Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (316)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca hai ca-ti raspund eu cu muntele Mic, caci cine stie cand intra Angi.
E in apropoere de Timisoara, de la caransebes in sus. e o statiune faina cu partii misto si cabane. eu nu am fost, doar am auzit...acolo i-a dus si pe cei care au facut cursuri de ski de la gradi.

I-am luat azi lui Marco o carte pt. gr. mica cu act. in gradinita, de fapt sunt fise pt. matematica, cunoasterea mediului, counicare, ed. sanitara, doar la 4,5 lei.
Azi a pictat el un urs. dar de maine il bag la fisele de matematica.

_
Gio23+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Silvia, ai dreptate in tot ce spui, ti-am spus din start ca fac parte din categoria oamenilor care vor dar nu au curaj, nu au vointa. Crezi ca nu as vrea sa am 50-60 kg? Oho si inca cum...dar nu imi place sa fac sacrificii . Mama ei de viata, stau si imi ploua in gura in timp ce familia mea mananca langa mine. Stiu ca unii ar spune ca mancarea nu e totul..nu e adevarat dar...te face sa te gandesti la ea, cel putin eu ma gandesc. Operatia se face laparoscopic dupa cate am inteles si nu raman cicatrici prea mari. Oricum la medicul ala nu ma mai opera ca a plecat pt un an in alta tara. Oricum parca nu m-as fi lasat pe mana lui ca era no-name. Sa vedem in continuare cum decurg zilele..deocamdata azi am calcat stramb . Mai spune-mi si tu ce mananci poate ma inspir.
Giova mersi de info cu muntele ,l-am intreba si Nelu unde e si nu stia...el care stie bine georgrafie. Pofta buna la papanasi. De care faci? Prajiti sau in pesmet? Mama mea ii facea intotdeuna in pesmet..ca si gombotul cu prune. Pune reteta daca o ai la dinaia prajiti ca eu nu o stiu..eu am cumparat cutie de la Dr Otker si asa am facut..cu gem de fructe de padure si smanatana cu zahar deasupra
Maraki eu fac ciorba de salata asa: pun salata la fiert taiata marunt, dupa vreo 20 min prajesc niste slanina si o bag acolo, arunc unsoarea aia si fac o omleta din 3-4 oua care o intorc cu cutitul (o las sa fie tare) dupa care la sfarsit o tai patratele si o pun in ciorba sa mai fiarba putin. Dupa vreo 10 minune curat o cciulie de usturoi o zdrobesc, mai dau un clocot si stang focul. Apoi iau 2 galbenusuri de ou, putina smantana si lapte si fac o dresatura pe care o pun in ciorba. Acresc cu otet si pun doar sare in ciorba fara vegeta ca ii schimba gustul si e pacat. Fac o mamaliga cu branza si smantana langa (asta Nelu mi-a dat ideea ca in famila mea nu mancam asa) si in felul asta mancam amandoua felurile odata... In ciorba mai punem smantana cand mancam.
No merg sa imi iau un mar ca mi s-a facut foame

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Silvie foarte frumos ai scris Ai un taleeent Poate ma apuc si eu de dieta de sapt. viitoare
Giova pune poze cu fisele de mate pt gradi pls. sant curioasa sa le vad.
Bee felicitari pt baietel si sarcina usoara in continuare
Canda sa stii ca s.ar putea sa aveti fetita bb2 Mie mi.a fost tare rau cu Roxana, bine ca nu pun la socoteala sarcina cu Angelo ca acolo a fost si mai greu Ai dreptate cu germana, asa o sa invat si eu pe langa Angelo ca si cumnata mea pt ca nu avea contacte cu nemtii, habar nu avea germana dupa 9 ani de stat aici, acum daca auzi ce bine vorbeste si asta datorita fetitei ei
Bianca stiu la ce te referi

