Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 95
Raspunsuri - Pagina 14
georgia_c spune:
m'neata
trec si io in fuga ...sa o "felicitez" pe noua graviduta magditusca...blovoooo zanica ai reust .....

..asteptam poze cu punctuletul ...cat mai repede ca vreau sa-l pun pe desktop (glumesc zana ...desi ma bate gandul
) ... mi-e insa ca se prind astia pe la munca ce e zic ca e a mea si ma mai si pricopsesc de Doamne ajuta
...imi cauta inlocuitor ca sunt gravida... macar de s-ar adeveri ce zic io acum

io sunt azi z1.. nici nu aveam altfel cum ..ca doar suntem in post
..si asa am inteles de ce eram asa de "pipicioasa"
ieri .. prietenii stiu de ce ...pe langa vestea ca cumnata mea e iar insarcinata (e doar la stasiu de presupunere , nimik cert) ...de data asta insa daca nu ma trage dupa ea o trag de nas ...dar rau de tot
in rest ...astept iepurasul ...ca anul asta vreau sa ma pun bine cu toti cei care fac cadouri ... poate primesc II![]()
va pupacesc pe toate ... nu dau nume caci sigur scap persoane importante ....
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
elly_me spune:
FETELE 

Abia astept sa scap si de laparo.![]()
![]()
![]()
Nici nu am emotii- nici nu mi-e teama
Mi se pare ceva normal-natural![]()
Sper sa fie ok si sa vada ce-i pe acolo si sa repare

Elly
Astept, astept si iar astept .....
raisa75 spune:
Alina06st- nu mi-a dat dfereline pt ca nu mi-a gasit nimic, doar trompa dr un pic dilatata, oricum stiam de la HSG ca am trompele permeabile , dar aveam oarece simptome pe care le asociam eu cu simptome de endometrioza.
In sufletul meu speram sa am eu endometrioza , chiar daca suna infiorator decat sa aiba sotul asa rez la spermograma. La mine s-ar fi rezolvat cu ajutorul lui T, la el este mai greu si nici nu prea vrea sa ia tratamente, nu stiu ce sa-i mai dau in afara de tribulus prescris de Dr T si Zn pe care am insistat eu sa-l ia. Mai avem putin si trebuie sa repetam spermograma , dupa sarbatori, dar am emotii. Azi ies rezultatele la dozarile hormonale din z3.
magdita spune:
Neata iubitele mele,
Georgi, Feli, Madutz, Ladyxe si toate fetele care au fost alaturi de mine cu tot sufletul, mi-au tinut pumnii si m-au felicitat 

.
Georgi, Feli, Rocsy, Aditu, Sarrah, Lali, Elly, 11_dye, Alexela, Mmc si toate celelalte aveti toata increderea ca veti reusi, am asa un feeling ca multe dintre voi veti reusi natural in curand
.
Elly
, bafta multa la laparo si rezultat beton.
Sarrah
, ma bucur ca ne-am vazut ieri.
Nu prea pot sta pe forum ca am destul de mult de lucru la birou.![]()
Va pup pe toate, fara exceptie si va urez o zi minunata 

.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat
6+!![]()
Minunea mea ![]()

11_dye spune:
Buna dimineata tuturor!
magdita

, cred ca esti in al 9-lea cer de fericire
, si tu si sotul tau! Sa creasca punctuletul in burtica, sa se dezvolte frumos si sanatos!
multumim pentru urari si sunt convinsa ca iti vom urma exemplul fericit, mai devreme sau mai tarziu, atunci cand DD hotaraste ca este momentul
mada, ghiocelul tau nu a devenit pofticios?
cum te simti?
elly, cere sa-ti faca si histeroscopie, daca tot faci laparo (sper sa fi reparat histeroscopul
)
alina06st, din cate stiu eu tratament cu diphereline se da la endometrioza, ori parca Raisei nu i s-a gasit asa ceva! sau gresesc?
raisa75, da, spermograma o prepara dr matei la clinica, dureaza cam 1 ora si jumatate. Cel mai bine cere-i lui T nr de tel al dr Matei, pentru a discuta direct cu dansa despre programare. Inainte de a face IA, ai facut si analizele locale?
Bafta multa!![]()
Va imbratisez pe toate, fara exceptie!

