Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 95

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

Multumesc,elly pentru cuvintele frumoase care le rostesti. Inca nu m-am decis ce sa fac,dar in acelasi timp ma gandesc ca daca fac acum un copil, am timp apoi sa imi reglez deficitul hormonal prin anticonceptionale(ca astea se prescriu). Pe cand, daca mai stau cativa ani, s-ar putea sa dau in osteoporoza...ca n-am suficient estrogen(parca).De aia toti doctorii cu care am vorbit sunt de p#259;rere ca ar trebui sa ma grabesc. Oricum, mai stau pana dupa nunta...ca vreau sa dansez toata noaptea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa75 spune:

11 dye- multumesc de informatie,dar tot mai am o nelamurire cine prepara sperma daca e nevoie sa fac inseminarea dimineata, dr matei se afla la clinica ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Elly , bafta la laparo !!

13 +
www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

fetelor
am luat rezultatul de la spermograma lu' sotu' si nu e roza deloc...ologospermie moderata cu astenospermie severa
voi care stiti atate cazuri de infertilitate rezolvate de dr T ati mai auzit pe cineva sa ramana insarcinata cu asemenea diagnostic al spermogramei...
eu abia lunea urmatoare ajung la dr si pana atunci simt ca innebunesc ... nu stiu ce e de facut
va scriu mai jos exact ce scrie la rezultat
zile abstinenta 4 , aspect opalescent alb cenusiu, volum 3.1 ml (val.norm. 2-6), timp lichefiere 40 min, ph 8 (7,2-7.8),
nr spermatozoizi 31.2 mil/ml (40-240),
mobilitate : foarte mobili 10%, mobili 15%, lenti 10%, imobili 65%,
leucocite 2800/mm3 (< 1000)
morfologie 65% forme tipice, 10% piriformi, 15% amorfi, 5% microcefali, 5% megalocefali

va rog sa-mi dati un sfat e chiar atat de grav?

viitoare
http://tt.lilypie.com/lmFyp2.png

Mergi la inceput

casamihaela - eu am facut laparo in ianuarie si am ramas internata o noapte la spital pentru ca ma chema la operatie la ora 6:30 si mi-a fost teama ca nu ajung in timp util, mai ales ca atunci ninsese si se circula foarte greu pe autostrada, iar la rude nu am vrut sa apelez din cauza intrebarilor, stii tu la ce ma refer........ La internare te intreaba cate zile de concediu med vrei. Eu am cerut sa-mi dea concediu pana inclusiv ziua cand am scos firele in total 5 zile lucratoare. Interventia a durat aprox o ora, dar am stat la reanimare pana pe la 11, apoi pe sectie 2 ore apoi acasa.Despre simptome,eu nu am avut greata absolut deloc, balonare,un pic de ameteala,jena in gat dupa intubare , dar in doua zile eram ca noua.

Mergi la inceput

Tinuta 78- am patit si eu ca tine in prima luna de monitorizare, foliculul a aparut abia prin ziua 16 , am facut 7 ecografii in luna aia din z 10 pana in z22, cand in sfarsit se sparsese foliculul si aveam tot un ciclu de 30-31 de zile si atunci a venit menstruatia la 35 de zile, apoi luna urmatoare ovulatia s-a produs in ziua 14 a cm, deci se mai intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna fetelor!
Ely, bafta la operatie!

Adriana, ma bucur ca ai profitat de zilele frumoase. Eu singura fiind, nu pot spune ca am profitat. Dar sambata am fost la aniversarea unei prietene si ce-am mai dansat... ca nu mai dansasem de la revelion.

Naida, sa vezi ce nunta freumoasa o sa ai! Ce as mai repeta-o si eu pe a mea! Maine!

Happyela, am vazut ca multe fete au incercat naturiste pt soti, dar probabil afli tu mai multe de la topicurile dedicate acestei probleme.

Raisa, esti din Pitesti, ca mine! Nu ti-a recomandat diphe dupa laparoscopie?

Pup pe toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna seara iubitele mele,

Va scriu destul de tarziu, dar nu mai am rabdare pana maine sa va dau vestile : am un bebe de 5s si 6 zile, si e maricel deja : 0,30 cm, cu alte cuvinte 3 mm . Mi-au dat lacrimile cand l-am vazut, am fost emotionata tare, mi-a dat dr.T poza si am pupat-o. Saptamana viitoare merg din nou si speram sa vedem si activitatea cardiaca . Suntem super fericiti si incantati, inca nu ne vine sa credem aceasta minune, mai ales ca nu am niciun fel de simptom, ma simt absolut normal si natural . Am fost atat de ametita ca am uitat sa ii dau si cd-ul sa il am in format electronic, dar data viitoare sigur nu uita sotul, ca eu nu garantez .
Pup toate fetele si va urez sa traiti cat mai repede aceasta minune .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat 6+!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Magdita pe tine si pe minunea ta din burtica! Abia astept sa vad pozica cu punctuletul!

Elly, tin pumnii la laparo!!! Va fi floare la ureche! Sper ca va lucra si la ovare sa le faca sa ovuleze.

Hapyella, spermograma sotului tau e una buna cu exceptia leucocitelor alea. Matei nu i-a recomandat tratament? Mada are bebe la purtator cu o spermograma mult mai neroza ca a ta asa ca....

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Magdita.... Doamne ajuta, ma bucur mult
Elly... tinem pimnii sa vii cu rezultat bun
Feli... stai geana ca tu urmezi
Happyella... ceea ce este ingrijorator sunt leucocitele si implicit formele atipice, ar trebui sa faceti si alte analize gen chlamydia si o eco testiculara, dr Matei ar trebui sa va spuna mai multe cu ce este de facut, mergeti si stati de vorba cu ea.Orice ar fi se repara. fruntea sus ca se rezolva.

poopici la toate fetele , scuze ca nu dau nume dar ma lasa memoria rau

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput