Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (87)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

deci numai Michaela a primit. Io stau deja si ma gandeam la prostii, ca daca nu au inregistrat dosarul, ca daca nu e inre gula, ca daca nu mai dau banii deloc, la nimeni etc.

in alta ordine de idei, fata a zis f. clar MAMA! stiti cui? PISICIIIII

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:

Mie mi-au intrat banii acum am verificat cardul. Eu am intrat in CIC cu 15 ian 2009

Mihaela, pai de asta, ca ai depus in 2009, asa auzisem la stiri, ca primmii "serviti" cei din 2009, apoi restul...sa va fie de bine!

Jady si eu sunt de acord cu pediatrul!

Miss felicitari pt noaptea intreaga, of, visele mele!

Fug sa ne jucam ca ne-a venit girafa fisher de la quelle!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

....ne mai primiti???...pe noi,puturosii???

Greeeu sa mai intru pe la voi,dar ma gandesc in fiecare zi la voi,ca daca nu vedeam ca suntem pe aceeasi lungime de unda,adica avem aceleasi "ocupatii",o luam razna pana acum.Am crescut,ne mai jucam si singurica,dar am dat de belea...ieri am iesit afara pe un vant napraznic si azi bineinteles ca ne-am trezit mucioase...de fapt de azi noapte...se tot trezea plangand,ca nu putea respira si o deranjau musafirii din nasuc,fiind prima data...deh.Acum spuneti-mi voi cum sa reusesc sa-i scot ceva din ei,ca nu ma lasa sa ma ating de nasuc?!I-am luat Humexdegeaba,ca nu vrea sa desfundam pe urma cu pompita,pe prospect zice sa nu prea inghita din el...ca nelumea suntem.

Am vazut ca si laSimo,aceeasi problema ca si la noi,deci Doamne ajuta-ne sa scapam cu bine.Apoi cred ca si gatul e un pic rosu si nu vreau sub nici o forma antibiotic...ati dat careva Oscillococcinumla bebei???Mai repede m-as risca cu ceva naturist!!!

Apoi citit ca au venit si nopti mai bune,Slavaaaa Domnului,mai ales la Miss,care tare s-a mai chinuit.Problema la noi cu intarcarea e ca nu bem nimic lichide,cu nimic altceva decat cu lingurita,deci, problema pana nu invatam sa ne hidratam.

De asemenea,asteptam banutii,diferentele adica,si cei 85% si pauza,vad ca nici luna asta nu se arata.Pana una,alta baga bunicul la greu pe card...

In rest suntem bine,2 dintzosi jos si se arata cel de-al treilea de sus...In schimb tati are de invatat pentru concurs,am dat de belea ca vrea numai la el,asa ca forumeala pauza...ca trebuie sa facem distractie non-stop si cat mai putina maraiala .Pupici multi pana revenim si Doamne ajuta sa va gasim bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Virginia pai se pune problema de primit? De mucuti, stiu ca e f important sa-i scoti ca e risc de infectie in gat sau pe acolo, nici Robert nu statea dar mai cu forta, mai prin invaluire cu batistuta bebelusului, ca alta sansa nu am avut. E greu, stiu, mie mi se rupea inima cat plangea la aspirator.

Pup si sanatate multa!

Nopate buna sa avem si pe maine la

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui ainigriv

...ati dat careva Oscillococcinumla bebei???Mai repede m-as risca cu ceva naturist!!!

Da, am dat eu :
- daca e racit deja se dau 10 granule la 50 ml de apa, de 2 ori/zi
- preventiv se dau 20 granule la 50 ml de apa, o data/saptamana

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

seara buna,

n-am apucat sa citesc din urma dar abia astept ca am vazut ceva de cei 85%...
vreau sa va intreb ceva...ilinca de ieri are febra. aseara la 7 avea 38.4 noaptea la 4 38.5 si azi la 2 39.4 a vazut-o si dr care a zis ca nu are nimci in afar de niste ganglioni umflati dar nu cei de dupa ureche...asa ca nu stim inca ce are.
e foarte agitata vrea numaoi in brate si numai papa...
stiu ca au mai fost mamici cu bebei cu roseola sau altceva cu bubitze...cum s-a manifestat boala? sau sa fie altceva? poate aflu ceva sa ma mai linistesc si eu

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns momMinodora spune:

Bine v-am gasit, mamici si pitici! Va rog sa ma primiti si pe mine in sanul vostru, sa impartasim experiente si sfaturi.
Sunt mamica unei mladite de 10 luni si 2 zile pe nume Daria Maria care a "rasarit" pe 24.05.2008, ora 10.30, prin cezariana, la Craiova, cu ajutorul d-nei dr. Pargaru Elis. A avut 3100 g, 50 cm, Apgar 8.
Desi am inceput diversificarea de pe la 3 luni, cu sucurile, apoi supele, abia la 9 luni a inceput sa manance foarte bine si de toate, pana atunci acceptand doar cateva lingurite sporadic. Si asta din cauza ca era foarte atasata de tzitzi la care a trebuit sa renunte fortat.N-am mai putut-o alapta datorita ranilor facute de dintisorii ei si suptului exagerat.Dupa intarcat a refuzat orice alt lapte, nici macar pe al meu nu l-a vrut din cescuta,biberonul si suzeta fiind jucarii pentru ea. Acum bem lapte de vaca cu cateva lingurite de cereale pentru a-i schimba gustul, insa nu cat ar trebui, aprox. 300 ml. In rest papa piureuri de fructe cu cereale sau biscuti, sucuri de fructe,branzica de casa cu fructe, ciorbite, piureuri de legume, a mancat si urzici, spanac.Incerc sa-i diversific meniul cat mai bine.
De curand a descoperit cana cu pai din care ii face mare placere sa bea apa, suc si laptic si pe care o mai baga la dintisori. Se pare ca vine Iepurasul cu inca doi dintisori, dupa ce Mos Craciun i-a adus pe primii.
Cam atat despre noi. Sper sa va cunosc pe fiecare cat mai curand, dar pentru asta sunt foarte silitoare si ii dau bataie cu cititul capitolelor anterioare. Sanatate multa si numai bine tuturor mamicilor si puiutilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Doamne fetelor. Deasupra mea stau 2 batrini..foarte batrini el 94 cred, ea 86.. pina acum au stat singuri, acum a venit si fiica-sa din germania cu sotul ei. Locuiesc cu totii. de unde nici nu stiam ca am vecini pana acum, acum in fiecare zi, seara, noapte (pe la 12.00, 2.00, 4.00) aud tipetele lui aoleu, aoleu, mor, ia-ma Doamne...Nu mai pot sa-l aud in fiecare zi si noapte..nu pot sa inteleg ce-o fi, imi vine sa ma duc peste ei nu cumva sa-l bata fie-sa, dar mi-e rusine...habar n-am ce poate fi...Cum o fi sa traiesti cosmarul asta zi de zi, ce viata..
V-am spus si voua ca prea scriu acum in tipetele lui...OOf, sa revenim la ale noastre.

Lorich, pai asa mami, mergeti si la mare ca si noi vrem sa vedem bucutze de RObertzel
Cleo, n-au intrat banii inca. Se pare ca au intrat doar pentru cele carora nu a trebuit recalculata indemnizatia (Micaela)
Magdonete inteleg perfect. Parca altfel ar fi (confortul psihic) sa stii ca esti sa zic la 2-3 ore de tara (cu avionul) si alta sa stii ca esti peste ocean. Cred ca nu regreti, te obisnuiesti cu un anume stil de viata si deja nu mai poti vedea altfel.CU mucisorii la Mati sunt destul de viscosi si se inceaca deja cu ei, vreau sa-i fluidizez, sa se poata digera..
Miss, bravo pentru noaptea buna, la cit mai multe asaSi sa stii ca s-ar putea sa mearga David la 11 luni. Unii copilasi se ridica direct si merg. Poate e si Daviducul unul dintre ei.
Turcanu era student la medicina intr-adevar. A facut greseala sa creada ca daca calca totul in picioare si se slugarniceste cit mai bine va fi eliberat. Dar lucrurile s-au intors impotriva lui si a murit impuscat ca tap ispasitor..
Iulia, misto bancul!
Jady si Mirci si Mati transpira foarte mult, mai ales la cap. Se spune ca ar fi o problema de calciu ( ori lipsa ori exces)...
Belleane, am reinceput sa-i dau sinupretul, sa vad ce rezolv...
VAd ca si ALina_anto a intarcat fata..Se cam intarca copilasii pe aici..
Andrada bietii de voi ce teapa ati luat cu nasii astia. Oof. Lasa ca momentan nici n-aveti nevoie d emai mult decit v-ati propus sa finalizati.Macar stii ca ai curtea la vara..
Virginia, ne luam de mina deci..Sanatate multa va doresc, cum ne dorim si noua...OOf!
Succes la examen lui tati, sa intre si la voi lucrurile pe fagasul normal
Eu ii dau imunobaby care e tot cu echinaceea, dar vad ca...nu-l ajuta prea tare.
Ma duc sa-i scot nasul, am sa-l trezesc ca prea fornaie
Pup fetele

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anuta-maria spune:

cleo nu imi venise indemnizatia pe decembrie si le-am scris un mail, prin urmare ei au raspuns cu mailul aratat. nu nici eu nu am primit indemnizatia chiar daca au zis aia sa-mi verifica contul pe 25. mai astept pana luna viitoare si daca nici atunci, iar le scriu.

am vazut ca vb de concedii, noi nu cred ca plecam prea departe si prea mult pe undeva din cauza crizei (tot stangem banii sa ne luam si noi o masina-carnet avem amandoi, dar masina nu-ca este de mare folos acum cu bebe numai nu reusim). as vrea si eu sa calatoresc cat mai mult, dar acum nu se mai poate cum faceam cand eram studenta (mergem peste tot si fara prea multe pretentii, inclusiv si cu cortul).
am admirat si eu pozele adrianei cu lara in creta si ma gandeam cu placere ce o sa ma astepte si pe mine.

ati mai vb si despre bone. eu prefer cresa, gradinita si nu bonele, chiar daca intradevar se imbonlavesc mai repede, dar sunt mai multi copii si socializeaza.

sa va spun un pic si despre noi.
am fost azi la dr la ctr. ca ar fi trebuit sa ne treaca racela, dar se pare ca nu vrea deloc. acum ne-a dat alt tratament 5 zile si mai vedem cica. avem 9600kg 74cm, la lungime am stagnat, noi care cand eram bebe mic eram foarte inalti (cei drept acum nu ii mai fac masaj ca nu mai pot, e prea vioi si nu ma lasa)
aaa i-am spus dr ca plange asa din senin ceea ce a facut si la clinica, dar dr a dat vina pe faptul ca stie ca suntem la dr si a mai spus ca poate fi si de la dintisori. (sa vedem dupa ce apar daca mai face asa)
noi mai aveam o problema cu baita, se pare ca ii este frica de apa si asta de cand am inceput sa folosim dusul, ieri nu le-am mai folosit, dar tot timorat era

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Eu ma simt putin obosita, poate nici unde nu prea mananc, insa in seara asta vreu sa dorm mai devreme.
Bebe e bine, aseara s-a urcat in sertarul de la mobile…e asa un scump.

Gabitzam
– ma bucur ca Andrei nu a luat scarlatina. Cat despre bona, ma bucur ca ai avut noroc…Mai rar asa bone.
Simoncip- da, ai dreptate , cu bebe cred ca este ok. Felicitari pentru kilogramele lui Matei.Si al meu sta pe gresie. Cred ca iti este tare greu cu asa vecini, parca nici tu nu mai ai liniste in casa.
Micaela – sanatate multa. Oau déjà merge singurica, felicitari…ce fata mare ai.
Adriana – si ce scumpete de fata vad eu pe tricicleta…a crescut mare si Annika. Am vazut poze cu Lara la mare…mi-ai facut dor de vacant
Miss – oau, ce bine ca a inceput David sa doarma noaptea, te poti odihni sit u. De cand asteptam vestea asta. Iti tin pumnii pt concurs. Aha, deci sit u continui cu Cerazette, asa fac si eu , apoi le schimb.
Belleane- ai dreptatate cu bonele, se plictisesc si vor schimbare…. Cred ca am sa-I pun totusi un reportofon, sa aud ce vorbeste cu bebe.

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput