Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (87)
Raspunsuri - Pagina 14
Magnetism79 spune:
Multumim lui Alysh pt gandurile bune legate de casa.
Stiu ca ma asteapta un an mai greu dar cu rabdare si cumpatare vom reusi sunt sigura.Singurele lucruri de la care nu voi face rabat sunt cele legate de pitic(piscina,hainute,jucarii si tot ce ii mai trebuie).restul mai suporta amanare.
Fetelor o intrebare a luat cineva produse de la Rangali?merita?sa stiu sa ii iau la pitic sa vedem daca merita sa le schimb cu cele de la Avene
Mami de Bogdanici Pogonici
cleo78 spune:
niatsa si-o
sa taie greata.
jady, 2 mil este alocatia pt cupil pt primii 2 ani de viatsa, dupa aia sdevine 430mii. Cred ca poti sa o iei, dar iti tre cerfiticat de nastere inregistrat in Ro, si sa faci card, si sa iti vina automat toti banii pe card. Deci..daca veniti in Ro vara asta, merita sa te agiti sa vezi de ii poti lua - faci dosarul, si peste cateva luni incep sa vina; ca acolo, adunati pe card, nu ii dai la stat, ii iei de la stat.
mamMinodora, inca 2-3 mesaje!
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
momMinodora spune:
Neatza, mamici...vin si eu la cafea...sunt franta
...Daria e tare mataita de la dintisori, se trezeste noaptea foarte des...si dimineata la 6 e in picioare...to be continued...
momMinodora spune:
se pare ca si azi avem parte de o zi minunata..de cand asteptam sa iesim la plimbare, sa ne punem hamul si sa facem pasi...ne place tare mult...
Micaela06 spune:
Neata
cleo multam pentru cafea.
jady
mersi pt cuvintele de lauda la adresa piticei mele. Gata am fata mare de acu si curajoasa.
momMinodora
eu nu i-am luat premergator, ea oricum a fost mai 'agitata' de mica.
Eu sunt tot varza de racita, nici nu am putut sa dorm azinoapte, asa mi-am dat seama ca impart camera cu 2 sforaiciosi.
Daria nu a luat raceala de la mine, sper sa nici nu o ia.
Reallaura spune:
Neata fete
Nu prea am mai fost pe faza, o sa ma duc acu sa vad filmuletele Micaelei si l-am vazut pe Raducu de Gabitzam tepos ca un arici si minunat. 
Alysh 
Noi suntem bine, Mircea papa zdravan laptic, in acelasi timp sta numai la san. cred ca are probleme cu dintii, ca nu se poate altfel.
Ieri mi-a papat la 6 seara, dupa masa 180 ml si pe la 9, inainte de culcare alti 180
Nu mi-a venit sa cred...
Asa ca vestile sunt bune, in rest papam, suntem cuminti, avem un chef nebun de joaca si pune cativa pasi.
Uraaaa Sis prindem vreme minunata maine!!
Hai ca fug la pui sa ne jucam, sa dormim, sa citim
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
momMinodora spune:
Cleo78,sa-ti traiasca printesica!..chiar acum ma uit la pozici...minunate!!!..e adorabila!
iulia83 spune:
neatza.
citit printre randuri aseara, dar am facut baitza si am culcat matzuca si daca nu am laptopul 

mi-e asa greu la calcu mare.
[]s ANDREI TIBERIU, puiut de Andrada, sa cresti mare si sanatos!!!
bine ai venit Minodora o sa vezi cxa o sa te simti bine aici...
MICAELA, am vazut aseara puiut mergator, jur ca mi-au dat lacrimile. la 9 luni si 3 zile sa mearga ea singurica pe piciorusele ei.
bravo, bravo. iti dai seama daca m-am emotionat eu asa, ce o fi fost in sufletelul vostru..felicitari inca odata
JADY, am vazut de ieri dar n-am apucat sa scriu. welcome bec
am inteles ca-i vara la voi in Spania...
gata, s-a dus linistea mea...fata mea patruleaza in toata camera in 4 labe..si ma vaietam ca o sa sara peste pasul asta...
stiti voi cum e :" ai grija ce-ti doresti" 
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena 
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume 
momMinodora spune:
fetelor, sar' mana pentru primire...deja ma simt ca intr-o mare familie... 

nu prea pot scrie ca nu sta fatza...se trezi devreme si acum e smiorcaita...
simonacip spune:
Micaela, Cleo..nici nu ies din casa ca daca as vedea vreunul dintre ei i-as intreba. Si dc nu stiu exact ce se intimpla nici nu pot sa merg mai departe politie sau altceva. Urit oricum. Oof
Micaela, ce bine merge Dariutza, mai Mati al meu merge numai pe virfuri. CUm sa-l dezvat? Il mai incalt, dar se lasa jos si linge botinele, asa ca prefer tot in ciorapi.David nu mi-a mers pe virfuri asa ca nu stiu ce sa fac sa treaca![]()
Minodora bine ai venit!
Jady, sfatul meu este sa intrebi la probleme legislative sigur cineva de acolo te va lamuri. EU nu stiu sigur care-i treaba
Inais..vine direct vara dupa cum se prognozeaza. Mai bine, eu sunt fericita daca e asa
Sis, ne accepti si cu mucisori??? Iar David mi-a tusit nonstop aseara, nu stiam ce sa-i mai fac, i-am facut si aerosoli, dat si sirop de tuse si antialergic...Sa vad azi cum o mai fi. I-a scos afara ieri educatoarea aceea care face numai prostii. I-a scos pe la 10.30 pe vintul ala si i-a lasat sa alerge in curte...Oof. Nu v-am spus ca si-a rupt mina. Am vrut sa-i spun ca DUmnezeu nu bate cu batul, dar m-am multumit doar s-o gindesc.![]()
Simonix sanatate multa!Eu nici nu vreau la serviciu, nici cind se incheie cei 2 ani...dar n-am alta optiune...Prefer copilasii mei de o mie de ori...e adevarat de preferinta fara muci, tuse, etc..Hhmm
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"