Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (316)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova mi.ai facut pofta cu ciorba de salata Am invatat de la prietena mea sa fac ( trebuie sa imi amintesc ) si parca se pune si ceva afumat si lapte parca....nu stiu exact.Ti-a crescut bine burtik Sa vedem pana la 9 luni Foarte bine-i sta geluit lui Marcolino
Silvie, mi.ar fi placut si mie sa stau langa mare dar din pacate nu este aproape de Kalabaka Cam la o ora jumate de mers cu masina...Ati gasit ieftin masina, aici nu am vazut sub 350 euroi. Sa o foloseasca Alain sanatos

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

hello si de la noi
azi trebuie sa stau mai mult in ceva conferinta ... si cat ascult ce zic altii pot sa si scriu cate ceva.
Saptamana trecuta am fost la ski la Muntele Mic si am dat de zapada multa (peste 1m) in conditiile in care la Tm sunt acum peste 10 grade ... A fost tare bine!
Bebele e ok ... astept sa scap de greturi ... acum am 13+ ... tot calculez si sper ca la 15 imi revin brusc. Mi-e mult mai rau decat la Filip ... sa fie oare fetita? (nu s-a vazut nimic la eco). Zilele trecute am vazut o fetita de care m-am indragostit de-a dreptul ... o minune de aproape doi ani. Hmmm, oricum ma astept si la baietel, am si pregatit doua nume Jasmina sau Markus.
Maraki nici eu nu as pleca din Germania ... poate pentru Elvetia m-as mai gandi :)) Pana la urma voi stiti cum e cel mai bine pentru voi.
In mod sigur va invata Angelo germana ... la gradi si apoi la scoala, sigur va fi limba pe care o va stapani cel mai bine.
Silvi vad ca te ti de cura serios ... felicitari pentru kg pierdute!
Ana de France FELICITARI! Sa iti traiasca micuta Anastasia! A fost o surpriza placuta ... e asa de dulce a mica!
Bianca am apucat sa vad picturile lui Sandra, sa sti ca are ceva talent. Mi-a placut foarte mult ideea cu linia continua.
Tot am vrut sa iti spun de prietena mea care a fost la Tg Mures (scriu aici ca sa nu mai scriu PM) ... a fost pana la urma si din fericire fetita a fost ok, in sensul ca nu a mai trebuit operata.

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Hai si eu rapid cat doarme Razvi.
Voi mai avea un baiat. Asa cum mi-au prezis toti. Sau mai bine zis cum si-au dorit toti?
Gata timpul.S-a trezit.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna fetele..am ajuns si eu acasa...azi am avut niste emotii de numa la examen..am mers de 3 ori la baie inainte de examen dar am stiut, sper la o nota bunicica. Apoi am venit acasa si am chemat gasca jos dar nu am stat decat 30 min ca a inceput sa ploaie torential.Asa ca stam in casa. Bine ca am scapat de examenul asta..ma simt atat de eliberata...
Giova, frumoasa burtica ai . Interesant ca la chef toti copiii erau vopsiti la fel.
Silvia sa stii ca eu nu cred ca mai tin cura asta, azi am fost tare nervoasa ca de dimineata ammancat un mar, la 15 minute au inceput sa imi chioraie matzele..am mancat o para..degeaba..aveam de invatat si eu doar la mancare ma gandeam si imi auzeam stomacul ca isi cere depturile. Sincer nu mai pot sa o tin..ma dispera ziua de fructe, eu nu am fost niciodata prietena cu ele, mai putin acum cand trebuie sa mananc o zi intreaga fructe. Nu stiu ce voi face in continuare dar azi la amiaza am mancat 250 ml supa cu un colt de paine si pe la 17 o punga de pufuleti de 45 g Si as manca de toate . Nu stiu ce schema sa aplic dar m-am cam saturat de restrictii...cred ca tot la cutit ajuns sau mai rau voi fi slaba cand voi ajunge la 2 m sub pamant. Sanatate lui Alain
Miha...sa intrii sa ne spui rezultate..
Canda, am vazut pozele dar nu stiu unde e muntele ala. In Romania? Bine ca nu au avut probleme bb ala.
Ralu, ai rezolvat cu controlul? Nu te-am sunat pt ca ti-am scris atunci pe forum si am zis sa "nu iti consumi" minutele degeaba
Maraki pai normal ca copilul invata limba tarii la gradinita. Stii si tu cine romanca si-a invatat copilul doar limba tarii in care sta . Sa fi roman, sa ai copil roman sa=i sa nu stie romaneste. Doamne mare e gradina ta...

In rest nimic interesant...ascult cum ploua...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Despre Sandra cu "talentul" ei sau nu e ciudat. Ei ii place foarte mult sa desenze, intotdeuna i-a placut si desene foarte mult singura in camera ei cand avea timp liber. Si mereu imi arata ce deseneaza si eu ziceam ca e frumos...desene dar nu pot spune ca era foarte frumos ce vedeam . Si ciudat e a ajuns in clasa a5-a sa ii fie pus al patrule desen la panoul scolii. Habar nu am cum..poate profa de desen s-a ocupat de ea altfel, a indrumat-o si sfatuit-o cum sa faca. Daca va fi sa ii placa ce face si vad ca are talent am sa ma interez de un cerc de pictura. Sa vedem..oricum de pasti isi doreste un sevalet si nu am gasit niciunde. Pun pe careva sa faca din 3 lemne si gata

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

MAMA MEA ESTE CEA MAI BUNA

Un mesaj foarte frumos pentru toti

Cind tu aveai 1an ea te hranea si te imbaia.

I-ai multumit plingind toata noaptea.

Cind tu aveai 2 ani ea te-a invatat sa mergi.

I-ai multumit fugind cind ea te chema.

Cind tu aveai 3 ani ea iti pregatea toata mincarea cu dragoste.

I-ai multumit aruncind farfuria pe jos.

Cind tu aveai 4 ani ti-a dat creioane colorate.

I-ai multumit colorind masa din sufragerie.

Cind tu aveai 5 ani te-a imbracat pentru vacanta.

I-ai multumit sarind in prima balta.

Cind tu aveai 6 ani te-a dus la scoala.

I-ai multumit strigind nu merg.

Cind tu aveai 7 ani ti-a cumparat o minge.

I-ai multumit aruncind-o in fereastra vecinilor.

Cind tu aveai 8 ani ti-a dat o inghetata.

I-ai multumit scapind-o in poala.

Cind tu aveai 9 ani ti-a platit lectii de pian.

I-ai multumit ca nici macar nu te-ai deranjat sa exersezi vreodata.

Cind tu aveai 10 ani te ducea toata ziua cu masina de la fotbal la gimnastica de la o zi de nastere la alta.

I-ai multumit ca sareai din masina si nu te uitai niciodata inapoi.

Cind tu aveai 11 ani te-a dus pe tine si pe prietenii tai la cinema.

I-ai multumit cerindu-i sa stea in alt rind.

Cind tu aveai 12 ani te-a avertizat sa nu te uiti la anumite programe la TV.

I-ai multumit asteptind sa iasa din casa.

Cind tu aveai 13 ani ti-a sugerat cum sa te tunzi.

I-ai multumit spunindu-i ca nu are gusturi.

Cind tu aveai 14 ani ti-a platit o tabara de vara de o luna.

I-ai multumit uitind sa-i scrii macar o scrisoare.

Cind tu aveai 15 ani venea de la lucru si-si dorea o imbratisare,

I-ai multumit stind in camera ta cu usa incuiata.

Cind tu aveai 16 ani te-a invatat sa-i conduci masaina.

I-ai multumit luindu-i--o de cite ori puteai.

Cind tu aveai 17 ani ea astepta un telefon important.

I-ai multumit stind la telefon toata noaptea.

Cind tu aveai 18 ani ea plingea la festivitatea ta de absolvire a liceului.

I-ai multumit stind la petrecere pina in zori.

Cind tu aveai 19 ani ti-a platit facultatea, te-a dus in campus si ti-a carat bagajele.

I-ai multumit salutind-o in afara camerei ca sa nu te simti jenat in fata prietenilor.

Cind tu aveai 20 de ani te-a intrebat daca te intilnesti cu vreo fata(baiat).

I-ai multumit spunind-i "Nu-i treaba ta!"

Cind tu aveai 21 de ani ti-a sugerat anumite cariera pentru viitorul tau.

I-ai multumit spunind-i "Nu vreau sa fiu ca tine!"

Cind tu aveai 22 de ani te imbratisa la absolvirea facultatii.

I-ai multumit intrebind-o daca poate sa-ti plateasca o excursie prin Europa.

Cind tu aveai 23 de ani ti-a dat mobila pentru primul tau apartament.

I-ai multumit spunindu-le prietenilor ca era urita.

Cind tu aveai 24 de ani ti-a cunoscut logodnica si te-a intrebat de planurile de viitor.

I-ai multumit spunindu-i printre dinti: "Maaaaami, te rog"!

Cind tu aveai 25 de ani te-a ajutat sa-ti plateti nunta si a plins si ti-a spus cit de mult te iubea.

I-ai multumit mutindu-te in cealalta parte a tarii.

Cind tu aveai 30 de ani te-a sunat sa-ti dea un sfat pentru copil.

I-ai multumit spunind-i "Lucrurile sunt diferite acum"

Cind tu aveai 40 de ani te-a sunat sa-ti aminteasca de aniversarea unei rude.

I-ai multumit spunindu-i ca erai foarte ocupat chiar atunci.

Cind tu aveai 50 de ani ea era bolnava si avea nevoie sa ai grija de ea.

I-ai multumit citind despre povara care devin parintii pentru copiii lor.

Si apoi, intr-o zi, ea a murit in tacere. SI tot ce nu ai facut vreodata s-a intors lovind ca traznetul in INIMA ta.

Daca ea mai este pe aproape, nu uita sa o iubesti mai mult ca niciodata.

Daca ea nu mai este, aminteste-ti dragostea ei neconditionata si da-o mai departe.

Amintesteti mereu sa o iubesti pe mama ta.

Pentru ca nu ai decit o singura mama in toata viata ta.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

din parc.
ce bine ca e vreme frumoasa.....mi-a topit copilul sandvisul in masina si pe urma afara. M-a cam obosit agitatia din parc, musai sa-mi reintru in ritm.
maraki,Bianca e mare burta, mai mare decat era cu marco la aceste sapt. Toti de-acasa s-au mirat de burtoaca mea. Eu ma simt ca o gazela.....
Bee felicitari pt. baietel. stiu ca-ti doreai inca unul. sa dea domnul sa ai sarcina usoara in continuare.
Canda azi te-am pomenit si cu Mira si cu Ingrid. te sun azi sau maine. Frumoase nume....poate totusi e fetita de ti-e asa rau. Burta a crescut? te-ai aventurat pe schiuri???mare curaj ai.
Bianca la chef toti baietii din grupa au vrut tigrii, ca si la cheful trecut....ar trebui sa se cheme grupa tigrisorilor, nu a ursuletilor.
Frumoasa poezie .
Maraki eu nu fac cu afumatura sau slanina ciorba, sunt unii ca re o fac. eu calesc usturoi, pe urma pun faina, pe urma apa si salata in bucati. dupa cateva clocote pun un galbenus de ou amestecat cu iaurt si smantana. Mie imi place mai acrisoara, asa ca ori imi bag iaurt si in farfurie, ori lamaie.

fug la stiri si pe urma sa fac niste papanasi. am luat branza dulce de la tarani si cas pt. Clau. sper sa-l fi nimerit, ca numai el il mananca, mie nu-mi place.

_
Gio23+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am ajuns si eu acasa ca am fost dupa analizele lui Alain.
Bianca hai mai nu renunta, daca nu poti tine ziua de fructe e ok, mananca in ziua aceea pe langa fructe supe de legume si legume fierte...parerea mea, o sa iti para rau ca renunti ca ai putea sa slabesti asa si in 2-3 saptamani te obisnuiesti. Nu e o solutie operatul, iti va fi extraordinar de greu dupa operatie si daca va fi o operatie reusita, o sa ai o burta taiata si o cicatrice enorma, o operatie mare de vindecat cu aderente in burta si toate complicatiile ce sunt dupa plus ca poti sa ai surpriza ca stomacul lucreaza la fel de bine si asa mai mic...deci chiar nu e o solutie. Uite cum vad eu lucrurile lumea e impartita in trei mari categorii: oameni care reusesc sa faca ce isi propun si reusesc sa ajunga acolo unde vor, oameni care isi propun teluri marete dar li se pare imediat drumul greu si lung si renunta si oameni care nici macar nu isi propun ceva foarte complicat sau greu ca le-ar incurca prea mult viata. Cei care renunta traiesc apoi tristetea unui fapt ce stiu foarte bine ca puteau sa il duca la implinire, ultimii traiesc tristetea de a nu afla niciodata cum ar fi fost daca...impreuna privesc cu invidie la cei care in final au reusit fara sa stie ca oricand puteau fi ei aceia. Oamenii care reusec nu sunt super eroi ci doar cei care au rabdare sa incerce la nesfarsit, pot sa se ridice si sa plece mai departe de cate ori cad....pentru ca stiu ca trebuie sa termine o treaba. Nu inseamna ca nu gresesc,ca nu dau rateuri...inseamna numai ca stiu sa mearga mai departe. Chestia asta se aplica in orice din viaa, daca te vei uita in jurul tau o sa descoperi imediat oamenii din fiecare categorie, unii au curajul sa incerce si rabdarea sa sfarseasca un lucru...asta e singurul secret. Depinde de fiecare unde vrea sa fie intre aceste categorii eu vreau sa iti spun ca poti sa reusesti orice....sa te stabilesti in alta tara, sa faci o facultate chiar daca ai copii si probleme, sa iti gasesti un job la care nici nu visai, sa slabesti 20 de kg....totul e sa ai rabdare pana ajungi acolo . Si ca sa termin cu filosofia promit ca pun poze cu meniul zilnic pe categorii cand fac ceva mai deosebit ca sa aemmai multe retete.
PS Daca renunti nu e tragedia de pe lume doar ca mai tarziu, candva si cumva va trebui oricum sa o iei de la capat.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Hai ca m-am lungit cu filosofia dietei si mi-amblocat laptopul .
Giova am vazut pozele, radiezi mamico esti asa frumoasa....iti prieste sarcina. Ce elegant si mare e Marcolino cred ca are o priza la fete smecherul.
Bee ma bucur pentru tine, sa iti dea Dumnezeu sarcina usoara si un bb sanatos. Spiridusii sunt bine, nu sunt bolnaiori?
Canda pupici si tie mamico, sper sa afli in curand ce surpriza ai in burtica. Ce bine ca ati ieist in natura, sa pui poze pls cand iti faci timp. Multumesc pentru felicitari.
Maraki eu fac supa de salata punand salata taiata la fiert cand clocoteste apa, o las 5 -10 minute apoi pun marar taiat marunt, sare si putin otet, si apoi frec 3 galbenusuri cu 250 ml smantana, o cutie mica de iaurt gras ( cu cel à la grec nu se taie) si o lingurita de faina, torn peste supa si o dreg la final cu sare si usturoi. Aici erau masinile electrice intre 100 si 300 de euro alea mari de tot, jeepuri.
Gata pauza ma pun pe adunat din casa ca am crezut ca am fost atacati cand am intrat, masinile sunt insirate din sejur prin hol si in camera lui Alain au ramas baietii singuri acasa asta e explicatia

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput