Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (316)
Raspunsuri - Pagina 17
irinatunza spune:
Giova,am vazut si pozele cu voi. Tu arati fericita si frumoasa, iar Marco e un cuceritor cu freza aia.
irinatunza spune:
Bianca, tare mult ii place lui Dani in patut cu amicii sai. Nu cade din pat, in timpul somnului ?
irinatunza spune:
Bianca, nici eu n-am intrat inca in somaj, inca sunt in medical. Pai am inteles ca se calculeaza cam asa: 75% din minimul pe economie plus un procent (si procentul asta difera in functie de nr de ani lucrati) din media veniturilor brute pe ultimele 12 luni.
irinatunza spune:
Bianca, Silvia , bafta cu dieta. Bianca, nu renunta, o sa vezi ca te obisnuiesti. Imagineaza-te doar supla asa cum iti doresti si sa vezi ce motivatie vei avea atunci. Si bea multa apa; cind ti-e foame, baga apa. Eu asa fac. Si pune lamiie in apa, doar lamiie fara zahar; accelereaza arderea caloriilor. Si bea macar aia doi litri pe zi.
irinatunza spune:
Maraki, l-am vazut si pe frumosul tau in paradisul jucariilor. In masina aia rosie sta foarte mindru.
Brindusa, felicitari pentru baietel!
Ma duc si eu la somn ca miine dimineata mindra mea se trezeste pe la 7, asa ca de obicei.
Noapte buna!
Biancas spune:
Irina...da stiu ca asa se calculeaza somajul..mi-a zis tipul de acolo ca e ceva indice la cel 75 % din salar care e 450 lei.
Stiam ca lamaia e buna in apa, mai imi pun.
Dani nu cade din pat pt ca are o placa de lemn imbracata intr-o patura si care nu il lasa sa cada. In prima poza se vede. Salteaua e la nivelul lemnului si mi-ar fi fost frica sa nu cada. Dar asa am gasit solutia cu lemnul ala (e o placa de lemn) si sigur nu cade.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Irina, si Dani tot pe la 7 e sus..s acum ca s-a schimbat ceasul ...azi dimineata s-a trezit la 6.30, l-a adus Nelu in pat cu noi (dar nu stiu cand
) si cand m-am trezit era fix 8 si ei dormeau asa bine
..asa ca gradi doar de maine.
Noapte buna.
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
T_Ioana spune:
Buna dimineata de la Bistrita!
La noi se incalzeste incet-incet! Doamne ajuta, ca m-am saturat ca de frig si ploaie, abia astept caldura.
Eu sunt varza, ma doare gatul de mor si am o stare de kko, cred ca am si febra.....Asta-mi lpsea acum, sa racesc, ca n-am mai fost racita din 18 martie, am si stat 3 zile in medical ca mi-a fost rau de tot. Nu stiu ce e cu imunitatea mea ca vad ca racesc mai des ca Razvan, cred ca in iarna asta am depasit recordul, am tras vreo 7 raceli.....
Am fost si eu ieri la AJOFM sa vad ce imi trebuie la dosarul pentru somaj si am fost foarte "placut" surprinsa sa aflu ca desi lucrez din iunie 2003 CIC-ul nu se considera vechime in munca la stabilirea somajului (doar la astabilirea pensiei) asa incat ma incadrez in prima grupa, cu 6 luni ajutor de somaj (plus cele 3 luni acordate conform OUG 28/2009), total 9 luni. Sigur, nu-mi doresc sa stau in somaj, imi caut job in disperare dar la cum se prezinta situatia slabe sanse.
Razvan s-a facut un prapadit si obraznicut nevoie mare. Cum nu-i convine ceva cum incepe "TAci mami!"/"Taci tati!" sua "Gura mami/tati!". Uneori mai zice "Gura, liniste, doare capu!".........va dati seama ca asta aude zilnic la gradi! Educatoarele astea sunt duse rau, nu se gandesc ca astia mici vin acasa si repeta tot ce adu...imi imaginez ce atmosfera "linistita" si "placuta" este la gradi.....
A, si acum vreo 3 saptamani a mancat un ghiocel facut din plastilina (era lasat pe o planseta si probabil i s-a parut interesant) si acum de cate ori il intreb cand merg sa-l iau de la camin "Ce ai mancat azi?" zice "Ghioceiu.....pastelina!"
.
Ma duc la o alta sedinta productiva.....mama lor de sedinte, ca o veste buna n-am auzit de 2 luni, numai de disponibilizari si lipsa de bani se vorbeste!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">
3 NOUTATI
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
Biancas spune:
Neata buna furnicutelor care munciti si leneselor care nu scrieti
.
Eu acum am facut ochi si imi beau
...ce boierie pe capul meu. Nelu l-a dus azi dimineata la Dani, m-am trezit i-am dat pusi, am iesit sa vad Sandra cum s-a imbracat pentru scoala si la somn inapoi daca tot am terminat cu examenul si nu mai am invatat
.
Astept sa vina Nelu acasa sa iesim prin supermarketuri sa caut sevalet pentru Sandra si sa cumpar o rama mare pt puzzle(500X700), vrea Sandra sa se apuce sa faca un puzzle din 1000 piese si sa fie cumparata rama sa poata pune piesele pe cartonul ala de la rama. Am gasit pe dulap cand am facut curatenie un puzzle super fain (e cam greu ca are multa apa...deci piese identice) dar vrea sa incerce.
Asa ca azi am preocupare....
Bianca
Biancas spune:
Ioana ma bucur ca ai scris. Stiam ca CIC nu se calculeaza pt somaj ca eu am stat in dubii daca imi ajung lunile lucrate (trebuie sa fie 12 luni in 24 luni) si cum aveam si CIC se mergea inainte unde am lucrat dar nu e cazul ca imi ajunge. Pe undeva e normal sa nu se calculeze pentru ca nu ai cotizat nimic la ei..la somaj,statul parca iti cotizeaza automat la pensie si la santatate in caz ca patesti ceva. Hai sa iti dau un sfat...fa-ti somajul...si apoi cauta-ti de lucru pentru daca sa spunem peste 2-3 luni de cand ai somaj iti gasesti de lucru pe toata perioada pentru care ar fi trebuit sa primesti somaj (9 luni in cazul tau) vei primi 30 % din somaj care e o suma peste 100 lei oricum
. Stiai?
. Eu cred ca voi beneficia de 1 an somaj...pt ca sunt "batrana" rau in camnpul muncii...lucrez de la 19 ani minus 2 CIC-uri de cate 2 ani ...nu stiu..sper sa primesc 1 an .
Si Dani ma mai cearta cand il cert si ridic glasul: "nu striga mami"..din pacate asta e atuu-l meu prost ...sa strig cand face vreo prostie 
Bianca