Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (87)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Citat:
citat din mesajul lui Magnetism79

Fetelor mi-am luat o binemeritata pauza de cafea , si dupa o zi infecta( ah ce bine ca e pe sfarsite).Pe la 5 o intind spre casa, tati pleaca cu piciul la piscina, eu probabil ca ma asez in pat sau pe fotoliu sa ma relaxez.In sfarsit am demarat lucrarile la casa, se anunta vremuri grele si pline de cheltuieli imprevizibile, asa ca vom strange cureaua.Deja am inceput sa draia o pauzasc mult mai bine banutzii, asta e singura solutie daca vreau ca pana la sf anului viitor sa ma mut in casa noua.Ieri a venit un inginer constructor, vor lucra intr-o echipa destul de mare, insa costurile materialelor de constructie sunt f. mari, chiar si in ciuda crizei.Oricum pana la sf verii punem si geamurile deci e o.k.Urmand ca in primavara sa fac finisajele si mobila, aici va fi cel mai mult de cheltuiala pt ca finisajele la o casa reprezinta inca o data si jumatate din costul ridicarii ei la rosu. Am redus din cheltuielile mele , evident si ale apartamentului, la pitic nu am umblat pt ca el are nevoie de multe lucruri la varsta asta si nu ma ating de bugetul lui.In schimb voi reduce din cheltuielile cu bona si voi lasa baiatul la soacra-mea.Desi imi pare extrem de rau sa renunt la dansa i-am spus acest lucru si a fost binevenit anuntul meu pt ca pleaca si ea in Canadala baietii ei sa aiba grija de nepoti asa ca................oricum era o femeie extraordinara, era ac si mama mea, iar pe asta micu il iubeste enorm.
Va pup S-a terminat pauza de cafea.

Mami de Bogdanici Pogonici

Uite si povesti frumoase despre bone!

Spor la casutza, chiar daca va fi mai greu, e un vis superb care pt voi va deveni realitate!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

LA MULTI ANI Elena Cristiana, Petra Alexandra
+
Radu
!

Multa fericire, sanatate si bucurii!

Din nou o noapte dormita de bebe de la 21:30 la 6:30... Mami s-a trezit de doua ori, dar per total noaptea a fost lux!! Sa speram ca nu se da iar peste cap de duminica, dupa ce dam ceasurile ... inainte, inapoi? Ca iar am uitat

Bey, ce ma enerveaza astia cu concursul de poze, ca se taraganeaza treaba cu votul moderatorilor... Mai nou, am citit ca se preconizeaza penalizari pentru cei care au trimis PM-uri cerand voturi (evident ca si eu am facut asta si am si declarat-o la inceput), asta dupa ce anul trecut chiar organizatoarea si proprietara forumului sustinea ca PM-urile (+ mailurile etc.) sunt in atmosfera concursului si reprezinta lobby, deci atunci erau in ordine, acum nu mai sunt Ehei................

Azi am facut primul pas al acelei decizii de care va vorbeam. Mai urmeaza doi pasi... Va tin la curent (dar nu va electrocutez ).

Lori, ce bebe 2, mai fata, nu-ti zisei ca am 41 de ani??? Nu mai are ce cauta barza la mine, las-o in pustii sa mearga la fete mai tinere care-si doresc arzator bebe!

alina_anto, felicitari pentru procesul castigat si mai ales ca i-a trecut Scortisoarei enterocolita!!! Condoleante pentru pierderea bunicului tau

Lilly, da, incearca mai bine cu lapte HA, daca vezi ca restul de masuri nu dau rezultate. Iar crema Trixera de la Avene la noi face minuni, pe cuvant! Am vazut pozicile cu Julia si ce frumos danseaza ea, o frumusete de fetita!!

Belleane, si eu am senzatia ca daca nu intru in fiecare zi o sa-mi ia ore intregi ca sa citesc totul, am invatat sa citesc pe diagonala diagonalei, ochiul meu deja filtreaza esentialul

stefany – sanatate multa!

Gabitza – MORTAL Raducu in tandreturi cu propria-i imagine din oglinda... m-a ucis...

Andrada – vad ca si la voi e stare de alarma... Noi am pus de ja chestii protectoare la colturile biroului, la placile de marmura de deasupra caloriferelor, sa vedem pe unde mai e cazul sa protejam... Fugi la IKEA, gasesti acolo de toate.

Magne – saru’mana si tie, si tuturor fetelor care ne-au urat de 9 lunite! Pupam si noi bigilicania mica

Nicole – of, clar ca ai un sentiment nasol ref. la bona daca se comporta asa... tipic românul, nenica, lacom, nerecunoscator, pus doar pe profit, fals, interesat... Of, si acum ce faci, daca reportofonul iti va arata si alte fatete ale tipei? Sa stii ca eu inca mai iau Cerazette, termin pachetul si apoi ma duc sa mi le prescrie pe alea clasice din nou (Pramino luam eu mereu). Sau poate il conving pe Bogdan de-o vasectomie...

Simo – buna initiativa cu filmul despre inchisorile comuniste... Am citit „Fenomenul Pitesti“ si m-am cutremurat... Am si „Gherla“, dar inca nu m-am incumetat s-o incep... Ciudat (sau nu!!!) ca cel mai cumplit tortionar roman a fost ... student la medicina parca, nu? Inca o dovada ca in momente de cumpana iese la iveala adevaratul caracter al oamenilor si nu eticheta sociala ne face cine suntem cu adevarat...

Cleo – vezi ca vom trimite un nou pachet inainte de Pasti. Te anunt din timp

Micaela – of, sanatate multa, sa treaca raceala repede si fara urme! Felicitari pentru mladita umblareata!

Adriana – mi-am clatit ochii cu pozicile voastre din Creta... Sper sa am si eu unele la fel de frumoase de la lacul Garda, desi probabil Daviducul nu va merge la 11 luni...

jady – hai, ca te apelasem de enspe ori, bine-ai revenit!! Bine ca macar ai tu un venit, lasa sa stea si tati cu ficiorul, ca le sta bine la barbati impreuna

DanaH – persevereaza cu cana cu cioc moale din silicon, eu am vreo 4 si doar din aia il conving acum sa bea mai multa apa, ieri a facut chiar kk moale, perfect...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Un magar mergea pe drum si din spate il ajunge porcul: - Ba magarule ce murdar esti! Esti tot jegos! Pe unde dracu’ te-a purtat stapanul? Si ce slab esti! Nu prea ti-a dat sa mananci! Si uite ce desagi mari ai… ce te incarca stapanul! Ce viata naspa… La care magarul se intoarce spre porc: - Auzi ba, mi se pare mie, sau tu nu esti porcul de anul trecut ?

sunt de acord cu miss. cana cu cioc rulzzz. fatuca isi bea singura apica. ii las canuta langa ea la locul de joaca si cand ii e sete o ia de toarte si bea. e nasol ca am de-aia de la nestle si aia curge, inca nu i-am luat de la avent ca n-am gasit pt 6+ prin farmacii, doar 18+ si alea au ciocul mai mare si altfel

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

http://jullyenne.labrute.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jady spune:

ai mai fetele ce primire...m-am emotionat multumesc mult Lorich,simonacip,Miss" muchas gracias "cum spun spanioli
in fine gata cu smiorcaielile sa trcem la lucruri serioase ,o intrebare Eric transpira cam multiar pediatrul meu imi spune ca el prefera sa transpire decat sai fie frig si sa stau linistita ...voi ce parere aveti????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

salutare,

Nicole: Uff, o fi avut o indispozitie dar trebuie sa vezi cum se comporta in realitate cu copilul. Eventual sa vii mai devreme sau sa implantezi o camera undeva sau chiar sa trimiti pe cineva intr-o zi sa stea cu ea acasa. Am vazut undeva niste camere ca un pix care nu aveau fir si puteau inregistra pana la 5 ore. Eu mi-am luat camera dar o tin pe aici pe langa mine. Suntem niste silosi ce mai. Sau cred ca ne e frica de ceea ce vom vedea? Eu stiu ca la munca sunt camere multe si la un moment dat a fost lovita o masina chiar in fata. A durat ff mult sa-ti dai seama cand si cum s-a intamplat. Adica trebuie sa stai tot timpul sa te uiti pe camera. Cred ca devii obsedat. Cred ca o camera este mai buna pentru avertizarea bonei. Eu cred ca a mea crede ca am deja camere pt ca stie ca suntem in domeniu si de aceea imi spune cam tot ce se intampla. Si eu ma enervez pe ea cand intarzie sau cand imi cere banii in avans dar asta e ...sper sa aiba grija de copil si sa fie totul OK. E greu sa gasesti pe cineva ff pregatit si cer multi bani. Eu, de exemplu am dat un anunt pe bestjobs si acolo am gasit bone profesioniste care voiau peste 600 euro/luna. Care lucrasera numai pentru nume mari: ambasadori, etc,care aveau studii.
Si o alta chestie pentru care bonele devin rele pentru ca incep sa se plictiseasca. Am vazut asta la fiecare bona. Si faptul ca discuta cu alte bone in parc despre bani, despre conditii, despre timp.etc e tare nasol nu duce decat la frustrari.

michaela: Bravo pentru Dariuta; dupa cei 5-6 pasi urmeaza ceilalti multi la scurt timp.

adriana: noi am avut fel si fel de biciclete, triciclete,se plictisea in ele si voia jos. Eu nu prea aveam putere sa le manuiesc si cum sunt tot felul de denivelari pe trotuar o luau aiurea.

legat de concediu: cred ca voi merge pe litoralul romanesc desi nu-mi place deloc. Vom avea tichete de vacanta si ce sa facem cu ele? Si parca n-as pleca prea departe cu fetele. Oricum asa mic copilul nu-si aminteste decat chestii generale. Asa ca anul asta vacanta la Marea Neagra. Noi am fost si anul trecut cu bebe la 2 luni si a fost un exemplu de cumintenie. Acum isi exprima foarte clar si tare dorintele. Deci nu mai este exemplu de cumintenie.

simonacip: am auzit persoane care reconada char cura cu sinupret pentru cresterea imunitatii. Mie intotdeauna doctora mia recomandat minim 10 zile. Dar la noi nu a avut un efect vizibil. Oricum din practica de pana acum cu fetele daca in 3 zile nu-i trece sau nu vad ameliorari vizibile schimb medicamentul.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Mergi la inceput

iar am scris aiurea : ma grabesc si unele taste nu se apasa. Mi-a scapat un mia.scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui jady

ai mai fetele ce primire...m-am emotionat multumesc mult Lorich,simonacip,Miss" muchas gracias "cum spun spanioli
in fine gata cu smiorcaielile sa trcem la lucruri serioase ,o intrebare Eric transpira cam multiar pediatrul meu imi spune ca el prefera sa transpire decat sai fie frig si sa stau linistita ...voi ce parere aveti????

mami de ericut...D-ZEU sa va binecuvinteze.

dezbraca-l putin dar cel mai bine e sa dai lichide sa se hidrateze.
O fi mai calduros(barbatii in general sunt). Desi, metabolismul se schimba pe parcursul vietii.
parca Mirculica de reallaura era mai transpiracios.

edit: acu vazui mesaju lui MissP! ooo, nu e asha ca e enervant sa doarma bb si tu sa te foiesti? sa vezi ce pumni in cap imi venea sa imi dau ca io ma foiam si deranjam si pe bb!!
Am mai vb cu aliona+anto, a intsarcat pe Sara, si doarme fetitsa TOATA NOAPTEA! (adica de vreo 2 nopti, asha, nu de mai mult...inca nu si-a revenit mamica cu somnul).

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

la noi cana cu cioc de la Avent de la 6+ nu foloseste decat la joaca. Are dispozitivul ala anticurgere si nu stie ce sa faca cu ciocul ala. Crede ca trebe sa se joace. Nu stie sa traga din el. Daca l-am pus fara acel dispozitiv curge prea mult. La cea mare cred ca afost ceva natural pt ca ea biberon cu tetina n-a vrut. A trecut direct la cioc.

La multe lunite !Elena Cristiana de Luminel.
Oare ce-o mai face? Avea probleme cu locuinta.

Mergi la inceput

magne: m-am apucat sa vad ce inseamna Mirena si parca nu prea mi-a placut ce se vorbeste pe net despre el. Eu zic sa mai discuti cu medicul despre asta. Eu sunt novice in materie si de aceea ma tot interesez dar nu fac nici un pas. Brr...mi se sburleste parul pe mine cand citesc tot felul de nazdravanii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Miss mercic mult, vom merge si la Ikea. Ufff asa fac si eu de ceva timp, Tiberiu doarme si eu stau cu ochii pe peretii!!!

Magnetism bravo cu casa! Noi acum incepem finisajele dar nu vom termina toate camerele ca nasii nostrii ne-au anuntat ca nu ne mai fac nici sapele nici aia nici ailalta. Avem noroc ca am gasit o echpa ok si preturi bune dar da ai dreptate costurile per total tot mari sunt. Oricum ne vom face doar doua camere la gata si 2 bai si bucataria. Restul le vom face pe parcurs ce ne vom muta acolo. Abia astept ziua in care sa ma mut acolo si sa il vad pe Tiberiu alergand prin curte. Voi unde va faceti casa?

Cleo nici noi nu am primit cei 85%. Sper ca luna aprilie vor veni!

Mergi la inceput