Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (316)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Si la noi e jale cu locurile de munca, nu am mai vazut post de contabil prin ziar de nu stiu cand . Agenti comerciali mai sunt si muncitori...
Intr-un timp ma batea gandul sa incerc la agent comercial farmaceutic(acum vreo 4-5 ani)...pe vremea aia se castiga bine, masina de serviciu, telefon mobil...etc. Dar trebuie sa ai medicina .
Sora-mea ma tot sacaie la cap ca mi-a trebuit sa fac facultate sa fiu econimista...ca daca faceam un post liceal de 3 ani acum eram demult asistenta si lucram si castigam bine . Mda...ea castiga mai bine decat mine si daca ma voi angakja eu economista...ca nu sunt salarii mari in meseria asta...adica bine depinde unde lucrezi dar rar se ajunge si in cel mai fericit caz la 2500 lei ..in banca sau o firma tare (din cate am auzit si trebuie sa ai vechime )

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Mai ce plictiseala...trebuie sa ma apuc de poate trece mai usor timpul... chiar am vazut la TV cat va costa un pachet de tigari...ce bine ca m-am lasat...va dati seama ce economie fac eu? 300 lei pe luna ..tre sa ii cer la Nelu banii astia sa imi cumpar numai pantofi de ei ca haine...nu prea gasesc ce imi place mie...ca astia fac haine numai pana la numarul 46 de mlte ori .
Silvia..pe unde esti? Hai zi-mi daca sarmalele mele cu orez si ciuperci ar fi ok pt ziua de legume...mai calesc o ceapa doua in putin ulei si le fierb cu varza proaspata si le mananc cu putina lamaie (asa am vazut in revista).

Fetelor stiti ca m-am laudat eu ca nu folsoesc crema de fata ca fata mea nu are nevoie? Nu e prima oara cand patesc ca spun ceva aici si se intoarce foaia . Ei de atunci am observat ca mi se usuca fata si sincer mi-e lene seara sa ma dau cu crema. Mi-am cumparat crema L`oreal happy derma dar nu m-a ajutat cu nimic (cred ca e pentru persoane de 20 ani ca astea de la L`oreal sunt pe varste) si apoi mi-am cumparat garnieir de noapte..asta e buna si cand ma dau seara a doua zi nu imi e uscata fata dar problema e ca uit .
Si intrebarea mea e..de naiba mi se usuca fata? Ieri cand invatam la Sandra in camera ma uitam in oglinda ei de la Mos Craciun si am vazut ca parca mi se exfoliaza pielea de pe fata asa uscata imi e . Cred ca trebuie sa aplic creme grase sau sa mai imi pun o masca (mi-am mai pus si ma tinea cateva zile ca iar se usca fata).
ce ziceti?

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Wow! tineti minte ca v-am spus in preajma Craciunului ca m-am intalnit cu o romanca la magazine? Venise cu fetita pt operatie...uite ca a scris pe forum Stiti ca din vorba in vorba, am inteles ca frecventam acelasi forum

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134694&whichpage=1

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Bianca mama, orice tip de ten, are nevoie de crema!!!

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Salutare si de la noi.
Ioana, sanatate multa, chiar ca ai fost bolnava in iarna asta. Sanatate multa si sa treaca toate durerile. Sper sa nu se molipseasca si Razvan.
Raluca, la voi se mai gaseste heparina prn farmacii? EDra buna, diluata cu ser, ca sa nu se infunde (desi la copii asa de mici, nu este cazul sa se infunde). Cred ca cel mai important este sa nu se sparga. Doamne ajuta si multa sanatate.
Deci Maraki, te asteapta zile grele, treci la germana intensiva din toamna, sa te vad ce-o sa te mai plangi pe aici. Cerd ca problema cu socrosenii tai va deveni minora pe langa limba germana .
Bianca, la cine te referi draga, mai exact, cu limba? Ca nu-mi da prin minte la ora asta.
Aici este soare si cald, dar stam si azi in casa, viroza asta inca se mai simte bine cu al meu copil. De fapt, mai are doar niste muci lipiti bine, abia ii trag cu BB. Sa va spun ce-am patit ieri: l-am facut cu BB si a iesit o gramada de sange cu mucozitati . Nu stiu ce sa cred, nu s-a mai intamplat asa ceva, care o fi cauza? Nici n-am intrebat vreun medic.
Si mai am o problema: nu stiu ce anume sa-i cumpar lui Razvan de Pasti... poate veniti si voi cu ceva idei. Fara masinute, please. Ma gandeam la o masuta din aceea creativa, cu 2 scaunele, cu suport de creioane... pe reclamamascata am vazut-o, si nu-i asa de scumpa... Astept pareri si idei, merci.
Mai revin, acum vrea Razvan dvd cu "Boaca" (broasca) - este un dvd interactiv (Animale in natura, parca se cheama), l-am filmat ieri cum butona la maus, pentru prima data, doamne ce mi-a placut de el, ce frumos astepta fiecare animalut...

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
www.dropshots.com/asteryaro2

Mergi la inceput

Maraki...eu stiu ca orice tip de ten are nevoie de crema dar eu nu ma dadeam cu crema deloc si aveam fata fina, fara cosuri, curata..etc.
No...acuma iti faci prietene noi.

Astery, nu te speria...probabil ai atins un vas de sange si s-a spart. Si noi am patit. Nu se intampla nimic.. persoana aia ti-o spun pe mess nu aici ca iar facem valuri daca nu .
Ioana chiar asa cu raceala...fa-ti o imunizare ceva si tu...baga niste vitamna C...mai demult se gasea injectabil...nu stiu daca mai este ca am inteles ca s-a scos. Intereseaza-te.

Mergi la inceput

Astery, bonjour iti spune ceva?

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

dar pe cale bucala ce are draga vit C ? repede la intepat.....da-te cu crema ca vei vedea mai tarziu.....

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Astery...chiar am vazut la real o masuta..scrie ca e 2 in 1...pe o parte poate sa coloreze copilul, pe cealalta se poate juca cu nisip...Cred ca voua v-ar merge asa ceva ca aveti unde sa o scoateti afara..la socrul tau sa se joace cu nisip. La masa dinasta te refereai?
Masa lui Dani e tare faina..e masa si tabla de scris..sunt foarte multumita de ea..are si scaunel si cand vrea coloreaza la masa, cand nu o ridica si deseneaza la tabla.
Eu de paste deocamdata stau slabut...ca niciodata ..Dani are o pijama cu Thomas si Sandra un pulover fain. Atat deocamdata. ca niciodata ..si asta din lipsa de timp si poate si ma gandesc ca trebuie sa fac economie ca eu ciu-ciu salar pana...

Mergi la inceput

ce prietene draga,Soli nu sta la Munchen.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput