Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (316)
Raspunsuri - Pagina 16
Biancas spune:
Da Maraki...fructe...mai mananc cate o banana, mar dar nu prea ma agit ca eu nu prea manancam de dimineata nici inainte. Acm cum sunt acasa pe la ora 13 mananc deja amiaza de asta rezist sa mananc un mar sau o banana dimineata.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Uita-ti ce mi-a desenat azi micul meu "pictor" singur singurel:
http://www.dropshots.com/biancas2#date/2009-03-30/22:28:47
Asa doarme el...cu toata gasca dupa el:
http://www.dropshots.com/biancas2#date/2009-03-30/22:27:23
Cand se trezeste noaptea sau dimineata si vrea la noi in pat, ii ia pe toti patru dupa el (Winnie, Tiger, Piglet si Magarusu`) + isi ia perna si doar asa se deplaseaza
. Perna lui e foarte subtire...mai mult forma de perna are nu vreau sa ii deformez coloana daca se poate si altfel
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:
si eu tot asa fac spanacul, doar ca nu pun multa faina, o lingura ajunge...nu-mi place sa se simta.
Si eu am facut cu blenderul spanacul, dar tot mai bun iese tocat pe doc cu cutitul.
Cand il pun la fiert il las doar sa dea 2-3 clocote, caci imi place sa fie verde, nu sa-si schimbe culoarea. la fel si salata. azi am dat x cu ea si e cam maronie...nu e prea aspectuoasa ciorba asa....parca e facuta de soacra
.
Bianca, maraki lasa ca fac maine poze la carte si le pun in drop. acum nu am chef.
revin.....
_
Gio
23+ si Marco(06.01.2006)
poze
ralirali spune:
Salutare,
Abia am citit, sorry ca nu am timp sa prea raspund.
Noi suntem din ce in ce mai bine, Tia e inca pe tratament cel putin saptamana asta. Doamne ajuta sa tina branula.
Bianca, merci mult, am rezolvat, maine vine la Mures si cred ca se interneaza.
Pup gasca
Biancas spune:
Ralu, ma bucur pt Tia si ca ati rezolvat cu soacra ta. E bine daca o si interneaza, inseamna ca sunt locuri libere.
Bianca
Biancas spune:
Giova, ,,si tu ai ce ai cu soacra-ta?
salata mea nu se face maro si nu pot sa zic ca nu o firb...ramane verde...poate este si un secret la ea...sa nu o bagi cand clocoteste apa ![]()
Uneori pun salata la fiert...o dau intr-un clocot dupa care arunc apa aia si pun alta ca salata e putin amara.
Bianca
Giova spune:
Bianca papanasii ii fac in pesmet. Fripti nu stiu cum se fac, dar cand mi-e pofta mananc la mall.
Salata, spanacul sunt asa de fragede...de ce sa le fierb mult? arunc si toate vitaminele....
Si le pun doar cand apa e in clocot, nu mai repede.
Ralu ma bucur ca Tia e mai bine, refacere rapida va dorim
.
merg si eu la pat, pe maine.
_
Gio
23+ si Marco(06.01.2006)
poze
irinatunza spune:
Salutare!
Am fost azi la pediatra cu niste trebi si i-am dus "o atentie" . Cind sa iesim insa din cabinet , se apuca mindra mea sa strige:"Mami, vezi ca ai uitat cadoul! Hai mami sa luam cadoul inapoi!" Ridea lumea in sala de asteptare, numai eu nu. Acu mi se pare tare amuzant si rid singura cind mi-aduc aminte cum striga si cum sa zbatea sa intre inapoi in cabinet dupa cadou.
Bianca si Ioana_T, imi pare rau ca si voi ati intrat in rindul somerilor. Si eu tot pe-acolo sunt. Asta e, noi sa fim sanatoase ca le rezolvam pe toate.
Biancas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irinatunza Salutare! Am fost azi la pediatra cu niste trebi si i-am dus "o atentie" . Cind sa iesim insa din cabinet , se apuca mindra mea sa strige:"Mami, vezi ca ai uitat cadoul! Hai mami sa luam cadoul inapoi!" Ridea lumea in sala de asteptare, numai eu nu. Acu mi se pare tare amuzant si rid singura cind mi-aduc aminte cum striga si cum sa zbatea sa intre inapoi in cabinet dupa cadou. |
Haha ce simpatica e Sabina
si cu spirit de observatie
. Doctorita a auzit-o cum striga ? Cred ca doctorita mea mananca la ciocolata...si bea la cafea
....vesnic e plic de cioco si cafea pe acolo cand mergem. Si asistenta la fel ca nu poti sa ii duci la una si la cealalta nu. Ultima oara cand am fost cu sternul lui Dani le-am dus (si la doctorita si la asistenta) cate un buchet de lalele. Deobicei nu duc decat rar...tot asa cafea sau cioco sau ambele..depinde ce am nevoie dar rar am spus.Bianca
Biancas spune:
Irina, de abia luna viitoare imi depun actele pentru somaj ca pana seface statul de plata dureaza... Tu ai intrat deja? Cat iei somaj?
Chiar trebuie sa merg la ITM sa imi scot cartea de munca..ioi ce urasc institutia asta
.
Bianca