tinuta78 spune:
Multumesc pentru incurajare raisa. Poate ai dreptate si totusi va creste pana in ziua 22 suficient ca sa nu pierd ocazia luna asta(chiar daca este post
). Ieri am chemat preotul sa ne faca festanie in casa, poate saptamana asta se intampla minunea
.
Am si eu o intrebare pentru prietenele mai vechi ale lui Tutu,daca folicului ajunge la maturitate, credeti ca ar face inseminarea fara tratament?
Magdut felicitari, si sarcina usoara pe mai departe
.Sa dea D-zeu sa te urmam cat mai repede.
Sa ne promiti ca n-o sa te vaiti de nici o durere" Fii barbata!!", Eu asa i-am promis sotului ca n-o sa ma plang absolut deloc, numai sa avem si noi un bb
. Tare ma enerveaza gravidutele care se martirizeaza de parca ar fi sfarsitul lumii. In loc sa-i multumeasca Bunului Dumnezeu ca au fost binecuvantate..., ele considera ca traiesc o drama (mai ales la nastere).
toate fetele curajoase
sarrah spune:
buna dragutelor,
vin si eu cu vesti, ca de obicei, nu foarte bune. ieri am fost la monitorizare, Z 11 un folicul de 16 mm si endometrul de ...4,5.
deci, nici luna aceasta nu sunt sanse de a ramane gravi. sunt trista din nou !
dar, in schimb, inainte de a intra la Tutu am vazut 2 parinti fericiti ! magdita 

si sotul ! am vazut si punctuletul de 3 mm !
elly- iti tin pumnii stransi, stransi !
felix- 
aerlilian- ce faci iubita? 
tuturor,
si succes la gravideala !
noi2 spune:
Neata tuturor!
Aceeasi intrebare as avea si eu, ca si Tinuta. Cum T. a spus ca dupa 3 luni de monitorizare, mergem la laparo, si cum imi este o teama de tot ce inseamna anestezie, mai ales ca sunt si ceva alergica la anumite medicamente, ma gandeam ca, daca ovulez natural, sa ii propun sa facem in ultima luna de monitorizare, o inseminare pe ciclu natural. Ma intreb, stiti cumva daca ar fi de acord, a mai procedat cineva asa ceva? Sau inseminari se fac doar pe stimulare? Ieri aveam niste valori frumusele, un folicul pe OS de 24 de mm, si endo de 8,3. As vrea, daca se repeta si peste 2 luni, sa incercam o inseminare... dar mi-e asa jena sa-l intreb...voi ce parere aveti?
Mersic si spor la II!
11_dye spune:
Tinuta78, tratamentul se face pentru a spori nr si calitatea ovocitelor (ma refer la stimulare in vederea IA). Teoretic nu vad ce l-ar impiedica pe T sa faca IA si fara extra-hormoni! Ar fi si cel mai sanatos asa!
Am o prietena, pacienta altui dr, care a facut IA fara tratamente, avand doar un singur folicul si ... a reusit!
E foarte bine ca ai facut sfestanie in luna martie, acum se recomanda, pentru ca se spune ca in martie "se fac si se desfac" lucrurile!![]()
Bafta si tie, indiferent ce decizie iei!
adrianaady spune:
Buna fetele mele dragi!
Va salut pe toate in fuga azi, ca am fff multa treaba. Am trecut sa vad ce face proaspata noastra gravidutza Magdita
pe care o pup din tot sufletul meu si o felicit pt samburelul de 0.3 cm si ii doresc sa aiba 9 luni minunate