Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (316)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Nu v-am spus..sora-mea maine merge cu nepotul meu (finul meu cel mare)la testul de auz ca a observat ca nu aude intotdeuna cand il striga...odata i-a vrobit langa el si nu a auzit copil..e tare speriata... nepotul meu si a vorbit greu, acum are 6 ani dar pot spune ca Dani vorbeste mai corect ca el. De la 4 ani si ceva umbla cu el la logoped si dupa logoped a inceput sa isi dea drumul la vorba cat de cat...of of.
Ea l-a mai suspectat mai demult ca nu aude dar a tot testat prin casa si a observat ca daca vorbeste in soapta aude si atunci a spus ca nu e problema. Sunt tare curioasa maine ce ii iese...sper sa iasa bine testul si sa fi fost o intamplare ca nu a auzit

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

pai uite ca e greseala medicilor cu nepotul tau! trebuia sa faca investigatia asta de multa vreme, asa cum a facut si Angelo la indicatia medicului.Ba sa stii ca am citit tot ce ai scris, de multe ori nu fac legatura si ma grabesc sa scriu repede....auzi draga? mai cunosti vreo idioata in germania?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Da draga cunosc pe una in Germania...pe una Christa de pe forumul celalalat...e romanca da-o incolo dar casatorita cu un neamt(sasoaica mai bine zis) . Si e super, super...intelegineta...pe toate le stie zici ca ea a inventat lumea si copiii . ea avea copil mai mic cu vreo 4-5 luni ca Dani si se baga in discutii la copii peste 2-3 ani sau 1 an chiar din "vasta ei" experienta de viata pe care nu o avea. La toate subiectele era prezenta, "stia" absolut orice si in orice domeniu, iti baga citate peste citate de pe net..si in romaneste si in germana. Si avea asa o pica pe mine..unde scriam eu hop si ea sa ma contrazica. Asa ca iti dai seama cam ce persoana era...habar nu am daca mai e acum pe acolo ca nu ma mai uit ca numai ma enervez

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

hai ca nu te-ai prins!!!!!!!!

fii-miu inca doarme, e pe ora veche si cred ca iar s.a trezit dimi devreme sa se uite la cars....cam asa se intampla, doarme mai mult daca se scoala dimi aiurea....ieri la 5.30 se uita la cars, a stat pana la sfarsit si s.a culcat la loc.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maraki
auzi draga? mai cunosti vreo idioata in germania?

Hai mai ca tu nu esti idioata ..."idiotii" sunt aia cu idei multe

Mergi la inceput

Giova lasa draga florile si hai si schimba capitolul ca uite cat am "muncit" azi . Sa nu uiti sa le pui si solutie dinaia cu vitamine la flori...eu asa fac.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Biancas

Citat:
citat din mesajul lui maraki
auzi draga? mai cunosti vreo idioata in germania?

Hai mai ca tu nu esti idioata ..."idiotii" sunt aia cu idei multe

iti dai seama ca am glumit dat tu asa ai scris: o idioata tot din germania

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

un subiect tampit jos la arte: cea mai trista melodie Le-am dat eu tristete de tristete daca tot au cerut-o

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Ioi....
Ma refeream din Germania...ca de acolo esti tu nu si idioata intelegi tu ....

Mergi la inceput

giova e la zmeurici sa-si termine cafeaua Florile mai tarziu....

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput