Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (87)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Iulia, am uitat sa-ti spun ca am ris la faza cu cei care au venit sa-ti faca calculatorul...cind le-ai spus sa treaca si la curatenie. Hihi.Pupam Mufitza cea mergatoare in 4 labutze.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

La multe lunite Tiberiu cel scump si cumintel!

Iulia sa stii ma ca sunt emotionata Si stii cum e? Imi vine asa sa zic la toata lumea, are nu are chef sa ma asculte

Simona iubita, pai eu stiu cum e cu mersu pe varfuri? la mine chiar ca sunt primii pasi Eu in casa o tin in piciorusele goale, cu sosetute daca mi se pare frig, daca nu chiar fara (sa nu o straga ca are piciorusele grasune)Si ea vrea sa-si manance ghetutele cand o incalt sa mergem afara, cred ca asta e distractia lor sa bage tot in gura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

simona, eu zic sa-i intrebi daca te intalnesti cu ei. adica nu in sensul "te intreb ca-s curioasa". pur si simplu le explici situatia, ca ai bebe mic si ca e deranjant sa auzi a 4 dimi "mor!" etc. eu una zic ca batranul e genul de om care se vaieta, nu cred ca ii da cineva bataie la 4 dim!!! asa era bunicul meu, D-zeu sa-l ierte, suferea de parkinson si fiind dobortat de boala, probabil ii era frica, dar tipa tot timpul, ca moare, etc...foarte nasol, dar sincer, daca as fi in situatia ta, m-as duce sa vb cu ei sa vad ce se intampla. si eu am un specimen d-asta sub mine, numai ca e un pustan care e tot timpul singur acasa si-si aduna gasca pana la 4-5 dimi, muzica, rasete, aud tot ce vb, extraordinar de murdar, odata au violat o fata ca tipa saraca si au chemat vecinii politia. tot asa si eu, nu m-am bagat, etc, pana a aparut fata. apoi l-am prins odata in lift si i-am zis sa se mute in sufragerie ca eu am copil mic in dormitor si il trezeste cu galagia. a zis ca da, dar n-a facut asa. a 2-a oara l-am luat tare si i-am zis ca daca mai aud galagie dupa ora 9-10 seara chem politia si de atunci n-a mai facut. s-au mutat in sufragerie. si acu imi da saru-mana cand ma vede pe scara, ma intreaba ce face fata

eu zic sa-ti faci curaj, ori tu ori sotul, pt ca daca nu le spune nimeni, o sa continue asa si o sa fie rau de tine, ca te consumi degeaba.. succes

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

http://jullyenne.labrute.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Neata fetelor,

Bine ai venit momMinodora, baga mesaje ca vrem sa aflam mai multe de voi.

Fetelor eu sunt foarte suparata. Apropo de ce zicea Simonix, ma simt prizioniera, ma simt inchisa, e ca la galera.
24 de ore cu copilul 7 zile din 7. Sotul meu nu sta singur cu copilul nici jumatate de ora. Il iubesc ca pe ochii din cap dar cateodata l-as lasa si eu o zi cu altcineva.

In fine, chestia asta se pare ca incepe sa ajunga prea adanc in sufletul meu. Sper sa imi revin dupa ce mergem pe la ai mei.

Acum tb sa inchid ca urla ca Tarzan iar se pare ca laptopul a devenit dusmanul de clasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mama, cat ati scris de ieri! N-am intrat juma' de zi si am de recuperat pagini bune.
Incerc sa scriu pe masura ce citesc.

Miss, intotdeauna s-a intarziat cu votul moderatorilor si au aparut schimbari de clasament dramatice la final.

Iulia, se gasesc si separat ciocuri pt. 6+ la cana Avent. Vezi daca nu poti lua cana cu ciocul tare, si sa iei separat ciocul moale pt. cana Avent.

Jady, nu cred ca e vreo problema cu transpiratul. Si Raducu meu se face lac de apa cum il imbrac nitel mai gros.

Virginia, eu am da Oscillo la copii. Acum ca sunt bine, se da preventiv o doza pe saptamana. Cand sunt raciti, o doza dimineata, una seara.

