Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (316)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Noi de Paste nu stiu ce vom cumpara pt Angelo, normal copiii se innoiesc cu haine.Asteptam pachet de la Sofia nasa lui Angelo, oricum ma astept la un pantalon si un tricou ca sa nu iasa din traditie Urgent trebuie sa cumparam geaca de primavara si incaltaminte!

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Maraki...stiu ca dupa 30 ani fata are nevoie de crema dar eu tot am amanat...
Cu vitamina C injectabil nu e la fel ca oral...am fost racita cobza si am luat vitamina C in vena...prima zi am luat doza dubla..adica 2 fiole, a doua zi am luat 1, a treia 1 si nu mi-a trebuit nici antibiotic nici nimic ca m-a pus pe perioare. Serios ca face minuni si te pui pe picioare. Dar nu stiu daca se mai fabrica, odata m-am gandit sa iau (anul trecut) si am aflat ca nu se mai fabrica..nici la Smurd nu am mai gasit unde deobicei gasesc orice fel de medicament in special injectabile.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Maraki..am pierdut povestea...cine e tipa aia atunci?
mai mie nu imi place pastele deloc..de asta si prefer sa nu stau acasa...plec la munte si gata.
Pe aici se umbla la stropit...se mai umbla nu e neparat mai ales decat romanii si-au dat seama ca e obicei unguresc nu mai prea umbla . dar la unguri e regula...merg din usa in usa copii sa stropeasca fetele. Noroc ca ei au pastele inaintea nostra cu o saptamana...unii nu se uita pe usa la nume si mai suna si la noi si ma intreaba daca au voie la stropit ...la una i-am spus odata ca il las sa ma stropeasca dar ii dau nefiert din frigider
Era fain si nu era fain...cand eram copila se umbla mult la stropit dar erai plina seara de toate mirosurile de spray in cap sau in cel mai fericit caz de un parfum mai de doamne ajuta. Dar in felul asta vedeai daca te plac sau nu baietii...daca aveai multi udatori inseamna ca te placeau multi dintre cunoscuti .
Iar pentru adulti...stropitul asta e motiv de a merge in vizita (barbatii) sa ude sotiile altora si sa mai bea ceva...bea aici, bea dincolo si dincolo si ajunge "tzutz" acasa . Numai barbatii merg la stropit singuri..femeile stau acasa si asteapta "udatori".

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Cristina
Bianca, ce spui tu acolo suna horror, mai bine o duc pe picioare (raceala) decat sa-mi bag ceva in vena. Sunt tare fricoasa cand vine vorba de luat sange, facut injectii i.v....la noi este si vremea de asa natura, mie mi-e tot timpul frig, mai ales in rahatul asta de birou in care m-am mutat din toamna unde stau cu spatele chiar in usa si pe sub usa bate crivatul, la serviciu vin cu masina dar cand a fost super frig tot s-a simtit ca fac 6 minute pan ala birou si nu se incalzea in masina bine ca eram ajunsa. Daca vine caldura poate o sa il aduc pe Razvanici pe jos (daca o sa fie si dispus sa vina dimineata 2,5 km pe jos, ca mai nou cand iesim din scara o ia ata spre parcare si incepe "Hai mami, urca,urca,dechide masina mia, Ieta mia" de ma umfla rasul cand il aud. Si in we cand mai iesim la plimbare pe jos se jeluieste o tura pe langa masina.......mare domn s-a facut!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3 NOUTATI

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui T_Ioana
Daca vine caldura poate o sa il aduc pe Razvanici pe jos (daca o sa fie si dispus sa vina dimineata 2,5 km pe jos, ca mai nou cand iesim din scara o ia ata spre parcare si incepe "Hai mami, urca,urca,dechide masina mia, Ieta mia" de ma umfla rasul cand il aud. Si in we cand mai iesim la plimbare pe jos se jeluieste o tura pe langa masina.......mare domn s-a facut!

Eventual daca il duci cu bicicleta ca e mult sa umble atata pe jos . Normal ca s-a facut domn cand vede ce bine e cu masina.
Si Dani mai cere cu masina dimineata si gradinita noastra e la 300 m.
Mai ales ca eu cand il duceam il duceam cu masina si de acolo mergeam la servici.
Hai mai ca nu e horror cu injectiile...te obisnuiesti...vitamina asta C face minuni asculta-ma...si eu am fost asa ca tine cu frica de injectii in vena..si intr-un an atatea analize mi-am facut, si atata mi-a luat sange ca m-am obiosnut cu intepatul in vena. Bine ca nu il prefer dar oricum nu mai sunt atat de vehementa ca inainte .

Mergi la inceput

Nelu m-a sunat acum ca azi nu mergem nicaieri ca trebuie sa ramana la servici ca are ceva sedinta. Of...ma plictisesc in casa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu acum imi beau. sunt moarta de somn...la 5 eram fresh...si am adormit catre 7 dimineata.
L-aM DUS PE COPIL LA GRADI, MAI MULT DORMIND la volan si cu viteza ca eram in intarziere.
Mi-am scos si analizele...incet incet ma apropiu de limita de jos cu anemia. poate luna viitoare sa fiou chiar pe limita. unele au crescut, altele au scazut...sa vedem ce zice dr. maine...ce trebuie sa mai bag in mine si ce sa scot. Ciocolata cu siguranta.

Voi ati fost si ati scris la greu. ce-mi place ca am ce citi. Imediat ma bag si la odiseee, acolo se scrie cap. pe zi. Imi ia 30 min. sa citesc tot si pe urma cu mesajul deschis in alt tab raspund fetelor. altfel nu reusesc sa le nominalizez pe toate.

