dr tutunaru!M-a repezit tare de tot, ca el nu are okelari magici prin care sa ma vada...ca nu exista alta metoda de a ramane insarcinata....ca sa imi scot asta din cap, si ca sa ma urc intr-un mijloc de transport si sa vin la buc.pentru ce?sa ma tina 3 min si sa ma expedieze acasa?ca oricum a zis ca nu isi explica de unde e sangerarea...deci nu mai pot de nervi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 11_dye spune:

naida87

flori pentru fata suparata!

cum adica "nu exista alta metoda de a ramane insarcinata"? se refera la FIV?

daca a adoptat o astfel de atitudine ... hm, nu prea e OK!

uite ce zic eu (si banuiesc ca nu sunt singura care gandeste asa!): pana una alta, fa o pauza la consultatii, incearca sa te concentrezi DOAR pe problemele care acum sunt prioritare pentru tine si, de abia dupa rezolvarea lor, reia actiunea T.

intre timp, asa cum mai te sfatuia cineva, cred ca poti lua cu incredere tinctura de mladite de zmeur si tinctura de coacaz negru, sunt foarte bune si sunt naturale!

iar in ceea ce priveste atitudinea de care vorbeai, ai tot timpul sa te gandesti la ceea ce ai de facut mai departe si cu ajutorul cui. Consider ca atata timp cat ti se face un serviciu pentru care platesti, nu trebuie sa fii si umilit de banii aia!
Este valabil pentru oricine si orice situatie!

Noi suntem aici si te sustinem! Fruntea sus si mult curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

11_dye eu am facut histeroscopie operatorie anul trecu : am avut un sept in uter si coarne alungite si le-a extirpat

Asa ca nu ar trebui sa mai fac.
Oricum am inteles ca ar fi stricat histeroscopul.

Naida- incearca sa te calmezi
Stiu ca iti este greu sa vii la Buc- le admir pe fetele care vin din provincie
Eu - sincer- nu stiu daca as fi fost asa de ambitioasa sa fac "naveta la dr.T"

Imi este mie greu sa ma duc la el la minitorizari - desi sunt din Buc

Sarrah-

Mihaela- si mie mi-e frica sa nu gasesasca ceva ce nu "se poate repara"
Dar ce-o fi o fi.
E bine ca voi sti ce am.

Fetele - va pupppp
Ma duc la taiereeeee

Dar - mai intru si maine pe acilea

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

fetelor, cred ca ma programez la cluj la un centru fiv.trebuie sa trag tare acum, cat mai am ovule.In plus, daca tot merg cu mama sa se opereze, n-am nimic de pierdut. Si ce e mai important e ca fiv-ul acolo e 800euro.Daca or sa imi zica ca se poate, e bine.Fac fiv.apoi, fie cum o vrea DD.Daca voi mai putea face copii, am sa mai fac, ca si asa nu ascund faptul ca Cel de Sus fost destul de darnic cu noi.

Oricum, tutunaru m-a dezamagit....ca om, cel putin!

11_dye, elly, magditu si toate celelalte gagici aspirante si gravidute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

sarrah ... micuta .. te rog io sa iei omega3 (cel putin 1 luna continuu) ..dar din ala super concentrat si neaparat de la dopper hertz nu altcineva si daca nu faci tu endometrul cat casa poporului , sa nu-mi zici mie ... sau sa-mi zici

stai sa caut sa gasesc mantocaria cu omega 3 si postez
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134337&whichpage=10

io am mai luat si vitex care e f bun

si mai caut si maine si mai postez... sigurrrrr asta

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Sarrah ,sunt ok,ma pregateam sa strig dupa tine!De fapt...sunt foarte mucioasa,cred ca m-am virusat...ma ustura si ochii,stranut...stii tu,tot tacamul!Cred ca nu ai de ce sa te stresezi cu endometrul ala...Bagi utrogestan!Si nu mai decide tu ca nici luna asta nu ramai,ca te bat!
Magdita ,sa te bucuri de viata din tine si sa fiti sanatosi si fericiti!Ce m-as fi bucurat sa te vad si eu...

Mergi la inceput