Citat:
citat din mesajul lui momMinodora

Bine v-am gasit, mamici si pitici! Va rog sa ma primiti si pe mine in sanul vostru, sa impartasim experiente si sfaturi.

Bun venit mami Minodora! Sa-ti traiasca puiutza mladita Daria Maria Daca nu a apucat altcineva sa te puna pe lista, te pun eu. Si sper sa scapi curand de moderare. Mai era o mamica din Craiova, dar n-a mai trecut de mult pe aici.

Micaela, cat de frumos merge Daria!!! Bravo, este o viteaza! de-acum trebuie sa o priponesti

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

MIcaela ce frumooos merge Daria! Ferlicitari

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata

Citat:
Bine v-am gasit, mamici si pitici! Va rog sa ma primiti si pe mine in sanul vostru, sa impartasim experiente si sfaturi.

Mami Minodora mai esti putintel moderata, inca 2 mesaje si te vedem in timp real.
Bine ai venit, sa-ti traiasca minunea Daria Maria, o sa vezi aici la Mladite si Mugurasi ca multe mamici s-au confruntat cu problema asta a refuzului de laptic si multe altele.

Nicole pune reportofon, mi-e si groaza de ce ai putea sa afli (eu sunt mai paranoia cu bonele).

Anuta felicitari pentru dansator!

Simona dar daca te duci sa intrebi la usa daca este totul in regula? Nu stiu, zic si eu, ca daca auzi maine-poimaine ca a murit?! Aaaa.. si sa nu uit: zicea dr. Jianu ca sa nu ma sperii daca merge in varfuri la inceput, este PERFECT normal si va disparea de la sine!

Simonix sanatate multa! Imi pare rau ca sunteti asa bolnavei si imi pare asa rau ca ai senzatia asta vizavi de statul cu Robertel acasa. Eu cateodata zic sa-mi petrec ceva timp fara el- o ora, doua - dar mi se face un dor nebun, nebun abia astept sa-l vad, prefer sa-l iau cu mine peste tot, dorul e prea mare De plictiseala nici nu poate fi vorba, intre joaca la max, facut papicul, pregatit de nani, plimbarici. Sper sa nu iasa aiurea mesajul asta ca nu vreau sa fie vorbe de duh sau ceva de genul asta, pur si simplu oamenii sunt diferiti, atata tot

Vaaai, ce mergareata e Daria !!! Micaela pasitoare, ziceai? Atunci toti suntem pasitori!

Simonacip vad ca si tu ca si mine! Ai sta mai mult de 2 ani cu bebica... mi-e groaza de cand va trebui sa incep munca! Dar..cum ziceam, oamenii sunt diferiti, uite si socrate confirma

La multe lunite Tiberiu scump!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

noua nu ne place gummy bear. preferam old Mc.Donald

SOCRATE, cred ca toate care stam cu copii acasa simtim asa. nu lasa starea asta sa te afecteze. hai ca uite se face cald, poti iesi, socializa. eu una la vara o s-o dau cate 2-3 zile in weekend la ai mei la tara. aer curat, etc. ziceam ca nu, dar abia astept sa se faca cald s-o duc. plus ca am incredere in mami ca o sa aiba grija de ea...hai, curaj

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

http://jullyenne.labrute.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am trecut-o pe lista si pe momMinodora. Cu ocazia asta am constatat inca o data cate mamici au trecut pe aici la un moment dat si nu au mai trecut dupa aceea. Dupa ce fac toti M&M un anisor, o sa facem o restructurare a listei. O sa scoatem greutati la nastere si alte detalii din acestea, care nu o sa mai fie relevante. Si o sa trecem pe lista doar mamicutele care mai trec pe aici, macar la cateva luni o data.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns momMinodora spune:

Socrate, si eu sunt in aceasi situatie ca tine...sunt tot timpul nervoasa, stresata, tot timpul cu treburile neterminate...asa incat ma gandesc sa ma intorc la serviciu din toamna...simt nevoia unei schimbari...sper ca acum cu iesirile la plimbare sa-mi revin...ca altfel ...

Mergi la inceput