Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (87)
Raspunsuri - Pagina 12
anuta-maria spune:
nu v-am spus ca dansam de numai putem la melodiile:
nu mie frica de bau bau
bat din palme
daca vesel se traeste
mor dupa el, ma topesc cand il vad
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui momMinodora Bine v-am gasit, mamici si pitici! Va rog sa ma primiti si pe mine in sanul vostru, sa impartasim experiente si sfaturi. Sunt mamica unei mladite de 10 luni si 2 zile pe nume Daria Maria care a "rasarit" pe 24.05.2008, ora 10.30, prin cezariana, la Craiova, cu ajutorul d-nei dr. Pargaru Elis. A avut 3100 g, 50 cm, Apgar 8. Desi am inceput diversificarea de pe la 3 luni, cu sucurile, apoi supele, abia la 9 luni a inceput sa manance foarte bine si de toate, pana atunci acceptand doar cateva lingurite sporadic. Si asta din cauza ca era foarte atasata de tzitzi la care a trebuit sa renunte fortat.N-am mai putut-o alapta datorita ranilor facute de dintisorii ei si suptului exagerat.Dupa intarcat a refuzat orice alt lapte, nici macar pe al meu nu l-a vrut din cescuta,biberonul si suzeta fiind jucarii pentru ea. Acum bem lapte de vaca cu cateva lingurite de cereale pentru a-i schimba gustul, insa nu cat ar trebui, aprox. 300 ml. In rest papa piureuri de fructe cu cereale sau biscuti, sucuri de fructe,branzica de casa cu fructe, ciorbite, piureuri de legume, a mancat si urzici, spanac.Incerc sa-i diversific meniul cat mai bine. De curand a descoperit cana cu pai din care ii face mare placere sa bea apa, suc si laptic si pe care o mai baga la dintisori. Se pare ca vine Iepurasul cu inca doi dintisori, dupa ce Mos Craciun i-a adus pe primii. Cam atat despre noi. Sper sa va cunosc pe fiecare cat mai curand, dar pentru asta sunt foarte silitoare si ii dau bataie cu cititul capitolelor anterioare. Sanatate multa si numai bine tuturor mamicilor si puiutilor. |
uite inca o mamica din urma.
pt ca ai cont nou, scrie ne inca 9 mesaje, sa scapi de moderare, si sa iti vedem mesajele in timp real (acum iti apar dupa cateva ore).
9 mesaje, cu orice:
-in unul data nasterii copilului
-numele tau
-numele pisicii
3 cuvinte pe mesaj, nu conteaza ce, numai sa scapi de moderare, si sa ai peste 11 mesaje scrise. Mai avem inca 2 mamici care s-au lovit de asta: raluk parca si inca o mamica noua, le rog si pe ele daca mai cetesc, sa scrie orice, acolo. Un alo alo alo, un buna dimineatsa - ca sa le vedem mesajele imediat!
Bun venit! te primim cu mult drag, pe tine si printesa ta!
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Micaela06 spune:
momMinodora bine ai venit
Si pe fata mea tot Daria Maria o cheama si e mai mica decat a ta cu aprox o luna.![]()
Micaela06 spune:
simonacip snatate multa puiutului mucios sa ii treaca repede. Vai saracii batranei
da si mie mi-ar fi rusine sa ma duc la usa lor, poate ii prinzi pe afara si i intrebi cumva de galagie, poate au nevoie sa spuna cuiva sa ii ajute... ce copii mai, cum or putea?
Andrada79
MissParker si Daria a inceput sa doarma toata noaptea, cred ca s-au facut mari si cupii nostrii
Cat despre concurs eu iti tin pumnii, oricum pentru noi poza ta e cea mai cea... bine si cea a Gabitei cu cei 2 pui e super, mie imi pare asa rau ca am votat pozele care sunt in fata ei 
jady si fata mea transpira, ea e si mai brunetica asa. nu imi fac griji din ce au mai spus si fetele e normal.
vaaai ce spune Cleo ca barbatii sunt mai caldurosi... in concluzie cred ca fii-mea nu e fata... si asa o suspectam eu ca e baietoi la cat de zvapaiata e.
Felicitari pentru mama, chiar daca a spus-o pisicii (cred ca e mare prietenie acolo la voi)
BELLEANE multumim pentru 'bravo'
. Legat de concediu
stiu ca nu o sa isi aminteasca nimic concediul e pentru mine, ca am mare nevoie de el, mai schimb peisajul, poate reusesc sa ma odihnesc ceva.
anuta-maria si eu tot cu gradinita votez.
Legat de baie, pai se sperie mai de dus, noi am fost plecati si am incercat sa-i fac acolo dus, la mine in brate, pai ce s-a putut? s-a speriat si s-a pus pe urlat. Eu o bag in cada dupa ce am oprit apa, daca dau drumul la apa la chiuveta imediat devine atenta si se zburleste asa ca o pisica.
Nicole1980
da e tare mare, micuta mea
Si eu as pune un reportofon, pai macar sa stii cum sta treaba, asa oricum tu te chinuii si nu mai ai incredere in ea.
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Micaela06 momMinodora bine ai venit Si pe fata mea tot Daria Maria o cheama si e mai mica decat a ta cu aprox o luna. |
inca 5 mesaje din astea!
simonacip,d espre vecinii tai...f. trist. Si la mine se aud sunete de deasupra. Altfel de
Ce mai stiu, e ca ai voie sa faci plangere la politie. Adica , de vreo 2 ani, s-[a schimbat legislatia. Daca vecinu o bate pe vecina, si exista minim 2 plangeri din vecini despre agresiuni, politia are voie sa intre in casa. Pana acu vreo 2 ani trebuia pers. batuta sa faca plangere, si multe nu faceau de frica sotului. Ei, acu pot si vecinii sa se bage- cu plangere. Daca nu mai suporti, poti suna la politistul de proximitate, si sa ii ceri sfatul cel mai competent.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008