Irina ma bucur ca ai mai dat un semn si pe la noi. tare simpatica e sabina...scoate din ea...e maestra deja.
Imi pare rau ca si tu vei fi in somaj ca si celelalte fete...urata situatie este in tara.
Ioana nu i-a fost rau lui razvan dupa plastilina? bine ca nu si-a bagat-o si el pe undeva, ca si marco in nas.
si marco imi raspunde inapoi, cred ca e varsta. cateodata ne distram de el, asa pe la spate sa nu ne vada...ne distreaza raspunsurile lui.
Bianca lasa naibii tigarile, s-au scumpit si se mai scumpesc. am ramas muta cand am vazut un pachet de marlboro la 7 lei. pai al meu cheltuia peste 2 mil./luna pe tigari. Plus sanatatea lui, mirosul hainelor, in casa....asa e boierie.
Sora-mea n-are deloc ambitie, s-au lasat amandoi si iar s-au apucat, dar de bani se plange... pai la ce pret au acolo tigarile, au pune deoparte bani frumosi daca le-ar lasa....aviz maraki...sa nu dai cu rosii, ca la ce pret au...deschid rapid frigiderul.
Cristina si noi avem aceeasi dilema...la Craciun am zis ca fara masinute. dar ce sa-i luam? Primeste trotineta de la cumnata, bicilceta are si nu umbla cu ea. de role e prea mic...cred ca tot jucarii/dvd-uri, ceva jocuri educative si carti ii vom cumpara.
sunt curioasa ce gasim weekendul asta la unguri.
Maraki imi amintesc de romanca aceea. I-ai zis tu de forum, sau asa s-a nimerit?
Ioana si marco e puturos...numai cu masina ar umbla. dar il prostim si a inceput sa mearga iar destul de mult pe jos. de fapt fuge, el nu poate sa mearga linistit pe langa noi.

La noi a plouat de aseara...acum e urat, nu ploua...dar nu mai este soarele de ieri.
Trebuie sa-i iau piticului adidasi. sper sa gasesc ceva misto la melania la Alesd...cand mergem spre Cluj. In magazine au preturi duble sau chiar mai mult acesti papuci.

Am, cumparat pamant pt. flori. merg sa-l schimb...nu am tragere de inima, dar trebuie.

_
Gio23+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

giova si mie imi place ca ai scris un roman si am avut ce citi Cand m.am intalnit cu Soli, mi.a spus ca venise cu fetita la Munchen pt operatie, este din Bucuresti si atunci am sfatuit-o sa intre pe forum la umanitare Faza tare este ca era forumista cu state vechi, era la umanitare de multa vreme, oricum m.a impresionat poza cu fetita pe patul de spital, eu o stiu cum statea in carutul de cumparaturi si vorbea mult ca faceam diferenta intre cate stie sa spuna si mutulica al meu Fetita nu putea sa mearga pe jos, obosea repede din cauza inimii,erau cu vreo 2 zile inainte de internare.
Ioana chiar imi pare rau cu somajul tau...nasol, am mai scris si prima data cand ne.ai zis
Irinatunza super tare si faza de faza cu cadoul!!! Nasol si la voi cu somajul
Ioana chiar, nu este toxica plastilina? nu s-a simtit Razvan rau dupa ea? Normal ca-i place in masina, macar de ei putem spune ca "s-au nascut in masina " apropos de vb aia: "ce ,te-ai nascut in masina?" atunci cand ti.e lene sa mergi pe jos...

Bianca, unde vroiai draga sa pleci? As iesi si eu dar facem economie ca abea vineri iau banii Atunci vom merge la Deichmann sa cumparam incaltaminte pt Angelo.Pe mine ma las deoparte, mama si cate imi trebuieeeesc Vreau pardesiu,pantofi, niste bluze.....vise nene.....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Giova, mergeti la unguri saptamana asta? Ce fain de voi ca una doua treceti granita ca e aproape.
Doamne ce naspha e sa fi singur acasa..pana acum nu am simtit asta ca era ba Nelu, ba aveam de invatat si trecea ziua dar azi..parca ma apasa linistea asta pe creier. Si as lucra ceva dar ce? .
Mi-ar placea sa tin conta la o firma sa mai am activitate dar daca nu esti economist si mai nou expert contabil nu prea mai poti tine acasa. Si fara experienta ...cam greu gasesti. Mi-ar placea asa pentru mine sa nu uit ce lucram inainte ca tare mai imi place sa bag acte, sa fac note contabile, receptii, salarii, declaratii.

Mergi la inceput

Mai Maraki...acuma ma iau de tine ..ce ciudat ca mesajele mele le citesti tot aiurea si la altele le vezi si punctul de sfarsit .
Am zis ca vreau sa merg pe la hipermarketuri sa vad daca gasesc sevalet pt Sandra ca ii place sa deseneze si isi doreste de paste asa cadou..oricum nu ma plictisesc acasa. Si singura nu imi place sa merg + ca nu am masina ca e la Nelu.
Aha deci tipa aia e la operatie acolo..am inteles. Mai eu nu citesc pe altundeva ca sincer nu ma intereseaza . Mi-a pasat si m-am bagat in multe discutii pe celalalt forum si am luat sut in fund din cauza la o idioata tot din Germania si de atunci...ma intereseaza doar ce fac cunostiintele mele virtuale (in cazul de fata persoanele de la subiectul asta) si in rest...nu ma intereseaza. Si sincer nu am nervi de citit alte prostii .

Mergi la inceput