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Toate 3 retete mi se par bune Bianca, a ta este cum stiam si eu sa fac, mi.ai amintit
Am vazut odata la tv intr.o emisiune culinara, ca usturoiul calit provoaca arsuri Voi stiti prin ce am trecut si ca abea am scapat de arsuri de cateva luni( slava Domnului ca nu a fost nevoie sa mai iau pliculetele alea ) de cand am aflat chestia cu usturoiul calit, nu mai fac asa ceva Era un bucatar care a spus asta.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Mai mie nu mi-a fost rau nici la Sandra nici la Dani si au fost diferiti . Atata ca la Sandra aveam un acid la sfarsitul sarcinii de imi venea sa ma urc pe pereti..dupa ce mancam beam lapte sa imi treaca. Dupa un timp nu a mai trecut nici cu lapte..trecea c inghetata. Apoi nu a mai trecut cu nimic..si cartofii pai imi faceau acid.
Giova, apropo de fise...am facut curatenie la Sandra in dulap..doamne de cate carti am dat si stiu ca mai are si dulap la ea in camera, le-am pastrat pt bb 2...atunci nu il aveam cand le-am pus "bine" Si sunt multe carti de colorat, carti cu litere, cifre, jocuri cu litere si cifre magnetice. Chiar i-am scos o carte de colorat cu mos craciun ca a vazut-o si i-a trebuit. Sandra a avut foarte multe si a apucat sa le faca pe toate. Cred ca ma apuc si eu sa scot din arhiva sa vad ce e acolo sus pe dulap.
Maraki gandeste-te bine cu regimul, ambitie daca ai vei reusi. Eu stau cam prost la capitolul asta

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Bianca pai marul nu iti tine de foame Mananca si tu banane ca sant satioase, mango si pere din compot pepene galben...
Silvie, tu ce fructe mananci la ziua respectiva?

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Uite ca mi-am amintit de primul meu mesaj pe DC Stiti cine a fost prima persoana pe forum care mi.a raspuns? Catalina Pacat ca nu mai intra la noi, tare saritoare era cand se punea vreo intrebare, nu omitea pe nimeni in mesajele ei

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Usturoi calit eu fac la spacnac...spancul il dau prin masina de carne (dinaia veche) ca iese mai bun decat prin blender sau alte masinarii. Pun ceva ulei pe fundul unei cratite, pun 2-3 linguri de faina sa se caleasca (cu cat pui mai multa faina cu atat spanacul va iesi mai mult pt ca trebuie sa pui lapte sa il subtiezi) cand e calita fana pun usturoiul (o caciulie) amestec repede...pun spanacul (cam 400 g pun eu fiert cred ca e cam 900 g proaspat ) dupa care pun lapte pana se face asa cum vreau eu (in jur de 1 l). Tot asa pun doar sare..fara alte condimente. Si il mancam cu ochiuri deobicei sau snitele... Noua ne place. (Silvia..ce zici la ziua de legume ar merge spanacul asta?) Dani vrea spanac ca Popeysi ma gandeam ca poate as putea manca si eu.
Sunt mancaruri la care nu folosesc deloc vegeta ca le stric gustul. Nici in sarmale, chiftele nu un decat sare si piepr.

Mergi la inceput

Maraki..bananele nu imi prea plac...mananc ca sa mananc..nici cu merele nu am fost prietena dar acum am luat dinastea verzi si sunt chiar bune. Eu sunt tare..pretentioasa la mancare (nu se vede nu?) nu mananc orice...si fructele nu imi plac de nici o culoare .
Am tinut pe vremuri o cura cu mere..doamne ca le-am urat...si acum trebuie sa arate tare bine si sa fie bune ca sa le mananc. Acum cu astea verzi chiar le-am nimerit ca sunt bune si la gust si arata bine.
Silvia..daca ai stiice planuri mi-am facut la ziua de legume..sa imi fac sarmale cu orez si ciuperci..am vazut reteta intr-o revista si am spus ca poate ar merge. Si tocanita de soia... Numai prostii visez

Mergi la inceput

Auzi Bianca, eu am inteles din cura asta ca in fiecare dimineata trebuie sa mananci fructe in loc de mic dejun, asa faci?

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput